Accommodaties Serengeti Nationaal reservaat zijn er in een grote verscheidenheid van eenvoudige tot zeer luxueuze lodges. Een selectie van lodges en tented camps die wij kunnen aanbevelen voor een verblijf in de Serengeti hebben wij hieronder vermeld. De boekingsklasse van een accommodatie wordt aangegeven door middel van de kleur van de balk boven de accommodaties. Voor verdere informatie van de lodge en de ligging in het reservaat kunt u gebruik maken van de iconen in de balk.
Website Grumeti Migration Camp Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Angata Bologonja Camp is een seizoensgebonden nabij de Bologonja rivier in het noordelijk deel van de Serengeti. Ang’ata Bologonja Camp is ideaal gelegen als de gnoe migratie weer trekt vanuit de Masai Mara in Kenia naar de Serengeti. Het kamp ligt in de schaduw van de acacia bomen met uitzicht op open savanne vlaktes van de Serengeti. Gasten kunnen tijdens het verblijf het wild observeren direct vanuit de safari tent. Centraal gelegen in het kamp zijn de centrale ruimtes ingericht met een rijk ingerichte lounge met comfortabele lounge banken en kunnen de gasten van een drankje genieten aan de bar. In het restaurant worden de maaltijden geserveerd op basis van de internationale keuken. In de avonden kunnen gasten relaxen bij het kampvuur.

Ang’ata Bologonja Camp is een middelgroot safari kamp bestaande uit 12 luxe safari tenten en 2 familietenten. De safari tenten zijn gebouwd op houten vloerdelen en zijn voorzien van een grote schaduwrijke veranda met een eigen zithoek. De safari tenten zijn ingericht met comfortabele hemelbedden voorzien van een klamboe en een gescheiden en-suite douche en toilet ruimte. Iedere tent beschikt over een kleding- en bagagerek.

Optionele activiteiten zijn avontuurlijke guided Bushwalks in de concessie, Bush BBQ en onvergetelijke sundowners.

Angata Bologonja Camp Noord-Serengeti Tanzania Angata Bologonja Camp Noord-Serengeti Tanzania Angata Bologonja Camp Noord-Serengeti Tanzania
Website Angata Seronera Camp Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Angata Seronera Camp is een permanent safari kamp in het centraal gelegen Seronera district in de Serengeti. Ang’ata Bologonja Camp is ideaal gelegen als uitvalsbasis voor de gnoe migratie in de periode april t/m november. Door de ligging van de nabij gelegen rivieren zorgt het permanente water er voor dat het gehele jaar wild geobserveerd kan worden in dit deel van de Serengeti. Ang’ata Bologonja Camp is gebouwd op de savanne vlaktes van de Serengeti en kan direct vanuit het kamp wild geobserveerd worden. Centraal gelegen in het kamp zijn de centrale ruimtes opgebouwd met een rijk ingericht lounge met diverse zithoeken met comfortabele fauteuils en kunnen de gasten van een drankje genieten aan de bar of bij het kampvuur in de avond. In het restaurant worden de maaltijden geserveerd op basis van de internationale keuken. In de avonden kunnen gasten relaxen bij het kampvuur.

Ang’ata Seronera Camp is een permanent safari kamp in het centraal gelegen Seronera district in de Serengeti. Ang’ata Bologonja Camp is ideaal gelegen als uitvalsbasis voor de gnoe migratie in de periode april t/m november. Door de ligging van de nabij gelegen rivieren zorgt het permanente water er voor dat het gehele jaar wild geobserveerd kan worden in dit deel van de Serengeti. Ang’ata Bologonja Camp is gebouwd op de savanne vlaktes van de Serengeti en kan direct vanuit het kamp wild geobserveerd worden. Centraal gelegen in het kamp zijn de centrale ruimtes opgebouwd met een rijk ingericht lounge met diverse zithoeken met comfortabele fauteuils en kunnen de gasten van een drankje genieten aan de bar of bij het kampvuur in de avond. In het restaurant worden de maaltijden geserveerd op basis van de internationale keuken. In de avonden kunnen gasten relaxen bij het kampvuur.

Optionele activiteiten zijn avontuurlijke guided Bushwalks in de concessie, Bush BBQ en onvergetelijke sundowners.

Angata Seronera Camp Noord-Serengeti Tanzania Angata Seronera Camp Noord-Serengeti Tanzania Angata Seronera Camp Noord-Serengeti Tanzania
Website Grumeti Migration Camp Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Grumeti Migration Camp in het noordwestelijk deel van de Serengeti, in de ongerepte natuur van Grumeti vallei. Een wildrijke vallei waar jaarlijks de gnoe migratie door de Grumeti rivier trekt op weg naar de Masai Mara in Kenia. Vanaf het verhoogde verandadek genesteld in comfortabele sofa’s kunnen gasten genieten van het wild wat ongestoord voorbij trekt. Het luxe tentenkamp ligt in de ongerepte natuur van de Grumeti bestaande uit savanne en acacia wouden. Geheel opgebouwd uit rivierstenen met een verhoogd teakhouten verandadek ligt centraal gelegen de bar, lounge en het restaurant. De ruimtes zijn ingericht met veel teakhouten meubels, waarbij het spaarzame licht het geheel bij het vallen van de avond een romantische sfeer heeft. In het restaurant worden de maaltijden geserveerd waarbij in de avonden á la carte gedineerd zal worden bij kaarslicht. Gasten kunnen gebruik maken van het zwembad en relaxen op één van de zonnebedden met parasol. Voor de avonden kunnen gasten na het dineren genieten van de geluiden van de bush bij het kampvuur ingericht als een boma.

Grumeti Luxury Tented Camp bestaat slechts uit 20 luxe safaritenten en suites uitgevoerd in Hemmingway stijl, onderling verbonden met aangelegde paden. De safaritent is in stijl opgebouwd op een verhoogd dek, voorzien van een overdekt veranda dek om ongestoord in alle privacy in een comfortabele stoel van het uitzicht te genieten over de savanne. De safaritenten zijn ingericht met hemelbedden voorzien van een klamboe, een robuuste zithoek een schrijftafel en waarbij het interieur verder met kleurrijke batik stoffen en tapijten zijn aangekleed. Met en-suite een gescheiden badkamer voorzien van toilet en een douche waarbij het warme water opgewekt wordt door gebruik te maken van zonnepanelen.

