Website Lewa Safari Camp Lewa Downs, Laikipia Kenia Google Maps accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Lewa Safari Camp is een gemoedelijk tentenkamp met uitzicht op de Mount Kenya en ligt diep verscholen in het Lewa Downs reservaat. Centraal in Lewa Safari Camp ligt de gemeenschappelijke ruimte waar het restaurant zich bevind en een lounge met comfortabele banken rondom de grote openhaard. De lunch wordt in de tuin geserveerd omgeven door mooie aangelegde gazonnen met veel inheemse plantensoorten, onder de grote acacia bomen in de schaduw. Voor verkoeling tijdens de warme dagen in Lewa Downs beschikt Lewa Safari Camp over een groot kindvriendelijke zwembad.

Lewa Safari Camp bestaat uit 12 luxe ruime safari tenten op een verhoogd platform met en-suite badkamer met douche en toilet. De tenten zijn voorzien van een groot bed en een veranda met optimale privacy waarbij de gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de Mount Kenya. De tenten op Lewa Safari Camp ademen een typisch Afrikaanse sfeer uit door het gebruik van de natuurlijke materialen.

Optionele extra's: paardrijden en kameel tochten, bezoeken aan het culturele Il N'gwesi Maasai dorp, rondvluchten boven de Mt. Kenia in een dubbeldeks vliegtuig, forellen vissen en wandelen met een overnachting in de Rutundu blokhutten.

Gesloten seizoen: 1 april - 15 mei en november.
Lewa Safari Camp is een tented camp aan de noordelijke voet van Mt Kenia in Lewa Downs, Laikipia district in Kenia Lewa Safari Camp zwembad van het tentenkamp aan de noordelijke voet van Mt Kenia in Lewa Downs, Laikipia district in Kenia Lewa Safari Camp inrichting van de tent met uitzicht op de Mt Kenia in Lewa Downs, Laikipia district in Kenia

Lewa Wilderness Trails Lodge website Lewa Downs Kenia Google Maps accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Lewa Wilderness Trails Lodge is een exclusieve lodge en een unieke locatie voor gezinnen met kinderen. De oude ranch house van Wilderness Trails Lodge ligt in een mooie aangelegde tuin met inheemse planten zoals de bloeiende cactussen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn comfortabel ingericht met eigen geweven vloerkleden en meubels van hout uit het reservaat, een grote veranda waar voor de gamedrives koffie en thee geserveerd wordt.
De maaltijden worden geserveerd in een deels overdekt restaurant waarbij een zijde van het restaurant uitkijkt over de wildernis en de nabij gelegen berghelling. De hosts op Wilderness Trails Lodge delen de maaltijden samen met de gasten waardoor een informeel karakter ontstaat en veel informatie verstrekt wordt over het leven op Lewa Downs. De keuken serveert maaltijden waarbij gebruik gemaakt wordt van biologische gekweekte groentes uit de circa 5 ha. groentetuin. De lounge is comfortabel ingericht waar de gasten ‘s avonds bij de openhaard een boek kunnen lezen of na kunnen praten met de overige gasten. Wilderness Trails Lodge biedt voor de actieve reiziger een zoutwater zwembad en een tennisbaan.

De accommodatie op Wilderness Trails Lodge bestaat uit 9 luxe grote cottages allen van steen opgetrokken met makuti grasdaken die de cottage koel houden bij warme dagen. De zithoek is rijk aangekleed met Afrikaanse kunst en heeft een openhaard voor de koude avonden en nachten. Als men heerlijk overdag bij de cottage wil ontspannen kan men drankjes pakken uit de gekoelde minibar. De kingsize bedden zijn prachtig bewerkt van hout die gemaakt zijn door de lokale gemeenschap op Lewa Downs. Iedere cottage heeft een eigen privé veranda met heerlijk stoelen en vrij uitzicht over het reservaat van Lewa Downs.

Optioneel zijn de volgende activiteiten te ondernemen: dag en nacht game drives - wandelingen in de bush onder begeleiding – wandelingen voor vogelaars - paardrijden, zowel voor niet-ervaren ruiters en gevorderde ruiters - kameel rijden – of een bezoek brengen aan de Il N'gwesi Maasai culturele Boma – een bezoek aan Rhino Sanctuary.

Gesloten seizoen: april, mei en november.
Lewa Wilderness is gelegen op de noordelijke hellingen van Mt Kenia Lewa Wilderness is gelegen op de noordelijke hellingen van Mt Kenia Lewa Wilderness is gelegen op de noordelijke hellingen van Mt Kenia

Website Lewa House ranch house, Lewa Downs Laikipia Kenia Google Maps accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Lewa House de ranch house is een bijzonder, maar een exclusief verblijf en ligt op een heuvel met een panoramisch uitzicht over het glooiende landschap over het reservaat van Lewa Downs. Aan de horizon de majestueuze besneeuwde top van de Mount Kenya, de bergkam van de Mathews Ranges en Ol Lolokwe de heilige berg van de Samburu.

Lewa House heeft een gezellig rustiek restaurant en een lounge voorzien van heerlijke grote sofa’s waar men in de koude avonden kan nagenieten bij de openhaard. De locatie kenmerkt zich door de traditionele ontspannen ambiance vermengd met modern comfort. De grote veranda kijkt uit over de aangelegde tuin met inheemse boomsoorten omringd door gazon. Een groot vrijgevormd zwembad ligt in de tuin in de schaduw van de acacia bomen met uitzicht op het reservaat.

Lewa House biedt een exclusieve accommodatie voor maximaal 12 gasten in drie cottages. De cottages zijn voorzien van een en-suite badkamer met een ligbad, douche en toilet. De cottages zijn rustiek ingericht met koloniale meubelen van weleer en voorzien van een openhaard voor de koele avonden, een veranda waar gasten zich kunnen terug trekken om van het landschap te genieten in alle privacy.

Optioneel zijn de volgende activiteiten te ondernemen: dag en nacht game drives - wandelingen in de bush onder begeleiding - paardrijden, zowel voor niet-ervaren ruiters en gevorderde ruiters - kameel rijden – of een bezoek brengen aan de Il N'gwesi Maasai culturele Boma – een bezoek aan Rhino Sanctuary.

Gesloten seizoen: 1 april - 15 mei en november.
Lewa House een aantrekkelijke verblijfplaats op Lewa Downs in Kenia Lewa House zwembad een exclusieve accommodatie op Lewa Downs in Kenia Lewa House interieur cottage een exclusieve accommodatie op Lewa Downs in Kenia


Naar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385