Informatie

Gastenboek


Adventure safari - 14 daagse prive safari Tanzania en Kenia

Met een rechtstreekse vlucht vliegt u naar Tanzania waar het grote avontuur begint door Oost-Afrika. Een rondreis door Tanzania en Kenia waarbij hoogtepunten en een grote verscheidenheid aan wildparken elkaar afwisselen. Van de Kilimanjaro richting de grote savanne vlakten van de Serengeti naar de Masai Mara waar we de grote gnoe migratie volgen. In Kenia een boottocht over het Naivasha meer om daarna te overnachten aan de grootste berg van Afrika de Mount Kilimanjaro met haar besneeuwde top maakt deze rondreis tot één groot avontuur in Oost Afrika.

Dag programma
DagenMPOvernachtingenInbegrepen
Dag  1LOArusha - Coffee Plantation LodgeTransfer
Dag  2VPTarangire NP - Tarangire Simba Lodge1 x GD
Dag  3VPKaratu - Karatu Simba Lodge1 x FDG Manyara NP
Dag  4VPNgorongoro NP - Rhino Lodge 1 x GD Ngorongoro Krater
Dag  5VPSerengeti - Kati Kati Camp 1 x GD - Grensovergang
Dag  6VPSerengeti - Kati Kati Camp 2 x GD / 1 x FDG
Dag  7VPMasai Mara – Ilkeliani Tented Camp 1 x GD - Grensovergang
Dag  8VPMasai Mara – Ilkeliani Tented Camp 2 x GD / 1 x FDG
Dag  9VPNaivasha meer - Naivasha Country ClubBootocht Naivasha meer
Dag 10VPAmboseli NP - Kibo Safari Camp1 x GD
Dag 11VPAmboseli NP - Kibo Safari Camp 2 x GD / 1 x FDG
Dag 12VPTsavo West NP - Severin Safari Camp1 x GD
Dag 13VPTsavo West NP - Severin Safari Camp2 x GD / 1 x FDG
Dag 14--Nairobi - Amsterdam Lunch - Transfer

LG = Logies  LO = Logies en Ontbijt  HP = Half pension  VP = Vol Pension
GD = Gamedrive FDG = Full-Day Gamedrive + Picknick GP = Game Package
Safari Tanzania en Kenia - 14 daagse rondreis

Dag 1 - Arusha

 
Vandaag verwelkomen wij u op de luchthaven Kilimanjaro airport aan de voet van de hoogste berg van Afrika. Hier rijdt u samen met onze lokale vertegenwoordiger en uw privé gids en chauffeur naar uw accommodatie in Arusha. Bij aankomst in Arusha zal met u de volledige rondreis doorgenomen worden.

Arusha is een levendige stad aan de voet van Mt. Meru. De stad kent een kleurrijke markt en waar men de handel bedrijft in de vele winkeltjes en is ook het hart van de communicatie in het gebied. Door de ligging op 1400 meter is het een heerlijk klimaat het gehele jaar door. Rondom de stad zijn veel koffieplantages, bloementelers en graan- en maïsvelden.

Arusha Coffee Plantation Lodge is van origine een oud koloniale huis van een koffie plantage en ligt net buiten Arusha. De lodge is omgeven door een weelderige tuin met diverse inheemse bomen en planten. De lodge straalt de oude koloniale sfeer uit van weleer uit bij het binnentreden. Hier bevinden zich de receptie, een bar met een open haard met een geweldige ambiance. In het rustiek aangeklede restaurant worden de maaltijden geserveerd in een uitgebreide buffetvorm, eventueel is het mogelijk om van de maaltijden gebruik te maken onder de overdekte veranda.

U overnacht in één van de cottages die verspreid liggen op de voormalige koffie plantage. De cottage beschikt over een eigen privé veranda met een zithoek. De cottages zijn ingericht met een schrijfhoek, comfortabele bedden voorzien van een klamboe met en-suite een badkamer met douche en toilet.

