Gezinsvakantie Kenia

Bent u op zoek naar een leuke gezinsvakantie Kenia? Een unieke safari beleven met het hele gezin tijdens uw safari gezinsvakantie naar Kenia. Daarbij kunnen wij u adviseren. Compleet verzorgde gezinsvakanties naar Kenia en Tanzania bieden wij aan.

De kinderen vermaken op een gezinsvakantie is een vereiste zodat ouders ook kunnen relaxen en ontspannen. Waarbij het mogelijk is om diverse elementen te combineren om de gezinsreizen Kenia voor de kinderen spannend te maken maar ook educatief.

Kinderen kennis laten maken met ongerepte natuur en lokale stammen in Kenia. Combineer uw gamedrives in wildparken met een educatieve inslag en uw kinderen maken kennis met Keniaanse kinderen op lokale scholen. Wij adviseren ouders over mogelijkheden en de veiligheid tijdens de reis en zorgen voor een passend reisprogramma wat uw gezinsvakantie Kenia compleet zal maken.
Aanbiedingen familiereizen Kenia en Tanzania

Avontuurlijke gezinsreizen Kenia

Zoekt u naar kindvriendelijke gezinsreizen Kenia? Kenia is het safari land bij uitstek geschikt voor avontuurlijke gezinsreizen. Geniet met volle teugen van de grote contrasten in de wildreservaten en diversiteit van het wild.

Bewonder het wildleven in hun natuurlijke leefomgeving en het rijke cultuur leven wat Kenia te bieden heeft. Bezoek de befaamde Masai stammen en verrijk uw kennis op hen bewonderenswaardige manier als nomaden te kunnen leven in het wild.

Gezinsreizen door Kenia kunnen afwisselend en avontuurlijk worden samengesteld. Het bezoeken van jonge wees olifanten in de opvang in Nairobi te combineren met het zoeken naar grote kuddes olifanten in het wild aan de voet van de Kilimanjaro.
Weesolifanten opvang Nairobi

Veilige gezinsvakantie Kenia!

Voor een gezinsvakantie Kenia zorgt een Engelssprekende chauffeur/gids dat u veilig door het land reist. De overnachtingen zijn in luxe lodges eventueel afgewisseld met luxe tentenkampen afgeschermd van het wild tijdens uw gezinsreis Kenia.

Vanaf uw terras het wild op de savanne observeren waarbij het wild afgeschermd is van uw accommodatie. Tijdens de nacht genieten van de bush geluiden, waarbij u bewaakt en begeleid zal worden op uw accommodatie.

Wij helpen u met het uitzoeken van de accommodaties en adviseren u verder over de vele mogelijkheden die er zijn voor educatieve excursies tijdens uw rondreis. Gezinsreizen Kenia zijn geschikt in principe voor kinderen van alle leeftijden waarop wij zelfs onze chauffeurs indelen.
Gezinsreizen Kenia accommodatie

Contact en informatie

Informatie over kindvriendelijke gezinsvakantie en gezinsreizen Kenia ?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Contact formulier | OnsKenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385