Optionele activiteiten zijn avontuurlijke night gamedrives toegestaan in de privé concessie. Guided Bushwalks in de concessie, Bush BBQ en onvergetelijke sundowners.

Grumeti Migration Camp Serengeti Tanzania Grumeti Migration Camp Serengeti Tanzania Grumeti Migration Camp interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Grumeti Hills Camp Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Grumeti Hills Camp is een permanent tentenkamp in het noordwestelijk deel van de Grumeti Wildlife concessie 5 kilometer ten westen van Ikoma. Grumeti Hills ligt in een afgelegen locatie deels gebouwd tegen de hoogste heuvel in de omgeving met een mooi vergezicht over de savannes in de concessie. Centraal gelegen op de hoge rots is de receptie en een rijk uitgeruste lounge met zithoeken en een veranda met uitzicht op de concessie. In het restaurant worden de gerechten geserveerd in ontbijt in buffetvorm en lunch en diner is a la carte. Deels uitgehouwen uit de rots is een zwembad met uitzicht op het lager gelegen concessie voorzien van een zonneterras met ligbedden en een kleedruimte.

Grumeti Hills Camp bestaat uit totaal 16 luxe safari tenten gebouwd op een betonnen fundering tegen de helling. De safaritenten zijn uitgerust met een schaduwrijke veranda allen met uitzicht op de concessie. De safari tenten zijn ingericht met zeer comfortabele bedden met een zithoek en kledingkasten. De en-suite badkamer is uitgerust met een douche cabine, toilet en wastafels.

Optionele activiteiten zijn avontuurlijke night gamedrives toegestaan in de privé concessie. Guided Bushwalks in de concessie, Bush BBQ en onvergetelijke sundowners.

Grumeti Hills Camp Serengeti Tanzania Grumeti Hills Camp Serengeti Tanzania Grumeti Hills Camp interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Kati Kati Medium Camp Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Kati Kati Medium Camp biedt een sfeervolle levenssfeer aan als het gaat om overnachten in stijl in de bush met al haar uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Het semi permanente tentenkamp is gelegen in het centrale gedeelte van de uitgestrekte Serengeti National park nabij de Seronera rivier. In de centraal gelegen mess-tent worden de traditionele gerechten afgewisseld met intercontinentale gerechten geserveerd. De mess tent heeft uitzicht over de grote savanne vlaktes en is ingericht met een gescheiden bar en restaurant. Bij goede weersverwachtingen wordt het ontbijt en lunch geserveerd voor de mess-tent. Na het diner kan men nog genieten van de nachtelijke hemel en de fonkelende sterren bij het kampvuur.

Serengeti Kati Kati Medium Camp bestaat uit 20 safari tenten met een adembenemend uitzicht over de savanne van de Serengeti. De safaritenten zijn ingericht met comfortabele bedden en een zithoek met en-suite een badkamer met een toilet en een traditionele safari bucket shower douche waarbij het warmwater wordt verzorgd door uw bediende die deze speciaal voor u verwarmt.

Kati Kati Camp Serengeti Tanzania Kati Kati Camp Serengeti Tanzania Kati Kati Camp interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Kenzan Luxury Mobile Camp Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Kenzan Luxury Mobile Camp is een eco-vriendelijk 'seizoensgebonden' kleinschalig mobiel tentenkamp dat door het jaar de gnoe migratie volgt. Centraal in het kamp ligt de mess-tent, waar de lounge met een rijk gevulde bar en het restaurant bevinden. Rustiek genieten in Out of Africa stijl in een bushcamp waar het wild zich door het kamp kan trekken en gasten begeleid worden door het kamp. Genieten van de zonsondergang bij het kampvuur voor het ware safari gevoel na een gamedrive. Bij het vallen van de avond dragen de petroleum stormlampen bij aan het ware safari gevoel in de bush.

Kenzan Luxury Tented Camp bestaat uit elf stijlvolle safari tenten, comfortabel ingericht met hemelbedden met en-suite toilet een badkamer met toilet en gasten douchen in safari stijl onder een traditionele ‘bucket-shower’. De safari tent beschikt over een grote luifel met zithoek waar gasten kunnen genieten van het uitzicht over de savanne vlaktes.

In de periode tussen december en maart tijdens het kalveren seizoen van de gnoes wordt het gehele kamp naar Ndutu verplaatst in de Ngorongoro Conservation Area. Het kamp is gelegen nabij het Ndutu meer wat een grote aantrekkingskracht heeft op het wild. In de periode tussen april tot en met november wordt het kamp verplaatst naar de Robanda concessie in de Serengeti. Door de Robanda concessie trekken de gnoes in de periode van juni tot en met juli en waar door het gehele jaar ook overige wild aanwezig is en gamedrives worden verzorgd door de concessie en de Serengeti.

Kenzan Luxury Mobile Camp - Serengeti Tanzania Kenzan Luxury Mobile Camp - Serengeti Tanzania Kenzan Luxury Mobile Camp - Serengeti Tanzania
Website Kisura Serengeti Camp Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Kisura Serengeti Camp is een eco-vriendelijk permanent safari kamp centraal gelegen in de Seronera concessie in de Serengeti. Vanuit het kamp heeft u direct een vergezicht over de prachtige savanne vlaktes van de Serengeti. Kisura Serengeti Tented Camp is een zeer kleinschalig luxe intiem safari tentenkamp met centraal gelegen de lounge en het restaurant waar de maaltijden dagelijks vers bereid worden. Een wisselende menukaart waarbij de geserveerde maaltijden op basis van de internationale keuken afgewisseld met traditionele gerechten.

Kisura Serengeti Tented Camp bestaat uit stijlvolle Meru stijl safari tenten met een grote schaduwrijke luifel met een zithoek. De safari tenten zijn voorzien van een houten vloer en verder ingericht met een schrijftafel en hemelbedden voorzien van een klamboe. Een-suite een badkamer met toilet en een douche.

