Familiereizen Kenia

Zoekt u een avontuurlijke familiereis naar Kenia?


De meeste gezinnen bereiken een punt waarop de tijd rijp is, voor die ene speciale grote wens om samen nog eenmaal een familiereis te maken. Familiereizen naar Kenia, een safari avontuur met aansluitend nagenieten van een strandvakantie aan de Indische oceaan onder wuivende palmbomen. De ideale bestemming voor de lang gekoesterde droomwens een familiereis naar Kenia. Waarbij verschillende activiteiten te combineren zijn om uw familiereis onvergetelijk te maken voor de hele familie voor oud en jong.
Aanbiedingen familiereizen Kenia en Tanzania
kenia familiereizen

Onvergetelijk Familiereizen Kenia

Ontdek de magie en rijke gastvrijheid van Afrika tijdens de familiereizen Kenia. Authentieke en een zorgeloze reiservaring opdoen met het gezin. Een reiservaring waarbij gamedrives worden gemaakt door de Afrikaanse wildernis waar het wild samenleeft met de authentieke stammen op de savannes. Genieten van knisperende kampvuren onder imposante sterrenhemels en omringd door de geluiden van de bush. Ontdek de sneeuw op de evenaar en geniet van een onspannende strandvakantie op een tropisch eiland omgeven door koraal witte zandstranden. Onze passie, kennis en persoonlijke service zullen bijdragen aan het beleven van uw eigen fascinerende familiereis Kenia.
strandvakantie familiereizen kenia

Plannen van de familiereis Kenia

Een familiereis door Kenia is niet een gemiddelde vakantie. De uitdaging begint om de juiste reisorganisatie te vinden om u behulpzaam te zijn bij het plannen van familiereizen Kenia. OnsKenia heeft deze ervaring in het samenstellen van familiereizen. Op basis van individuele wensen van de familieleden een safari reis uniek en persoonlijk te maken, voor jong en oud. Hierin ligt voor ons de uitdaging om uw wensen te combineren tot een imposante en vooral boeiende familiereis naar Kenia. Kostbare herinneringen worden opgedaan tijdens onze familiereizen Kenia om nooit meer te vergeten.
bestemming nairobi familiereizen kenia

Contact en informatie

Meer informatie over onze avontuurlijke familiereizen Kenia ?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Contact formulier | OnsKenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385