Informatie

Gastenboek


Unieke rondreis door Kenia met kinderen

Een vakantie met kinderen naar Kenia is dat mogelijk? Met een goede voorbereiding en aanvullend advies van OnsKenia kunt u een veilige en zorgloze reis naar Kenia maken met uw kinderen. Wij hebben al vele vakantiereizen verzorgd naar Kenia met kinderen.

Wij stellen op individuele basis voor de kinderen de gezinsvakantie vast samen de ouders. Naast alle aandacht voor een rondreis door Kenia met kinderen vergeten wij natuurlijk ook de ouders niet! De gidsen zullen u behulpzaam zijn en zorgen dat u samen met uw kinderen een onvergetelijke vakantie Kenia met kinderen kunt maken.
Aanbiedingen familiereizen Kenia en Tanzania

Accommodaties voor een vakantie Kenia met kinderen

U overnacht in accommodaties speciaal ingericht voor ouders die willen reizen met hen kinderen met algemene voorzieningen waaronder familiekamers en zwembaden. De kamers ingericht met bedden voorzien van klamboe met badkamers met douche en toilet.

Waar u tijdens de nacht de wilde geluiden van de bush gaat ervaren. Bij zonsopgang uitkijkt over een weidse savanne van de Masai Mara die u gaat verkennen. Een safari door Kenia met kinderen zal een onvergetelijke indruk achter laten op uw vakantie Kenia met kinderen.
nakuru np leeuwen

Voorbereiding reizen met kinderen naar Kenia

Een rondreis door Kenia met kinderen is een belevenis en een unieke ervaring. Naast een wildlife safari met kinderen in Kenia is het ook mogelijk om te genieten in alle rust van een strandvakantie aan de Indische Oceaan in Kenia met uw kinderen. Wij zijn behulpzaam in het adviseren om verschillende elementen te combineren op uw reis door Kenia met kinderen.

Cultuur en wildleven kunnen worden afgewisseld met een wandeling in ongerepte natuur. Bezoeken van een lokale school en kennis en ervaring te delen en laat u kinderen kennis maken met de unieke levenswijze van de indrukwekkende Masai stammen.
Bezoek Olifanten opvang in Nairobi

Combineren van een rondreis Kenia met kinderen

  • Accommodaties - Familiekamers
  • Cultuur - Wildleven
  • Leerzaam - Educatief
  • Scholen - Stammen bezoeken
  • Strandvakantie - Animatie teams
  • Vissen - Snorkelen

Contact en informatie

Wenst u meer informatie over een vakantie Kenia met kinderen?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Contact formulier | OnsKenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385