Kisura Serengeti Camp - Serengeti Tanzania Kisura Serengeti Camp - Serengeti Tanzania Kisura Serengeti Camp - Serengeti Tanzania
Website Kirawira Luxury Tented Camp in het Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Kirawira Luxury Tented Camp is een kleinschalig exclusieve luxe tentenkamp hoog gelegen aan de rand van de Kirawira vallei in het westelijk deel van Serengeti. Kirawira Luxury Tented Camp is ontworpen in een Edwardiaanse klassieke rustieke stijl met veel elegantie voor het ware Hemmingway gevoel op uw safari. De lounge en het restaurant liggen centraal gelegen in het kamp en zijn zeer compleet ingericht in klassieke koloniale stijl, waarbij veel aandacht is besteed aan de inrichting bestaande uit leren fauteuils, mahoniehouten salontafels en Perzische tapijten verder aangevuld met antieke accessoires. Exquise maaltijden worden a’ la carte geserveerd in het restaurant door obers met tulbanden en gekleed in traditionele Swahili kledingdracht. Terugkerend van de gamedrive kunnen gasten een verfrissende duik nemen in het zwembad voorzien van ligstoelen en parasols.

Kirawira Luxury Tented Camp is één van de luxueuze accommodaties in het Serengeti wildreservaat. Kirawira Luxury Tented Camp bestaat uit 25 zeer complete luxe Meru stijl safaritenten gebouwd op een platform voorzien van een groot verandadek. De safaritenten zijn Victoriaanse ingericht met hemelbedden voorzien van klamboes aangevuld met klassieke meubelen met en-suite een badkamer voorzien van een douche, toilet en een wastafel aangevuld met accessoires een haardroger, badjassen en slippers. De gasten worden in de ochtend gewekt tijdens het verblijf gewekt met koffie en thee en op verzoek is het mogelijk het ontbijt geserveerd te krijgen op de veranda om te genieten van de zonsopgang over de Serengeti.

Kirawira Luxury Tented Camp Serengeti Tanzania Kirawira Luxury Tented Camp Serengeti Tanzania Kirawira Luxury Tented Camp interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Kubu Kubu Tented Camp in het Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Kubu Kubu Tented Camp heeft een moderne warme Afrikaanse uitstraling waarbij gebruik gemaakt is van vele lichte tinten. De intieme gezellige sfeer met een warme ambiance nodigt de gasten uit om heerlijk te kunnen relaxen na een gamedrive door de Serengeti met behoud van het vergezicht over de savannes.

Voor de centraal gelegen gemeenschappelijke ruimtes ligt op een lager gelegen plateau een overloop zwembad met aan weerszijden een zonnedek met ligbedden en schaduwrijke parasols. Verkoelende duik in het zwembad na een gamedrive om vervolgens aan de rand van het zwembad uit te kijken over de savannes is een sensationele ervaring.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn met zorg gebouwd door gebruik te maken van een combinatie van steen en grote veranda van hardhout en aangevuld met flagstones en overdekt met een grote rieten kap. Ingericht met een ruime lounge met comfortabele fauteuils en sofa waar de gasten kunnen relaxen in een ongekende sfeer van intimiteit en exclusiviteit. De overheerlijke maaltijden worden geserveerd in het aangrenzende restaurant op basis van de internationale keuken.

Accommodatie in Kubu Kubu Tented Camp wordt aangeboden in luxe royale safari tenten gebouwd op de rand van de heuvel. Voor gasten met een beperking zijn er safaritenten op gelijke hoogte en een deel van de safari tenten zijn gebouwd tegen de heuvelrug met goede wandelpaden naar de gemeenschappelijke ruimte.

Vanuit alle safaritenten een vrij vergezicht over de Serengeti vanaf de grote veranda. De stijlvolle safari tenten zijn ingericht met comfortabele hemelbedden en een zithoek. Waarbij het design met de zachte tinten is doorgevoerd en een gevoel van exclusiviteit geeft vooral bij de zonsondergang een ongekende ambiance heeft.

Alle safaritenten hebben een en-suite badkamer met een binnen- en buitendouche een wastafel en een toilet. Gasten kunnen tijdens het verblijf gebruik maken van een haardroger en digitaal kluisje om eventuele waardevolle spullen op te bergen.
Kubu Kubu Tented Camp Serengeti Tanzania Kubu Kubu Tented Camp Serengeti Tanzania Kubu Kubu Tented Camp Serengeti Tanzania
Website Lahia Tented Lodge in het Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Lahia Tented Lodge gelegen op de top van een heuvel met een panoramisch vergezicht over de Musabi vlaktes nabij de Grumeti in het centraal westelijk deel van de Serengeti. Ligging van de lodge is gunstig voor gamedrives naar de mythische locaties in de Serengeti zoals de Moru kopjes en naar de centrale gelegen Seronera vallei en voor de gnoe migratie in Juni nabij de Grumeti rivier.

De lounge is ingericht in een eenvoudige moderne Afrikaanse stijl met zithoeken en een bar. Aangrenzend in het restaurant worden overheerlijke maaltijden geserveerd op basis van intercontinentale- afgewisseld met lokale gerechten met verse lokale producten. Ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd waar een kok een omelet naar ieders wens zal bereiden. Om niets van het uitzicht over de Serengeti te missen en eventueel het voorbijtrekkende wild wordt het ontbijt en de lunch bij goed weer op de veranda geserveerd.

Rondom de gemeenschappelijke ruimte is een terras met diverse zithoeken. Vanuit de lounge en het restaurant loop je door de openslaande deuren direct het buitenterras op. Direct voor de lounge ligt een verzonken zwembad met aan weerszijde ligbedden waar de gasten even te kunnen relaxen tussen de gamedrives op de dag.

Voor de gasten die nog even willen nagenieten van de geluiden van de bush onder een mooie sterrenhemel is er een kampvuur en kan er genoten van een cocktail of een goed glas wijn. Tegen het einde van de middag is er een kampvuur voor de gasten die nog van een aperitief willen nagenieten na een gamedrive. Vooral voor diegene die nog willen nagenieten van de geluiden van de bush onder een fraaie sterrenhemel blijft het kampvuur branden tot diep in de nacht.

