Informatie

Gastenboek


Combinatie reizen
Tanzania en Kenia combinatie reizen zijn op basis van een prive safari, samen reist u met een Engelstalige chauffeur gids in een speciaal ingerichte safari minibus en 4x4 Landcruisers.

Vertrekdata aanbiedingen
Alle combinatie reizen Tanzania en Kenia kunnen op iedere willekeurige dag naar eigen inzicht worden uitgevoerd. Reizigers zijn niet gebonden aan vaste vertrekdata.

Maatwerk reizen
Voor individuele persoonlijke reizen op maat neemt u dan vooral contact op. Voor een geheel vrijblijvend advies voor een safari geheel aangepast aan uw eigen wensen.


Ultimate safari - 11 daagse prive reis Kenia & Tanzania

Combinatie Kenia en Tanzania 12 daagse reis
Ontdek Kenia en Tanzania een safari langs diverse wildreservaten en meren in de Rift Vallei. Bezoek de oudste vindplaats van de mensheid en het eeuwige leven van de Ngorongoro krater alles gecombineerd in een safari.
Prijs v.a. € 3.810 per persoon
Hoogtepunten
Kenia : Nairobi - Nakuru NP - Masai Mara
Tanzania: Serengeti NR - Ngorongoro krater - Manyara NP - Tarangire NP

Adventure safari - 14 daagse prive reis Tanzania & Kenia

Tanzania en Kenia rondreis aanbieding 14 daagse reis
Avontuurlijke reis door Tanzania en Kenia. Ervaar het wildleven in de Ngorongoro krater. Volg de gnoe migratie over de savanne vlaktes van de Serengeti tot in de Masai Mara en overnacht aan de voet van de Kilimanjaro.
Prijs v.a. € 4.640 per persoon
Hoogtepunten
Tanzania: Tarangire NP - Manyara NP - Ngorongoro krater - Serengeti NR
Kenia : Masai Mara - Naivasha meer - Amboseli NP - Tsavo West NP

Sensational Africa - 16 daagse prive reis Kenia & Tanzania

Kenia en Tanzania rondreis aanbieding 16 daagse reis
De sensatie van Afrika wild & cultuur worden gecombineerd op deze rondreis. Uitbundige wildleven op de savanne vlaktes tijdens de gamedrives worden afgewisseld met bezoeken aan de Masai en lokale boeren op de hellingen van de Kilimanjaro.
Prijs v.a. € 4.520 per persoon
Hoogtepunten
Kenia : Nairobi - Elementeita meer - Masai Mara - Naivasha meer - Amboseli NP
Tanzania: Arusha - Tarangire NP - Manyara NP - Serengeti NR - Ngorongoro krater

Combinatie reizen door Tanzania en Kenia!


Ontdek de verschillende culturen, wildreservaten en landschappen in de meest geliefde safari landen in Oost Afrika. Een gecombineerde reis door Kenia en Tanzania geeft een goede indruk van de indrukwekkende wildreservaten en migratie paden waar het wild door beide landen heentrekt. Fascinerende beelden van de uitgestrekte savannes van de Masai Mara en de Serengeti combineren wij in onze reizen door Kenia en Tanzania. In combinatie met andere hoogtepunten waaronder de Ngorongoro krater en de Mount Kilimanjaro.

Combinatie reizen door Kenia en Tanzania waarbij u beide landen gaat ontdekken en de kleurrijke bevolking met authentieke tradities en culturen. Spannende gamedrives door de diverse wildreservaten worden afgewisseld met kleurrijke meren in de Rift Vallei waaronder het Nakuru meer in Kenia en het Manyara meer in Tanzania. Meren waar een grote populatie van flamingo’s neerstrijken en fourageren aan de oevers afhankelijk van de jaar getijden en een grote verscheidenheid aan kleurrijke roofvogels en zangvogels de safari compleet zullen maken.

Combineer reizen naar Tanzania en Kenia en beleef uw ultieme wensen met een aangepaste reis op basis van maatwerk. Voor een goed advies en een passende persoonlijke offerte nemen wij graag de tijd. Bespreek uw wensen bij ons op kantoor in Leusden onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.

Kenia en Tanzania verschillen in door een grote verscheidenheid van landschappen en vegetatie. Kenmerkend voor beide landen is de overweldigende natuur en het wildleven in de nationale reservaten en wildparken. De meeste indrukwekkende documentaires worden in Oost-Afrika gemaakt waaronder de grote gnoe migratie. Cultureel hebben de beide landen vele mogelijkheden waaronder de Ol Duvai Gorge de oudste vindplaats van de mensheid. Gamedrives die afgewisseld kunnen worden met bushwalks onder Masai begeleiding en bezoeken aan koffie en thee plantages rondom Arusha in Tanzania.

Contact en informatie

Wenst u informatie over een combinatie safari rondreis Tanzania & Kenia ?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Wij werken op afspraak overdag en in de avonduren om in alle rust uw wensen te bespreken en u goed te kunnen informeren onder het genot van een kopje koffie of thee. Woont u op grote afstand, kunt u ook altijd bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385