Accommodatie : Coffee Plantation Lodge op basis van logies en ontbijt
Moivaro Coffee Plantation Lodge, Tanzania Tanzania Moivaro Coffee Plantation Lodge zwembad Moivaro Coffee Plantation Lodge, interieur kamer

Dag 2 - Tarangire NP

 
Vandaag vertrekt u op safari, we verlaten Arusha en rijden langs de koffie plantages waarbij we onderweg Mount Meru passeren op weg naar Tarangire Nationaal Park. Het eerste deel bestaat uit een stoffige weg door een landschap wat overgaat in weelderige vegetatie en waar u uiteindelijk weer op een geasfalteerde weg uitkomt richting Tarangire Nationaal Park.

Tarangire Nationaal Park ligt ten zuiden van Lake Manyara en beslaat een oppervlakte van 2600 km2. Dit is een wonderschoon park met diepe kloven waar de wilde dieren in november het park verlaten om in juni terug te keren na het regenseizoen. Het park kent de grote Baobab bomen, palmbomen en verschillende soorten acacia bomen. Diep gelegen in het park slingert de Tarangire rivier wat altijd water heeft waardoor hier grote populatie olifanten zijn, eland antilopen, buffels maar ook de Cheetah, luipaard en leeuwen zijn hier aanwezig. Het Tarangire NP heeft een ongekende natuur met een heel eigen bijzonder karakter droge steppes, diepe kloven en in het noordelijke deel moerassen.

Tarangire Simba Lodge ligt nabij de entree van Tarangire Nationaal Park. De lodge is ruim van opzet en algemene ruimtes zijn verbonden met een loopbruggen. Het interieur zowel in de algemene ruimtes als de tenten kenmerken zich door het prachtige houtsnijwerk die de warmte creëren en een verbintenis hebben met de natuur. Naast de receptie, lounge en restaurant is het zwembad met een groot verandadek waar u kunt dineren onder de sterrenhemel. De tenten zijn voorzien van comfortabele bedden met klamboe. De en-suite badkamer is voorzien van douche, toilet en een kleedruimte. Bijzonder op de locatie is de buitendouche welke privé en afgeschermd is. Vanaf de overdekte veranda is een mooi vergezicht over de concessie en het nabijgelegen Lake Burunge.

Accommodatie : Tarangire Simba Lodge op basis van volpension
OnsKenia,Tarangire Simba Lodge Tarangire nationaal park Tanzania OnsKenia,Tarangire Simba Lodge Tarangire nationaal park Tanzania OnsKenia, Tarangire nationaal park Tanzania

Dag 3 - Lake Manyara

Vandaag na het ontbijt rijden we via een korte verbindingsroute naar Lake Manyara Nationaal Park. We rijden direct naar de entree van Lake Manyara Nationaal Park. Vandaag maakt u een lange gamedrive waarbij wij de lunch onderweg verzorgen met een picknick lunch in het park. Aan het einde van de middag rijden we naar uw accommodatie in Karatu voor de overnachting gunstig gelegen voor de volgende dag naar de Ngorongoro krater.

Lake Manyara Nationaal Park ligt ingeklemd in een scheur van de Grote Slenk. Direct bij het binnenrijden ervaart u de speciale sfeer van een oerwoud vol met apen en klaterende beekjes met glashelder water. Verderop wordt het woud dunner en gaat het over in een steppeachtig gebied rondom het meer. Hier is bijna al het wild geconcentreerd: olifanten, waterbokken, nijlpaarden, gnoes, impala's en natuurlijk ook het roofwild zoals leeuwen en hyena's. Aan en in het meer leven doorgaans duizenden flamingo's, pelikanen, ibissen, reigers en majestueuze visarenden. De zogenaamde boomklimmende leeuwen die in Lake Manyara leven, hebben de merkwaardige gewoonte af en toe een dutje te doen in een acaciaboom. Verder zult u zeker niet om de vele bavianen heen kunnen, die zich vooral bij de ingang van het park ophouden.