Rondom de gemeenschappelijke ruimtes liggen de safaritenten deels uit het zicht onttrokken door de vele acaciabomen, allen met uitzicht over de savannes vanaf de veranda. Onderling verbonden met goed onderhouden brede wandelpaden, waarbij de gasten tijdens het vallen van de duisternis door het kamp worden begeleid door de staf van Lahia Tented Camp.

De safaritenten zijn deels gebouwd een verhoogd vlonder opgetrokken uit steen en canvas. Entree is met een deur goed afsluitbare deur naar de opvallend zeer grote ruimte. Aan weerszijde van tent grote raampartijen voorzien van een schaduwrijk muskietengaas. Aan de voorzijde een breed terras met een zithoek met uitzicht op de savanne. De inrichting bestaat uit een comfortabel bed met aan weerszijde een nachtkastje verder ingericht met een zithoek en een schijftafel. Aangrenzend een kleedruimte met een opbergkast. En-suite een badkamer met toilet, wastafels en een douche met een aparte buitendouche faciliteit.

Lahia Tented Lodge Serengeti Tanzania Lahia Tented Lodge Serengeti Tanzania Lahia Tented Lodge Serengeti Tanzania
Website Lake Masek Tented Camp  nabij Lake Ndutu in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Lake Masek Tented Camp is een kleinschalig seizoensgebonden luxe tentenkamp met uitzicht op het Masek meer in Ndutu het zuidoostelijk deel van de Ngorongoro concessie grenzend aan de Serengeti. Ndutu is het deel van de Serengeti waar de gnoes naar toe migreren in de periode van het kalver seizoen in de periode van december tot en met maart.

Lake Masek Tented Camp ligt op een heuvelrug omgeven door acacia bomen gebouwd op een platform voorzien van een groot verandadek. De lounge is ingericht met verschillende zithoeken voorzien van sofa’s en fauteuils, een bibliotheek met WiFi internet.

Vermoeide reizigers kunnen in Lake Masek Tented Camp genieten van een weldadige massage in de massage salon. De smaakvolle maaltijden op basis van internationale keuken, worden afhankelijk van het weer geserveerd op het grote verandadek met uitzicht over Lake Masek en de savanne. Het tentenkamp wordt bij het vallen van de avond romantisch verlicht door stormlampen en gasten worden begeleid door lokale Masai naar het diner.

Lake Masek Tented Camp bestaat uit totaal 20 luxe beige gekleurde safari tenten gebouwd op palen voorzien van een verandadek. Het verandadek is afgeschermd door een grote luifel waar de gasten in comfortabele stoelen kunnen genieten in alle privacy van het uitzicht op Lake Masek. De luxueuze tenten hebben grote raampartijen voorzien van muskietengaas met velours uitgevoerde gordijnen. De inrichting bestaat uit koloniale meubelen en een groot hemelbed. En-suite een grote badkamer voorzien van toilet, twee gescheiden wastafels met een ligbad en een buitendouche.

Lake Masek Tented Camp  Serengeti Tanzania Lake Masek Tented Camp Serengeti Tanzania Lake Masek Tented Camp interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Lemala Mara Camp in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Lemala Mara Camp is het ultieme seizoensgebonden safarikamp voor het noorden van de Serengeti, vlakbij de Mara-rivier opgezet in de schaduw van de overhangende grote Euclea-bomen in het hart van de Kogatende concessie in het noordelijke deel van de Serengeti. Hier, in deze immense afgelegen wildernis, kunnen gasten genieten van fantastische landschappen en geweldige safaritochten. Het aantal wilde dieren in het wild is uitzonderlijk hoog, met een leeuwentroep van wel 30 man sterk, maar niets vergeleken met het moment waarop de migratie vanaf juni begint. Het gebied verandert vervolgens in een natuurparadijs bij uitstek tot november, wanneer de migratie terugkeert naar het zuiden en een gezonde populatie roofdieren en grazers achterlaat. De gnoemigratie bevestigt de reputatie van dit gebied als één van de beste in Afrika. Twee van de grootste oversteekplaatsen op de rivier liggen vlakbij en veel geluk kunnen gasten de spannende oversteek van de migratie observeren vanuit het kamp in alle comfort. De spectaculaire Lamai-driehoek, Wogakuria granieten kopjes en de Kogatende landingsbaan zijn allemaal zeer gemakkelijk bereikbaar.

Lemala Mara is een kleinschalig kamer is opgebouwd in de concessie en bestaat uit Meru stijl ruime safari tenten. Centraal gelegen in het safarikamp de lounge en het restaurant waar dagelijkse verse maaltijden bereid worden. De lounge is ingericht met verschillende zithoeken met lounge chairs en aangevuld met sofa banken. Aangrenzend het restaurant gedeelte met een rijk gevulde bar. Waarbij het ontbijt en lunch eventueel bij goed weer op linnen gedekte tafels geserveerd worden om niets van het schouwspel op de savanne te hoeven missen.

De accommodatie in Lemala Mara Camp bestaat uit ruime en comfortabele safaritenten ingericht met comfortabele twee persoonsbedden of één kingsize bed. Voor familie met kinderen is er een familietent met aangrenzend een aparte safaritent voor de kinderen met een doorgang. De safari tenten zijn verder ingericht met een dressoir , een grote opbergkist en een stoel. En-suite een badkamer met doorspoeltoilet, wastafel en een grote safaridouche met stromend water.

Lemala Mara Camp Noord-Serengeti Tanzania Lemala Mara Camp Noord-Serengeti Tanzania Lemala Mara Camp Noord-Serengeti Tanzania
Website Lobo Wildlife Game Lodge in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Lobo Wildlife Game Lodge ligt in het relatief rustige noordelijke deel van het Serengeti Nationaal Park met een schitterend panoramisch uitzicht over de savannes. In de periode van mei-juni hebben de gasten een schitterend uitzicht op de jaarlijkse migratie. Lobo Wildlife Lodge is architectonisch ontworpen om op te gaan in de rotspartijen waarop het gebouwd is. Het zwembad uitgehouwen in de rotspartij omgeven door een teakhouten dek met uitzicht op de weidse savanne.

