Informatie

GastenboekReisaanbod
De reizen worden uitgevoerd op individuele basis met een Engelstalige chauffeur gids. Het reisaanbod van de Tanzania rondreizen aanbiedingen zijn standaard voorbeeldreizen waarbij u iedere safari kunt aanpassen naar eigen wensen.

Vertrekdata aanbiedingen
Voor de rondreis aanbiedingen kunt u naar eigen inzicht uw eigen vertrekdatum vaststellen. Vertrekdata van de standaard Tanzania aanbieding reizen, kunnen het gehele jaar naar eigen inzicht door ons worden uitgevoerd.

Maatwerk reizen
Wij verzorgen ook maatwerk rondreizen door Tanzania en Kenia. Wenst u een individuele rondreis op maat neemt u dan vooral contact op. Voor een geheel vrijblijvend advies voor een safari geheel aangepast aan uw eigen wensen.

De droomwens avontuurlijke safari reis Tanzania!

Lang gekoesterde droomwens - een safari reis Tanzania?


Tanzania het safari land met grote diversiteit aan wildparken en uitgestrekte savannes die u kunt gaan ontdekken op uw droomreis. Tanzania het land met de hoogste concentratie van wild in de vrije natuur. Overnacht in luxe lodges en idyllisch gelegen permanente safaritenten met panoramische vergezichten. Ontdek de diverse imposante landschappen met uitzicht op de Mount Kilimanjaro, sluimerende vulkanen en het Serengeti reservaat met uitgestrekte savannes waarbij het wildleven en cultuur grote contrasten vormen op uw safari.

Zanzibar voor een onvergetelijke strandvakantie. Vooral geliefd om de parelwitte zandstranden en wuivende palmbomen een waar paradijs. Accommodaties van eenvoudige comfortabele banda’s aan het strand tot grote beach resorts zijn te vinden op Zanzibar omringd door een azuurblauwe Indische oceaan. Zanzibar veelal geliefd door onze reizigers om de romantische plekjes en de rust die het eiland uitstraalt. Stone town een drukke stad gekenmerkt door de aloude traditionele specerijenhandel in nootmuskaat, peper en kaneel. Reizigers naar het eiland komen hier om de sfeervolle markten te ontdekken, karakteristieke steegjes waar veel historie van weleer bewaard is gebleven. Terugtrekken na een aantal dagen Stone town verkend te hebben afreizen naar een van de vele accommodaties om te relaxen waarbij veel watersporters kunnen surfen, snorkelen en diepzeeduiken om de imposante onderwaterwereld te verkennen.

Aanbiedingen safari reizen Tanzania: Lees verder……….

Ngorongoro krater Tanzania

Safari reis Tanzania adviezen

Tanzania kan het gehele jaar bezocht worden. De verschillende seizoenen zijn onderhavig aan de korte en lange regenseizoen. Wij kunnen u adviseren welke periode u het beste uw safari reis Tanzania kunt plannen. Waarbij het zelfs mogelijk is om in het regenseizoen te genieten van het wildleven in Tanzania. Uw voorkeur nemen wij mee in ons reisadvies voor een vrijblijvende offerte. Voor de grote gnoe migratie bij voorkeur de periode van november tot en met juli in de Serengeti. Wij adviseren u over gnoe migratie route door de Serengeti, geheel afhankelijk van het seizoen en periode.

Prive safari reis Tanzania

Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal safari reizen Tanzania, waarbij u een keuze kunt maken op basis van het budget en het aantal dagen waarbij wij een aantal hoogtepunten gecombineerd hebben. De Serengeti en de immense Ngorongoro krater mogen hierin natuurlijk niet ontbreken.

  • - aanpassen aantal dagen van de safari reis Tanzania
  • - aanpassen van de accommodaties naar standaard of luxueuze lodges
  • - verlengen van een safari reis Tanzania met een strandvakantie of Zanzibar

Iedere safari reis is geheel aan te passen aan uw wensen, het uitbreiden naar andere wildparken en eventueel het aantal dagen in het reservaat.
Romantische prive safari Tanzania

Offert maatwerk Tanzania

Wij verzorgen geheel vrijblijvende offertes voor een individuele safari reizen Tanzania gepubliceerd op onze website, daarnaast verzorgen wij ook offertes voor een maatwerk privé safari reis Tanzania geheel afgestemd op uw eigen wensen

Contact en informatie

Meer informatie over avontuurlijke safari reizen Tanzania?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Bovenkant pagina
Safari in Tanzania en Kenia voor de meest bijzondere exclusieve safari reis. De Serengeti in Tanzania is het meest bijzondere wildpark van Afrika. Nergens zult u zoveel wild zien, zeker als u de grote trek van de Wildebeesten en Zebra's kunt volgen. We kunnen voor u een reis op maat maken om deze grote trek te volgen. Actueel nieuws over de Great Migration. Maar ook een reis naar Selous in het zuiden van Tanzania of naar de grootste chimpansee kolonie in West Tanzania, Mahala. Bij aankomst heeft u een privé 4x4 Landcruiser met panoramadak, zodat u ook kan staan in de auto. Een deskundige, Engels sprekende privégids is tevens uw chauffeur gedurende de gehele safari. Wij organiseren alleen individuele safari reizen speciaal voor u, volledig op maat. U reist alleen met uw eigen groep of met uw kinderen. Een safari staat garant voor een onvergetelijke safarireis in de Afrikaanse bush. Genieten in bijzondere en exclusieve kleinschalige lodges en luxe safari tenten in Tanzania en Kenia en daarna relaxen op de mooiste stranden in Zanzibar en Kenia. Behalve de gamedrives kunnen we alles regelen, een kanotocht op Lake Manyara, een wandelsafari, mountainbiken of een school bezoeken. Wanneer u in de natuur verblijft, is de plek heel belangrijk. Een mooie setting aan een rivier, gemakkelijke toegang tot de meest wildrijke gebieden, uitzicht vanaf een rotsheuvel. Het bepaalt voor een belangrijk deel de kwaliteit van uw ervaring. Wij besteden dan ook aandacht aan die keuze. Sfeer, kleinschaligheid en een persoonlijke service tellen ook zwaar mee. Het comfortniveau bepalen we in overleg. Wij hechten veel belang aan duurzaam toerisme en daarom werken we vooral samen met organisaties, kampen en lodges die dienovereenkomstig handelen. Dus organisaties die betrokken zijn bij het behoud en bescherming van natuur, ecosystemen, wilde dieren en lokale bevolking. Dus wanneer u uw safari bij ons boekt bent u ervan verzekerd dat uw geld ten goede komt aan de natuur en lokale bevolking.
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385