Huwelijksreis Kenia

Wij verzorgen uw complete huwelijksreis naar Kenia, zodat u zich verder kunt richten op uw huwelijksdag. Wij weten als geen ander dat er veel geregeld moet worden voor een huwelijk. Samen met u bespreken wij uw wensen waarna wij uw romantische huwelijksreis naar Kenia geheel op maat voor u samenstellen. Wij zullen zorgen voor een ontspannen huwelijksreis naar Kenia om tijdens de huwelijksreis nog kunt nagenieten van uw huwelijksdag. Wij nemen graag de tijd om u verder te adviseren, waarna u zich verder bezig kunt houden met het plannen van uw huwelijk.
fly-in safari bestemming huwelijksreis Kenia

Romantische huwelijksreis Kenia

Romantiek op huwelijksreizen naar Kenia mag natuurlijk niet ontbreken. Huwelijksreizen waar u kunt overnachten onder een schitterende sterrenhemel. Uw huwelijksboot ligt te wachten om het Lamu Archipel te verkennen waarbij u overnacht op verlaten zandstranden. Een safari door Kenia op zoek naar wilde dieren op de savanne en overnachten in Hemmingway stijl luxe tenten. Wij kennen veel mogelijkheden voor huwelijksreizen door Kenia. Kenia als bestemming is populair waarbij wij kunnen adviseren over de talloze mogelijkheden. Bespreek met ons uw voorkeuren zodat u na uw huwelijk geheel verzorgd kunt vertrekken op uw huwelijksreis naar Kenia.
huwelijksreis kenia bestemming funzi island

Inspiratie huwelijksreizen Kenia

Vertel ons uw wensen en aanvullend met onze kennis, kunnen wij u inspireren en adviseren om uw huwelijksreis naar Kenia te verwezenlijken. Kenia is een land waar vele variaties mogelijk zijn, naast wild en cultuur zijn er diverse opties voor een strandvakantie in kleine boutique hotels maar ook pittoreske banda’s aan witte zandstranden omringd door palmbomen. Laat ons u inspireren om samen met u deze huwelijksdag compleet te maken met aansluitend een ongekende memorabele huwelijksreis naar Kenia. Na terugkomst van uw huwelijkreis kunt u uw bruiloftreportage aanvullen met mooie foto’s waarbij unieke zonsondergangen in Kenia tijdens de huwelijkreis met een glas champagne niet mogen ontbreken.

Contact en informatie

Vraag naar verdere informatie over onze huwelijksreizen naar Kenia?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385