Lobo Wildlife lodge gedecoreerd door rotspartijen in combinatie met het teakhout geeft een authentieke sfeer. Het restaurant en de lounge zijn sfeervol ingericht, ook hier ziet men het vulkanische gesteente terug in combinatie met Arabische getinte decoraties. Op het verhoogde platform van de bar kunnen gasten ontspannen nagenieten met uitzicht op de verlichte drinkwaterplaats. De accommodatie bestaat uit 75 kamers, zijn allen eenvoudig comfortbal ingericht met uitzicht op de savanne. De kamers hebben een en-suite douche en toilet, haardroger, koffie- en theefaciliteiten en de bedden zijn voorzien van een klamboe en ventilator.

Lobo Wildlife Game Lodge Serengeti Tanzania Lobo Wildlife Game Lodge Serengeti Tanzania Lobo Wildlife Game Lodge interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Mara under Canvas in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Mara under Canvas is een authentiek safarikamp in Kogatende in de noordelijke concessie van de Serengeti met een mooi weids uitzicht over de savanne. Het safarikamp ligt nabij de fameuze Mara rivier met vele grote krokodillen en nijlpaarden. De locatie waar de gnoes de oversteek moeten wagen met gevaar voor eigen leven op weg naar de noordelijk gelegen savannes van de Masai Mara in Kenia. Het is seizoensgebonden safarikamp is geopend in de periode van juni tot en met november.

Centraal gelegen in het Mara Under Canvas zijn twee safaritenten ingericht als lounge en restaurant. De lounge is ingericht met zithoeken en grote fauteuils. In het restaurant worden de maaltijden á la carte geserveerd in Hemmingway stijl met witte tafellakens bij kaarslicht.

Mara Under Canvas bestaat uit slechts 10 ruime safari tenten en een familietent allen met een schaduwrijke veranda en een zithoek. De safaritenten zijn uitgerust met raampartijen met muskietengaas en kleurrijke gordijnen, ingericht met comfortabele bedden en nachtkastjes en een zithoek. En-suite een badkamer met wastafel, toilet en een traditionele bush bucket douche.

Optionele activiteiten die aangeboden worden tijdens het verblijf zijn, bushwalk of een ballon safari.

Mara under Canvas, Kogatende - Serengeti Tanzania Mara under Canvas, Kogatende - Serengeti Tanzania Mara under Canvas, Kogatende - Serengeti Tanzania
Website Mbalageti Serengeti in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Mbalageti Serengeti ligt aan de Westelijke zijde van het Serengeti Nationaal Park gebouwd tegen de rug van de Mwamveni heuvel en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over de Serengeti savanne en de Mbalageti rivier. Mbalageti betekent in de oude Masai taal “gnoes” waar ook vele gnoes migreren in dit deel van de Serengeti. Mbalageti Serengeti zijn alle gebruikte materialen evenals de decoratie uniek en authentiek, veel Afrikaanse details weergegeven zowel in het hoofdgebouw met mooie kunstvoorwerpen, maar ook doorgevoerd in de aangeboden accommodatie. Centraal gelegen op een groot verandadek is het restaurant gebouwd, met aangrenzend de bar en wat overgaat in het zwembad allen met een absoluut fantastisch uitzicht over de uitgestrekte savanne en de rivier. Op de tweede verdieping is een grote lounge waar gasten zich kunnen terugtrekken en is voorzien van comfortabele sofa’s en fauteuils waar bordspelen zijn en een kleine bibliotheek.

Mbalageti Serengeti biedt accommodatie aan in verschillende vormen 14 standaard kamers, 24 chalets opgebouwd van steen in combinatie van canvas waarvan 2 exclusieve suites. Alle kamers zijn uitgerust met een kluisje, badjas en slippers en een haardroger. De standaard kamers zijn ingericht in een modern design met een gevoel van comfort met een eigen veranda, verder ingericht met een twee persoonsbed voorzien van een klamboe met en-suite badkamer met douche en toilet. Tented chalets zijn gebouwd op palen en liggen verdeelt over de Mwanveni Hill met een schitterend uitzicht vanaf het verandadek voor een zonsopkomst of een zonsondergang. De chalet bestaan uit luxe safari tenten voorzien van een overhangend grasdaken, ingericht met comfortabele hemelbedden voorzien van een klamboe. De aangrenzende badkamer is opgetrokken uit rivierkeien met douche en toilet. De chalets worden ook gebruikt voor ouders met kinderen.

Exclusieve Suites hebben een groot verandadek, waarbij de inrichting bestaan uit 2 slaapkamers waarvan een kamer met een kingsize bed en de andere twee 1-persoonsbedden en 2 badkamers. De grote woonkamer is voorzien van unieke Afrikaanse details, daarnaast zijn er lederen bankstellen en fauteuils om te relaxen. In het woongedeelte is een gezellige grote eettafel waar men heerlijk met elkaar kan zijn. Op een lager gedeelte in de woonkamer is er een extra zitgedeelte met een prachtig uitzicht over de Serengeti. Een jacuzzi ligt verzonken in het grote verandadek waar gasten heerlijk kunnen genieten van een bad in hen eigen privé omgeving maar niets van het uitzicht hoeven te missen. Voor een honeymoon reis is dit een ultieme locatie of de tentend chalets.

Optionele activiteiten die aangeboden worden tijdens het verblijf zijn, een spa welness ruimte, bush diner, sundowner, een wandeling of een ballon safari.

Mbalageti Serengeti Serengeti Tanzania Mbalageti Serengeti Tented Chalet Serengeti Tanzania Mbalageti Serengeti excluisve suite, Serengeti Tanzania
Website Mbuzi Mawe Tented Camp in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Mbuzi Mawe Tented Camp is een kleinschalig tentenkamp gebouwd op een rotsformatie centraal gelegen in het westen deel van de Serengeti nabij de Grumeti rivier. Mbuzi Mawe betekent ‘de plaats van de klipspringers’ en op één van de hoofdroutes van de jaarlijkse migratie. Centraal gelegen op de rots bevindt zich een lounge, bar en het restaurant waar zeer goede gerechten geserveerd worden. Het restaurant onder canvas in klassieke stijl is romantisch verlicht en ingericht met hardhouten meubelen, met een groot panorama terras met uitzicht over de vlaktes. In de avonden kunnen gasten genieten van het kampvuur. Verschillende kronkelende wandelpaden zijn aangelegd en verlicht tijdens het vallen van de avond om gasten onder bewaking te begeleiden naar de tenten.

