Website Hotel Kerio View West Kenia Google Maps accommodatie overzicht Kakamega, Kerio vallei, Kericho accommadaties in Kenia naar bovenkant pagina
Hotel Kerio View aan de rand van Query Sacrament met een schitterend uitzicht op de lager gelegen Kerio vallei en de Tugen Hills in het oosten. De accommodatie bestaat uit 12 eenvoudige kamers, waarbij de bedden voorzien zijn van een klamboe. In het restaurant worden continentale maaltijden bereid en naast de lounge is een bar aanwezig.
De activiteiten die optioneel te boeken zijn, fietsen, wandelen, Hotel Kerio View is geschikt voor fietsers, paragliding, wandelen daarnaast is de omgeving geschikt voor vogelaars.

Hotel Kerio view bij Eldoret in Kenia Hotel Kerio view bij Eldoret in Kenia OnsKenia,

Website Rondo Retreat Kakamega Forest Kenia Google Maps accommodatie overzicht Kakamega, Kerio vallei, Kericho accommadaties in Kenia naar bovenkant pagina
Rondo Retreat bestaat uit een hoofdgebouw ingericht in de Engelse koloniale stijl en kent een zeer gemoedelijke familiare sfeer. Rondo Retreat straalt een sfeer uit van koloniale cottages van weleer in de lounge en maaltijden worden geserveerd in een voormalige eetkamer. Rondo Retreat is omgeven door een mooi aangelegde tuin en ligt tegen het Kakamega forest aan.

Rondo Retreat bied in het hoofdgebouw drie twee persoonskamers aan die gedeeld worden. Een deel heeft beschikking over een woonkamer, slaapkamer en een veranda en een originele badkamer. De overige accommodaties worden aangeboden in de cottages die verspreid in de tuin liggen. Alle kamers zijn voorzien van een en-suite badkamer met toilet.

Alcoholische drank wordt niet aangeboden in Rondo Retreat, echter de zelf meegenomen wijnen of bier worden geserveerd aan tafel.

Voor vogel- en natuurliefhebbers komt men hier ongetwijfeld niets te kort. Een wandeling door de tuin waarbij deels door het regenwoud gewandeld kan worden. De omgeving is een uitstekende locatie om even tot rust te komen.

Rondo Retreat in koloniale stijl cottages, bij het regenwoud Kakamege forrest in Kenia Rondo Retreat in koloniale stijl cottages, bij het regenwoud Kakamege forrest in Kenia Rondo Retreat in koloniale stijl cottages, bij het regenwoud Kakamege forrest in Kenia

 Google Maps accommodatie overzicht Kakamega, Kerio vallei, Kericho accommadaties in Kenia naar bovenkant pagina
Forest Rest House is een huis, dat wordt beheerd door Kenya Wildlife Service. De Forest Rest House is op palen gebouwd en heeft slechts 4 x 2-persoons kamers met badkamer en toilet. Voor een overnachting moeten de gasten eigen eten en beddengoed meenemen.

Boekingen zijn moeilijk te realiseren, indien bezet bied een nabij gelegen camping site nog uitkomst of één van de banda's van Kenya Wildlife Service.

Forest Rest House bedoelt als een goed alternatief voor een back-packer onderkomen.

OnsKenia, OnsKenia,

Website Isecheno banda Kakamega Forest West Kenia Google Maps accommodatie overzicht Kakamega, Kerio vallei, Kericho accommadaties in Kenia naar bovenkant pagina
Isecheno bandas zijn self catering bandas, gelegen aan de Isecheno bos in Kakamega Forest. De bandas is eigendom van een Kakamega Environmental Education Program (KEEP). De opbrengst zal worden gebruikt voor de instandhouding van het onderwijs programma en andere sociale projecten in het gebied.

De accommodatie bestaat uit 5 bandas met makuti grasdaken en zijn gebouwd in de traditionele Luhya stijl. Per banda kan men met 3 personen overnachten. In overeenstemming met de traditie van de Luhya, worden keuken, restaurant en badkamers gedeeld. Ieder dient eigen voedsel, brandhout en levensmiddelen mee te nemen. Bepaalde levensmiddelen kunnen worden gekocht in de omgeving.


Isecheno bandas zijn self catering bandas, gelegen aan de Isecheno Bos Station in Kakamega Forest in Kenia Isecheno bandas zijn self catering bandas, gelegen aan de Isecheno Bos Station in Kakamega Forest in Kenia OnsKenia,

Google Maps accommodatie overzicht Kakamega, Kerio vallei, Kericho accommadaties in Kenia naar bovenkant pagina
Tea Hotel is een oud koloniaal herenhuis en ligt te midden van de thee plantages van Kericho ongeveer 2 km. van de stad Kericho. Het is gebouwd in de jaren 1950 en ademt nog de oude sfeer van weleer.

De accommodatie beschikt over 45 (basic) kamers die voorzien van airconditioning en de badkamer heeft een douche en toilet. In het hoofdgebouw zijn 2 bars, een lounge met een gezellig terras, een zwembad in de mooie aangelegde tuin.

De activiteiten, een bezoek aan de theeplantages, de stad Kericho National Park, Songhor, Fort Ternan of de Koru Highlands.

Tea Hotel oud koloniaal hotel omringd door de thee plantages van Kericho in Kenya Tea Hotel oud koloniaal hotel omringd door de thee plantages van Kericho in Kenya OnsKenia,


Naar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385