Informatie

Gastenboek

Discover Tanzania - Exclusieve 11 daagse fly-in safari en Zanzibar

Discover Tanzania fly-in safari
Vliegend naar ongerepte wildgebieden, overnachten aan rivieren in luxe lodges in het Selous en Ruaha wildreservaat. Verkenningstocht door het authentieke Stone Town op Zanzibar en relaxen op een beach resort aan de Indische Oceaan
Prijs v.a. € 3.785 per persoon
Hoogtepunten
Dar es Salaam - Selous NP - Ruaha NP - Zanzibar Stonetown - Zanzibar Strandvakantie

Charming Tanzania - Exclusieve 11 daagse fly-in safari en Fanjove

Tanzania gecombineerde fly-in safari met de charme van de bush en strand
Een avontuurlijke fly-in safari waarbij u overnacht in authentieke bushcamps om in alle rust van het wild te genieten. Met aansluitend een strandvakantie op Fanjove eiland voor de kust van Tanzania.
Prijs v.a. € 4.935 per persoon
Hoogtepunten
Dar es Salaam - Ruaha NP - Selous NR - Fanjove Island strandvakanatie

Bush Experience - Exclusieve 12 daagse fly-in safari Zuid-Tanzania

Tanzania Bush Experience Fly-in safari
Tanzania Bush Experience is een exclusieve safari naar de zuidelijke wildparken voor een ware Bush Experience door Mikumi Nationaal Park en het Ruaha Nationaal Park en naar het uitgestrekte Selous wildreservaat in het zuiden van Tanzania
Prijs v.a. € 4.495 per persoon
Hoogtepunten
Dar es Salaam - Mikumi NP - Ruaha NP - Selous NR

Luxe safari fly-in Tanzania

Fly-in safari Tanzania - overnachten in luxe comfortabele lodges geheel aangepast aan uw individuele specifieke wensen. OnsKenia verzorgt fly-in safari reizen en rondreizen met gebruik van aangepaste 4WD Landcruisers. Waar wij kleinschalige exclusieve lodges aanbieden om te verblijven in de wildparken en de afgelegen reservaten in het zuiden van Tanzania.

Exclusieve safari reizen Tanzania zijn naar eigen inzicht verder in te delen en kunnen verlengd worden met meerdere dagen naar bijzondere en afgelegen wildreservaten in Tanzania. Exclusieve Fly-in safari Tanzania met comfort door Tanzania, vliegen met binnenlandse vluchten naar de Serengeti, Ruaha en Selous wildreservaten waar u met lokale gidsen in luxe 4WD gamedrives maakt in de parken en reservaten in Tanzania.

Safari rondreizen door Tanzania kunnen gecombineerd worden met een privé safari in een Landcruiser 4WD met een prive chauffeur naar de noordelijk gelegen wildreservaten en vliegen naar veraf gelegen bijzondere wildreservaten met één van de vele binnenlandse vluchten. Tanzania kent bijzondere accommodaties en wildreservaten voor unieke en exclusieve safari ervaringen.

Een exclusieve safari is vooral bestemd voor reizigers die vooral rust en comfort zoeken tijdens hen avontuurlijke rondreis door Tanzania. Overnachten in accommodaties met spectaculaire vergezichten waar gamedrives worden afgewisseld met boottochten over rivieren tijdens mooie zonsondergangen over Afrika.

Individuele wensen voor een exclusieve fly-in safari door Tanzania, wij kunnen u met een gedegen advies een exclusieve safari in Tanzania op maat aanbieden. OnsKenia is een reisbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk safari door samen met de klant een droomreis samen te stellen. Dit op basis van eigen expertise en inspecties van accommodaties zijn wij in staat iedere rondreis volgens de wensen van onze klanten samen te stellen. Maatwerk reizen Tanzania

Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385