Mbuzi Mawe Tented Camp bestaat uit 16 luxe ruime tenten ingericht met comfortabele hemelbedden voorzien van klamboes, 24 uur elektriciteit, en-suite badkamer met douche en toilet. De tenten zijn gebouwd op een terras overdekt met canvas daken waar de gasten van het uitzicht kunnen genieten op de lager gelegen savanne vanuit ligstoelen en safaristoelen.

Mbuzi Mawe Tented Camp Serengeti Tanzania Mbuzi Mawe Tented Camp Serengeti Tanzania Mbuzi Mawe Tented Camp interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Elewana Serengeti Migration Camp in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Serengeti Migration Camp is een zeer exclusief tentenkamp in Hemmingway stijl, diep verscholen tussen de kopjes op een rotspartij in de Serengeti met uitzicht op de Grumeti rivier en de nabijgelegen Ndasiata hills. Centraal gelegen onder canvas is de lounge en het restaurant waar exquise maaltijden worden geserveerd. Op het lager gelegen zonnedek, van gepolitoerd teakhout met verzonken zwembad, hebben gasten een panoramisch uitzicht over de savanne met adembenemende zonsondergangen.

Serengeti Migration Camp bestaat uit 20 zeer ruime exclusieve tenten, gebouwd op palen met rondom een groot privé veranda dek. Bij het binnenlopen van de tent ervaren de gasten het ware “Out of Africa”gevoel. De tenten zijn ingericht met luxe meubelen een hemelbed voorzien van klamboe en met veel aandacht voor accenten is het een oase van verwennerij. De en-suite badkamer heeft een regendouche en toilet.

Romantische honeymoon suite, door de separate ligging van de andere tenten een ideale locatie voor een huwelijksreis, genieten van een glas champagne in de jacuzzi die diep verzonken ligt in het verandadek met een panoramisch uitzicht over de Serengeti.

Elewana Serengeti Migration Camp Serengeti Tanzania Elewana Migration Camp Serengeti Tanzania Elewana Migration Camp interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Ndutu Safari Lodge nabij Lake Ndutu in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Ndutu Safari Lodge met uitzicht op het nabij gelegen Ndutu meer ligt in het zuidoostelijk deel van de Serengeti. De sfeervolle gemoedelijke lodge ligt deels verscholen in een acacia woud waar het wildleven aan de lodge voorbij trekt. De Ndutu Lodge met een oude historie, aan te bevelen in het kalfseizoen van de gnoes in het begin van het jaar. De lodge is een kleinschalige accommodatie met een open gebouwd restaurant waar dagelijks verse maaltijden aangeboden worden in drie gangen menu’s, rijk gevulde bar en comfortabele lounge met uitzicht op de savanne en het Ndutu meer. Bij het vallen van de avond kunnen gasten ervaringen uitwisselen bij het kampvuur en genieten van schitterende mooie zonsondergangen.

Ndutu Lodge beschikt over 34 cottages vervaardigd met lokale materialen en opgetrokken uit steen en voorzien van makuti grasdaken. De ruime kamers zijn ingericht met comfortabele bedden kleine zithoek aangevuld met decoratieve wandkleden, met en-suite douche en toilet. Iedere cottage heeft een eigen veranda met uitzicht op het Ndutu meer waar olifanten, zebra’s en gnoes langstrekken.

Ndutu Safari Lodge is een kleinschalige sfeervolle gemoedelijke lodge ligt deels verscholen in een acacia woud waar het wildleven aan de lodge voorbij trekt. Ndutu Lodge beschikt over 34 cottages vervaardigd met lokale materialen en opgetrokken uit steen en voorzien van makuti grasdaken. De ruime kamers zijn ingericht met comfortabele bedden kleine zithoek aangevuld met decoratieve wandkleden, met en-suite douche en toilet. De cottages hebben allen een kleine veranda met uitzicht op het Ndutu meer.

Ndutu Safari Lodge Serengeti Tanzania Ndutu Safari Lodge Serengeti Tanzania Ndutu Safari Lodge interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Nyikani Migration Camp nabij Lake Ndutu in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Nyikani Migration Camp is een seizoensgebonden mobiel safarikamp dat de grote gnoe migratie volgt door de Serengeti. Van december tot en met maart wordt het safarikamp verplaatst naar Ndutu. Ten zuiden van de Ngorongoro concessie aangrenzend aan de Serengeti. Na het kalverseizoen wordt het kamp verplaatst naar het noordelijk deel van de Serengeti. In de periode vanaf mei tot oktober trekt de grote gnoe migratie noordwaarts waar ze de Mara rivier moeten trotseren op eigen leven door de vele krokodillen als ze de Serengeti verlaten en de grens oversteken naar de Masai Mara in Kenia. Centraal gelegen is de loungetent het hart van het safarikamp waar de gasten uitgenodigd worden bij het kampvuur om te genieten van de ‘bush’ televisie met een symfonie van de geluiden van de nacht. Waar de gasten worden uitgenodigd voor een aperitief waarna de chef-kok de maaltijden voorbereid met een afwisselend menu van verse ingrediënten die in het restaurant geserveerd worden. Na het diner kunnen de gasten relaxen in de lounge met aangrenzend een kabinet kast wat ingericht is als bar en waar ook een kleine bibliotheek is.

