Informatie

GastenboekReisaanbod
De reizen worden uitgevoerd op individuele basis met een Engelstalige chauffeur gids. Het reisaanbod van de Tanzania rondreizen aanbiedingen zijn standaard voorbeeldreizen waarbij u iedere safari kunt aanpassen naar eigen wensen.

Vertrekdata aanbiedingen
Voor de rondreis aanbiedingen kunt u naar eigen inzicht uw eigen vertrekdatum vaststellen. Vertrekdata van de standaard Tanzania aanbieding reizen, kunnen het gehele jaar naar eigen inzicht door ons worden uitgevoerd.

Maatwerk reizen
Wij verzorgen ook maatwerk rondreizen door Tanzania en Kenia. Wenst u een individuele rondreis op maat neemt u dan vooral contact op. Voor een geheel vrijblijvend advies voor een safari geheel aangepast aan uw eigen wensen.

Avontuurlijke vakantie safari reizen Tanzania

Een onvergetelijke safari naar Tanzania waar u verschillende parken aandoet en overnacht in luxe accommodaties voorzien van alle gemakken. De safari rondreis kunt u eventueel aanvullen met culturele excursies tijdens uw safari in Tanzania waaronder het bezoeken van indrukwekkende inheemse stammen. Iedere safari kunnen wij geheel aanpassen aan uw specifieke wensen en het gewenste comfort.

Lees verder……….

Relaxen op het eiland Zanzibar

Uw safari in Tanzania combineren met aanvullend een strand vakantie om te relaxen aan witte koraalstranden en wuivende palmbomen op het eiland Zanzibar. Een ideale combinatie waarbij u eerst geniet van een rondreis op zoek naar het wild door een grote variatie van landschappen. Uitgestrekte vlaktes verkennen met grote wild concentraties en aansluitend doorvliegen naar Zanzibar om uw vakantie in Tanzania af te sluiten.
Een mix van parelwitte stranden, wuivende palmen en een kristalheldere zee: dit is Zanzibar in een notendop. Dit eiland, dat behoort tot Tanzania, biedt een ruime waaier aan watersporten. De allesoverheersende rust en het historische ‘Stone Town’ hebben heel wat in petto voor elke vakantieganger. Het historische Stone Town, ligt het dorpje Nungwi. Ooit was dit het centrum van de dhow-industrie in Zanzibar, vandaag is het uitgegroeid tot een van de populairste stranden in Zanzibar. Het vervallen vissersdorpje van weleer is vandaag een bruisende kuststrook, bezaaid met moderne hotels, bars, shops en restaurants. Uiteraard in een exotisch decor... Luchthaven Zanzibar - Noord-Zanzibar: 50 km De oostkust van Zanzibar bestaat vooral uit poederwitte zandstranden, die uitkijken op het lange barričrerif net voor de kust. Kokospalmen leiden naar de vissersdorpjes en hotels in het binnenland. Luchthaven Zanzibar - Oostkust: 45 km In de zuidoostelijke hoek van Zanzibar de witte zandstranden van het schiereiland Michamvi omgeven door wuivende palmbomen en mangrove wouden. Een uitstekende aanvulling voor reizigers die op zoeken naar een locatie voor lange strandwandelingen en willen snorkelen en duiken.

Accommodaties in Tanzania en Zanzibar

Overnachten in comfort en gewenste stijl op uw safari. Tijdens uw reis kunt u uw eigen keuze wensen kenbaar maken voor het overnachten in lodges en authentieke tentenkampen. Wij kunnen u adviseren daarnaast kunt u ook zelf een keuze maken uit het grote aanbod van luxe lodges en tentenkampen
Serengeti Tentenkamp Simiya

Standaard reizen Tanzania

Wij hebben een aantal standaard reizen naar Tanzania uitgewerkt waar de verschillende parken gecombineerd worden. De vakantie reizen, kunt u naar eigen inzicht en individuele wensen aanpassen en verder uitbreiden met een van de strand vakantie optie bestemmingen in Tanzania.

Contact en informatie

Wilt u meer weten over een vakantie reis naar Tanzania en Zanzibar?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Contact formulier | OnsKenia
Contactgegevens reisburo OnsKenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385