Informatie

Gastenboek


Stijlvolle Luxe Safari Reizen

Ontdek ongerepte safari bestemmingen op onze stijlvolle luxe safari reizen. Uitgestrekte savannes met de grootste wildconcentraties ontdekken en overnachten in Hemmingway stijl. Inspirerende safari reizen voor die reizigers met behoefte aan een optimale balans in comfort en activiteiten ver weg van de massa toerisme. Ontdek de exclusieve stijlvolle luxe safari reizen waarbij wij het accent leggen om het ultieme safari gevoel van weleer te herbeleven. Luxe fly-in safari reizen is een manier van reizen waarbij eenvoudige en luxueuze elementen gecombineerd kunnen worden om de authenticiteit te ervaren van het ware Out of Africa gevoel van de moderne reiziger.
luxe stijlvolle safari reizen

Luxe Fly-in Safari Reizen

Laag vliegend over indrukwekkende landschappen naar uw bestemming. De bestemming waar u overnacht in één van de talrijke wildparken en wildreservaten in Oost-Afrika. Fly-in safari reizen zijn ideaal om grote afstanden in korte tijd te overbruggen en optimaal te genieten van uw verblijf in één van de wildparken. Overnacht in sfeervolle uniek gelegen lodges en avontuurlijke luxe tentenkampen waar u het reservaat kunt verkennen met lokale gidsen in aangepaste 4WD voertuigen. Luxe fly-in safari reizen geheel aangepast aan uw eigen voorkeur voor comfort en luxe.
Luxe fly-in safari reizen

Luxe Wellness Reizen

Luxe fly-in safari reizen is het combineren van een avontuurlijke safari met luxe wellness safari reizen. Kenia en Tanzania zijn de safari landen synoniem geworden voor het reizen in stijl. Waar vroege kolonisten primitief overnachten in de bush en genoten van indrukwekkende heldere sterren en luisterden naar de mysterieuze geluiden van de nacht. In de wildparken zijn nu lodges te vinden smaakvol ingericht en beschikken over alle hedendaags comfort en luxe. Lodges die beschikken over een wellness & spa midden in de bush. Gasten kunnen nu genieten van een weldadige massage en wellness & spa behandelingen op safari. Na een gamedrive over stoffige en hobbelige wegen kunnen de gasten genieten van een weldadige massage.
luxe wellness reizen kenia

Contact en informatie

Combineren van een authentieke fly-in safari en onze luxe welness reizen?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Contact formulier | OnsKenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385