Het kleinschalige Nyikani Migration Camp ligt midden op de savanne waardoor het wild door het kamp kan trekken en gasten begeleid worden door het kamp door bewakers. De safaritenten liggen aan weerszijde van de lounge waardoor er altijd toezicht is en in de safaritenten gecommuniceerd kan worden met walkietalkie en fluitjes aanwezig voor dringende assistentie. De safaritenten bestaan uit canvas tenten met een luifel met een zitgedeelte om te genieten van het uitzicht over de savannes. Ingericht met een zithoek van safari stoelen, een kleine secretaire en een dekenkist om waardevolle spullen in op te slaan en een tapijt van sisal matten. Een breed comfortabel bed met een kleurrijk design van overtrek en kussens niet voorzien van een klamboe, de raampartijen aan de voorzijde en aan de beide zijkanten zijn voorzien van muskietengaas. En-suite een eigen badkamer met een wastafel, douche en toilet. Warmwater van iedere tent afzonderlijk is op basis van zonne-energie.

5 x tweepersoonstenten

3 x familietenten voor 2 ouders met 2 kinderen

Nyikani Migration Ndutu, Tanzania Nyikani Migration Ndutu, Tanzania Nyikani Migration Ndutu, Tanzania
Website Robanda Tented Camp Ikoma district Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Robanda Tented Camp ligt even buiten de Ikoma gate gelegen in het Ikoma circuit wat onderdeel uitmaakt van de Serengeti. Robanda Tented Camp beschikt over 10 semi -permanente tenten met makuti grasdaken onderverdeeld in 5 safaritenten en 5 luxere safaritenten. De safari tenten hebben uitzicht over de Ikoma savanne vlaktes. Tijdens de migratie periode van de wildebeest (gnoe) is dit een magnifieke locatie om vanaf de veranda dit spektakel van de trek dit te mogen aanschouwen. Het is een open kamp waardoor het wild door het kam kan trekken en gasten begeleid worden door ashkari’s.

Centraal gelegen is het restaurant welke in Afrikaanse style is gedecoreerd omgeven door een inheemse tuin. Robanda Tented Camp beschikt over een uitkijktoren ideaal geschikt voor een mooi panoramisch vergezicht over Ikoma. Bij het naast gelegen kampvuur kan men ’s avonds heerlijk genieten onder het genot van een drankje van de bush geluiden. Een paar meter van het restaurant is er een waterbron voor het wild. Voor de gasten wordt een was wasservice aangeboden.

De safari tenten zijn ingericht met comfortabele bedden voorzien van een klamboe en met en-suite een badkamer met douche en toilet, en beschikken allen over een eigen veranda.

Optioneel is zijn er night game drives en wandel safari’s te ondernemen.
Robanda Tented Camp - Ikoma Serengeti Tanzania Robanda Tented Camp - Ikoma Serengeti Tanzania Robanda Tented Camp - Ikoma Serengeti Tanzania
Website Ronjo Camp - Seronera district Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Ronjo Camp is een seizoensgebonden kamp in het Serengeti Nationaal Park ten noorden van de Seronera vallei. Het kleinschalige tentenkamp is omgeven door een savannevlakte met centraal gelegen een gescheiden lounge tent ingericht met een bar en comfortabele sofa’s en een grote mess tent ingericht als restaurant waar de intercontinentale maaltijden geserveerd worden bij kaarslicht en olielampen. Beiden tenten zijn ingericht met authentieke accessoires en antieke dekenkisten. De gasten kunnen nagenieten van de gamedrives van een aperitief wat geserveerd zal worden bij het een knisperend kampvuur.

Ronjo Camp bestaat uit 16 safaritenten allen voorzien van een schaduwrijke luifel. De safari tenten liggen deels verscholen tussen de acacia bomen. De safaritenten zijn ingericht met een zithoek en comfortabele één- of tweepersoonsbedden met en-suite een badkamer voorzien van een douche en toilet en wastafel. Het kamp is eco-vriendelijk en elektriciteit wordt opgewerkt met zonnepanelen en warmwater wordt in de tenten verzorgd met een bucket shower.
Ronjo Camp - Seronera Serengeti Tanzania Ronjo Camp Mess-tent interieur - Seronera Serengeti Tanzania Ronjo Camp interieur safari tent - Seronera Serengeti Tanzania
Website Serengeti Serena Safari Lodge in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Serengeti Serena Safari Lodge centraal gelegen in de Serengeti nabij de Grumeti rivier. De lodge bestaat uit rondavels gebouwd als koepels overdekt met traditioneel daken van makuti. De rondavels liggen verspreid met een mooi uitzicht op de lager gelegen savannes. Centraal gelegen is de receptie, bar en het restaurant allen voorzien van hardhouten dekken en indrukwekkende houtsnijwerken. In het restaurant worden gerechten bereid op basis van een internationale keuken met de mogelijkheid om de maaltijden binnen- of buiten op het terras te gebruiken. Boven de bar is een business centre waar internet faciliteiten worden aangeboden, in de lounge worden op regelmatige basis traditionele dansuitvoeringen en dia- en video presentaties verzorgd.

Aan het uiteinde van een rots ligt het zwembad met een poolbar omringd door diverse aangelegde terrassen met uitzicht op de eindeloze vlaktes van de Serengeti. Gasten kunnen gebruik maken van de nabijgelegen kleedruimtes en douches, voor de vermoeide reiziger is er een spa-welness aanwezig voor een overheerlijke massage en schoonheidsbehandeling. Voor ouders met kinderen is op aanvraag mogelijkheid voor een babysitter.

De accommodaties bestaan uit rondavals van twee verdiepingen allen met een kleine veranda of balkon. De inrichting van de kamers zijn stijlvol ingericht met en-suite douche en toilet, haardroger, kluisje en telefoonaansluiting met WiFi. De accommodatie bestaat uit 66 kamers - waaronder 53 standaard kamers, 20 suites met kingsize bedden met gescheiden zitkamer, marmer uitgevoerde badkamer en een kaptafel.

Optioneel te boeken zijn: bush ontbijt, sundower en een ballon safari.

