Romantische Huwelijksreis Tanzania

Op zoek naar een romantische huwelijksreizen Tanzania?

Een luxe huwelijksreis naar Tanzania met aansluitend een romantische strandvakantie op Zanzibar zeker een aanrader! Romantische zonsondergang aan het einde van de avond in de Serengeti. Geniet van een cocktail bij een knisperend kampvuur met op de achtergrond de geluiden van de bush.

In Hemmingway stijl huwelijksnachten doorbrengen in een luxe tentenkamp in Out of Africa stijl. Nagenieten op het idyllische Zanzibar. Uitrusten van de safari tussen wuivende palmbomen op een wit zandstrand met uitzicht op de azuurblauwe Indische Oceaan. Tanzania biedt veel mogelijkheden voor het maken van romantische huwelijksreizen naar Tanzania en Zanzibar.
Huwelijksreis safari Tanzania

Huwelijksreis bestemming Tanzania en Zanzibar

Tanzania als bestemming voor een Huwelijksreis? Naast een standaard safari reisprogramma dient het een droomreis te worden. Wij verzorgen uw complete romantische prive safari zodat u zich kunt richting op de bruiloft. Wij willen daar ook graag wat extra aandacht besteden om samen met u de vele mogelijkheden te bespreken en invulling te geven aan uw eigen extra wensen.

Uw droomreis Tanzania geheel op maat met veel aandacht voor romantiek in de bush. Gamedrives maken in afgelegen ruige gebieden en overnachten in intieme lodges aan de Rufiji rivier in het Selous wildreservaat. Fly-In safari reizen dragen bij aan de romantiek, wildreservaten verkennen in minder populaire toeristische gebieden om uw huwelijksreis Tanzania compleet te maken in stijl
huwelijksreis kenia bestemming funzi island

Inspiratie huwelijksreizen Tanzania en Zanzibar

Huwelijksreizen naar Tanzania en Zanzibar geheel op maat samenstellen. Wij nemen graag de tijd om u verder te adviseren over de talloze mogelijkheden voor uw "honeymoon" naar Oost-Afrika.

Een Huwelijksreis naar Tanzania geheel aangepast aan uw voorkeur. Mogelijkheden om een spannende safari te combineren met een honeymoon suite op een verlaten strand. Laag vliegend over spectaculaire landschappen naar uw huwelijksreis bestemming in Tanzania met een fly-in safari, waar een lokale gids u op wacht met champagne. Prive safari huwelijksreizen waarbij u met uw eigen chauffeur/gids door de parken rijdt op zoek naar de Big 5 waarbij u kunt picknicken in de bush.
huwelijksreis tanzania ruaha fly-in safari

Contact en informatie

Wenst u informatie over mooie huwelijksreizen naar Tanzania en Zanzibar ?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385