Fanjove Island Resort - Fanjove Island een ongerept idyllisch tropisch eiland verscholen in een eilanden archipel voor de kust van Tanzania. Het eiland omringd door een wit zandstrand en omgeven door het turquoise water van de Indische is een ideale bestemming voor een combinatie van rust en romantiek op dit ongekende eiland. Een ieder nodigen wij uit om de combinatie van rust en exclusiviteit te ervaren hier in het archipel waar de hospitaliteit afgestemd is op de gasten.

Fanjove Island bestaat slechts uit zes traditionele banda’s ontworpen in stijl op basis van een silhouet van een dhow met ongekende privacy. Iedere banda beschikt over een schaduwrijke patio met ligbedden verscholen tussen de inheemse begroeiing van de duinen direct aan het strand. De banda’s zijn gebouwd met lokale materialen met grote openslaande deuren om vanuit het grote hemelbed met klamboe te genieten van de ochtendzon aan de horizon.

De inrichting van de banda is sfeervol en zeer kleurrijk. Het grote hemelbed met klamboe ligt centraal in de banda. De banda is ingericht met een zeer ruime en-suite badkamer, met veel aandacht voor detail ontworpen met een overheerlijke regendouche. Met een trap naar een vide kunnen gasten loungen en genieten van een ongekende sterrenhemel onder het genot van een glas wijn met op de achtergrond het ruizen van de palmbladeren.

In het restaurant met direct uitzicht over de zee, worden de gerechten culinair geserveerd waarbij de ingrediënten zoals kruiden, verse vis maar ook zongerijpte fruitsoorten onder andere uit de dichtstbijzijnde streek worden gebruikt van de lokale bevolking. In de avond kunnen gasten genieten van een exquisiet diner onder een sterrenhemel op het strand bij stormlampen.

Voor de avontuurlijke en sportieve gasten worden er diverse activiteiten aangeboden. Hier kunnen de gasten de tropische mangrove ontdekken, adembenemende koraalkusten met een schitterende onderwaterwereld. Fanjove Island is een waar duik en snorkel paradijs in Tanzania. De onderwaterwereld van Fanjove Island behoort tot één van de mooiste wereld. Trips worden verzorgd om de schoonheid van het kleurrijke zachte koralen en de meest bijzondere tropische vissen te ontdekken en waar een lunch geserveerd zal worden op één van de drooggevallen zandplaten.

Fanjove Island snorkelen Fanjove Island snorkelen Fanjove Island snorkelen
Fanjove Island Lounge bij zonsopgang

Flora en Fauna

  • Dolfijnen
  • Bultruggen
  • Vogelsoorten
  • Vlinders
  • Schildpadden
  • Zeevissen soorten

Naar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385