Serengeti Serena Safari Lodge Serengeti Tanzania Serengeti Serena Lodge Serengeti Tanzania Serengeti Serena Lodge interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Serengeti Simba Lodge in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Serengeti Simba Lodge is een tentenkamp gelegen in het zuidwesten van de Serengeti, gebouwd tegen een heuvelrug met een wijds panoramisch uitzicht over de Grumeti. Serengeti Simba Lodge is een zeer robuuste lodge opgebouwd uit voornamelijk lokale rivierstenen waar diverse rotsdelen van de berg bewaard zijn gebleven in deze lodge om het geheel zo natuur getrouwelijk vorm te geven in overeenstemming met de omgeving. Voor een verkoelende duik kunnen gasten gebruik maken van het hooggelegen zwembad, omgeven door een verandadek met ligstoelen en parasols met een mooi vergezicht over de Serengeti. In het restaurant worden intercontinentale gerechten geserveerd, waar gasten ook de maaltijden kunnen gebruiken op de grote buitenveranda. Bij het vallen van de avond kunnen de gasten nagenieten bij het kampvuur of bij de openhaard in de lounge.

Serengeti Simba Lodge bestaat uit 15 luxe ruime permanente tenten met grote veranda’s, smaakvol en kleurrijk ingericht gebouwd op een verhoogde rivierstenen constructie liggen verspreid over de heuvelrug. Daarnaast 6 suites met zeer ruime kamers met grote panoramische ramen met een fantastisch uitzicht over de vlaktes direct gelegen aan de rand van de heuvelrug. De inrichting bestaat uit een lokaal vervaardigde zithoek en comfortabele hemelbedden voorzien van een klamboe. En-suite badkamer met een ligbad en een buitendouche en toilet. Serengeti Simba Lodge beschikt ook over kamers voor familie met kinderen.

Additioneel is het mogelijk om aan diverse activiteiten deel te nemen tijdens het verblijf in Serengeti Simba Lodge zoals een night game drive, nature walks of genieten van een sundowner.
Serengeti Simba Lodge Serengeti Tanzania Serengeti Serena Lodge Serengeti Tanzania Serengeti Serena Lodge interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Serengeti Sopa Lodge in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Serengeti Sopa Lodge gebouwd op de Nyarboro hills in het zuidwestelijk deel van de Serengeti. Door de ligging tegen de heuvel kent de grootschalige lodge meerdere niveaus en heeft een wijds uitzicht op de savanne. Vanuit de receptie kijkt u uit op de lounge, bar en diverse winkeltjes, het restaurant waar de maaltijden in buffetvorm geserveerd worden bevindt zich op het hoger gelegen niveau. Het restaurant, lounge en bar zijn prachtig aangekleed met kleurrijke gewaden en metalen accessoires. Voor de lodge ligt een groot zwembad met ligbedden en diverse kleine terrassen met zitjes voorzien van parasols.

Serengeti Sopa Lodge bestaat uit 73 ruime kamers met balkon, een zitje en comfortabele bedden voorzien van klamboes met een minibar, badkamer met haardroger douche en toilet. Vanuit de kamers hebben gasten uitzicht op de lager gelegen savanne. Naast de standaard kamers zijn er suites, verdeelt over twee verdiepingen. De entree op de begane grond met een lounge en een groot balkon. Op de boven verdieping is een grote slaapkamer met een ligbad en een kingsize bed, daarnaast een badkamer met toilet en een douche in de buitenlucht.

Optioneel te boeken zijn: bush ontbijt, sundower en een ballon safari.
Serengeti Sopa Lodge Serengeti Tanzania Sopa Lodge Serengeti Tanzania Sopa Lodge interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Seronera Wildlife Lodge in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Seronera Wildlife Lodge ligt op de trekroute van onder andere de gnoe migratie die jaarlijks migreren. De lodge ligt op een heuvel gebouwd tegen een rotspartij op één van de Nyarbori heuvels met uitzicht op de savannen en de Seronera rivier. De architectuur van de gemeenschappelijke delen van het hotel is opgebouwd uit veel glas en hout. De drinkwaterplaatsen rondom de lodge trekken dag en nacht het meest verbazingwekkende wild aan. Het zwembad verscholen in de rotsen is omgeven door een houten verandadek en zijn voorzien van ligstoelen met een spectaculair uitzicht over de vlaktes.

Seronera Wildlife Lodge heeft 75 eenvoudig ingerichte kamers voorzien van een badkamer met douche en toilet. Maaltijden worden geserveerd in buffetvorm in het Chui restaurant en de Pangoo bar kunnen gasten nagenieten van een drankje bij de openhaard. Door de lodge heen zijn de verschillende rots accenten behouden waarvan sommige prachtig bewerkt met de dieren uit het wild. In de Ikoma buitenbar met uitzicht over de eindeloze Serengeti vlaktes kunnen gasten genieten van mooie zonsondergangen. Voor degene die het wereld nieuws willen blijven volgen is er een tv-lounge en voor de lezers een bibliotheek. Voor reizigers geïnteresseerd in de geschiedenis van het ontstaan van de Serengeti is het Serengeti Visitors Center, vanuit de receptie te bereiken via een wandelpad tussen de kopjes.

Seronera Wildlife Lodge Serengeti Tanzania Seronera Wildlife Lodge Serengeti Tanzania Seronera Wildlife Lodge interieur kamer, Serengeti Tanzania
Website Taasa Game Lodge in Serengeti Tanzania Google Maps Serengeti Tanzania accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Taasa Game Lodge is een exclusief traditioneel tented camp in Serengeti National Park. De toegevoegde waarde van dit kamp is dat het een mobile tented camp is en de migratie volgt. Afhankelijk van de migratie zal in de periode december tot maart het kamp gevestigd zijn op de Zuidelijke vlaktes, de maanden juni en juli verhuist het kamp naar de Westen en in de maanden augustus tot november zal het kamp verhuizen naar Noorden.

Taasa Game Lodge bestaat uit 10 luxe tenten en zijn voorzien van één- of kingsize smeedijzeren bedden en is een aanrader voor reizigers die willen genieten van het ware bush gevoel. De en-suite badkamer heeft een bucket-shower en toilet. Het restaurant ook wel mess tent genoemd is in safari stijl klassiek ingericht waar zowel overdag als ’s avonds de maaltijden geserveerd worden. Na het diner kan men nog heerlijk genieten bij het kampvuur met op de achtergronden de geluiden van de nacht in de Serengeti.

Taasa Game Lodge Serengeti Tanzania Taasa Game Lodge Serengeti Tanzania Taasa Game Lodge interieur kamer, Serengeti Tanzania
Naar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385