Informatie

Gastenboek

Reis ervaring


Reisaanbod
De reizen worden uitgevoerd op individuele basis met een Engelstalige chauffeur gids. Het reisaanbod van de Tanzania rondreizen aanbiedingen zijn standaard voorbeeldreizen waarbij u iedere safari kunt aanpassen naar eigen wensen.

Vertrekdata aanbiedingen
Voor de rondreis aanbiedingen kunt u naar eigen inzicht uw eigen vertrekdatum vaststellen. Vertrekdata van de standaard Tanzania aanbieding reizen, kunnen het gehele jaar naar eigen inzicht door ons worden uitgevoerd.

Maatwerk reizen
Wij verzorgen ook maatwerk rondreizen door Tanzania en Kenia. Wenst u een individuele rondreis op maat neemt u dan vooral contact op. Voor een geheel vrijblijvend advies voor een safari geheel aangepast aan uw eigen wensen.

Avontuurlijke droomreizen en strandvakanties Oost-Afrika

Veel reizigers hebben die droom - een reis naar Oost-Afrika.


Wij hebben een aantal standaard safari reisvoorstellen naar Kenia uitgewerkt waarover u alleen nog maar misschien heeft gedroomd. Wij bieden geheel verzorgde privé safari aan door Kenia. Deze privé safari's kunt u eventueel combineren met een safari door Tanzania of een strandvakantie in Kenia, naar het pittoreske eiland Lamu of naar het eeuwenoude specerijen eiland Zanzibar.

Prive maatwerk reizen Oost-Afrika

OnsKenia biedt naast standaard reisprogramma's ook individuele prive reizen Kenia aan, strandvakanties, familiereizen en minder valide safari reizen. Avontuurlijke safari met aandacht op de individuele wensen van de reiziger. Bekijk onze standaard safari naar Kenia, die u eenvoudig naar eigen inzicht kunt wijzigen of verder aanvullen met uw eigen wensen. Wij adviseren onze klanten bij het samenstellen van de op maat gemaakte privé safari door Kenia. Maatwerk reis door Kenia geheel samengesteld op uw specifieke interesse, cultuur en natuurlijk de indrukwekkende flora en fauna van Kenia.
nakuru np leeuwen

Wildlife safari reizen

Op zoek naar het wildleven in de beroemde parken mogen niet ontbreken op uw reis door Kenia waaronder de Masai Mara en Samburu. Beide wildparken waar u ook de lokale Masai stammen kunt bezoeken. Overnacht op uw safari reis door Kenia aan de voet van de Kilimanjaro de hoogste berg van Afrika in het Amboseli Nationaal Park bekend om de grote populatie van olifanten in het reservaat. Tijdens de boeiende wildlife reis door Kenia kunt u overnachten in lodges en comfortabele luxe tenten in de wildparken. Accommodaties zijn ingericht met comfortabele bedden met en-suite een badkamer met douche en toilet. OnsKenia kent een grote diversiteit aan lodges die wij u kunnen aanbieden op basis van comfort en luxe. Geheel afgestemd op uw individuele wensen.
aberdare np olifanten

Doelgroepen Kenia

  • Wildlife
  • Gezinsreizen
  • Groepsreizen
  • Huwelijksreizen
  • Seniorenreizen
  • Fotografie workshops
  • Minder valide reizen
  • Wandel safari
  • Vogelliefhebbers

Offerte

Wij verzorgen geheel vrijblijvende offerte voor een standaard safari reis Kenia gepubliceerd op onze website, daarnaast verzorgen wij ook offertes voor maatwerk reizen Kenia afgestemd op uw eigen wensen.

Contact en informatie

Wenst u informatie over een reis naar Oost-Afrika?

Voor een goed advies en een passende safari offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Contact pagina OnsKenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385