Avontuurlijke safari reizen voor gehandicapten

Avontuurlijke safari reizen door Afrika is de droomwens voor velen. Voor mindervalide reizigers verzorgen wij aangepaste safari mindervaliden reizen en reizigers met een handicap of rolstoel naar Tanzania en Kenia. Ontdek de mogelijkheden om met uw beperking te reizen naar Kenia of Tanzania, waar wij uw safari verzorgen met aangepast vervoer.

Voor het plannen van een safari reis overleggen wij met u als, de individuele vorm van behoefte. Aangepast transport, speciale wensen voor accommodatie. Eventueel aanvullende assistentie die nodig zijn bij uw dagelijkse beperkingen veel is mogelijk om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken!
mindervaliden reizen Tanzania

Aangepaste reizen voor reizen met rolstoel

Ons doel is om ook voor de gehandicapte reizigers een safari reis mogelijk te maken naar Afrika. Het is een onbeschrijfelijke beleving om op de savannen het wild te observeren, deze onvergetelijk ervaringen willen wij u zeker niet onthouden. Afhankelijk van uw beperking is het met maatwerk mogelijk om een safari rondreis samen te stellen naar Kenia of Tanzania.
gehandicapten safarireizen Kenia

Aangepaste voertuigen met rolstoel

De safari voertuigen zijn aangepast voor het reizen met gehandicapte reizigers die gebruik maken van een rolstoel elektrische rolstoel of andere vormen van mobiliteit beperking. De beperking hoeft niet direct een belemmering te zijn voor het maken van safari rondreis door Kenia of Tanzania! Wij bieden maatwerk reizen aan waarbij ook de familie en/of reispartner kan genieten van een luxe onbezorgde vakantie tijdens de safari reis.
gehandicapten reizen tanzania

Accommodaties aangepast voor rolstoel gebruikers

Wij inspecteren de accommodaties waar u verblijft op uw safari rondreis. Safari lodges en beach resorts worden ook op rolstoel toegankelijkheid beoordeeld. Niet iedere accommodatie is echter geschikt. Wij inventariseren in samenwerking met de reiziger de persoonlijke wensen en adviseren u bij het selecteren van de accommodaties voor uw rondreis. Waardoor het ook voor mindervalide reizigers mogelijk is om eens in een wildreservaat te overnachten en daarbij vooral te genieten van de geluiden van de bush bij het vallen van de avond.
gehandicapten reizen kenia

Contact en informatie

Informatie over reizen voor gehandicapten naar Kenia of Tanzania ?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Een afspraak bij ons op kantoor in Leusden is mogelijk om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Contact formulier | OnsKenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385