Karatu Simba Lodge is een permanent tentenkamp gelegen op een heuvel in de omgeving van de stad Karatu. De Karatu Simba Lodge beschikt over een bar en grote lounge en een ronde opengewerkt restaurant waar de maaltijden in buffetvorm geserveerd worden. Voor het restaurant is een groot zonneterras met een zwembad met uitzicht op de Ngorongoro concessie. U overnacht in één van de safari tenten ruim met een grote overdekte veranda. De inrichting van de kamers bestaan uit hemelbedden voorzien van een klamboe met een zithoek en grote ramen en openslaande deuren naar het terras met en-suite badkamer voorzien van toilet en een douche.

Accommodatie : Karatu Simba Lodge op basis van volpension
Karatu Simba Lodge - Tanzania Karatu Simba Lodge zwembad- Tanzania Lake Manyara nationaal park Tanzania

Dag 4 - Ngorongoro Nationaal Park

 
Na het ontbijt verlaten we Karatu en rijden we naar de hooglanden om vroeg in de ochtend af te kunnen dalen in de Ngorongoro krater. We rijden langs de steile helling omhoog langs de “bearded trees” naar de toegangspoort van de Ngorongoro concessie. De krater heeft een gemiddelde doorsnee van 18 km waar u een enorme diversiteit aan wild zult zien.

De Ngorongoro Krater is het amfitheater in de wereld met een doorsnee van circa 20 kilometer waar naar schatting 30.000 diersoorten samenleven in de krater. Neerkijkend aan de rand van de krater is het onbeschrijfelijk wat er zich op de bodem 600 meter lager gelegen afspeelt. Hier zijn de grootste leeuwen van Afrika te vinden, olifanten, neushoorns, buffels, jachtluipaard, nijlpaarden en vele andere diersoorten. De krater biedt een unieke kans om de neushoorn te vinden één van de Big Five. Deze dag verzorgen wij tijdens de gamedrive in de krater de lunch bij Lake Magadi rond het middaguur. Aan het einde van de middag is het mogelijk een additionele bushwalk te maken langs de kraterrand met een Masaai en Ranger.

Rhino Lodge is een eenvoudige lodge en kijkt uit over de Ngorongoro concessie met vergezicht op Mount Oldeani. Ligt nabij de Seneto entree gate voor de afdaling in de krater. De lodge is omgeven door een inheemse tuin waar het mogelijk is dat u wild aantreft in de lodge. Het hoofdgebouw beschikt over een overdekte veranda waarbij de bar, lounge ingericht is met zithoeken en grote openhaarden en een restaurant. U overnacht in een banda uit steen opgetrokken aan elkaar geschakeld met een kleine veranda. Ingericht met een openhaard zithoek en comfortabele bedden met en-suite een badkamer met douche en toilet.

Accommodatie : Rhino Lodge op basis van volpension
Rhino Lodge, Ngorongoro nationaal park Tanzania Rhino Lodge interieur kamer, Ngorongoro nationaal park Tanzania Ngorongoro krater savanne tijdens de crater tour.

Dag 5 t/m 6 - Serengeti Nationaal reservaat

 
Vandaag verlaten we de hellingen van de Ngorongoro krater. We dalen af door Masai land richting de eindeloze vlaktes van de Serengeti. Waar wij onderweg de lunch verzorgen in de bush met een picknick lunch om tijdens de gamedrive te genieten van het wild op weg naar de lodge voor de overnachting.

Het Serengeti reservaat is wellicht het beroemdste wildpark op deze wereld. Bekend om de ecologische waarde van dit park waar 35 verschillende diersoorten te vinden zijn en over de 450 vogelsoorten. De uitgestrekte savannes met rotsblok formaties ‘kopjes’ zijn het decor van de Serengeti. De naam van het park ‘siringet’ betekent in het Maasai ‘oneindige vlakte‘ en het is dan ook niet te beschrijven wanneer we het park bezoeken dat hier gemiddeld 3 miljoen dieren samenleven.

Na het regenseizoen migreren gnoes vanuit het zuiden naar de centrale Seronera deel van de Serengeti om aansluitend door te trekken naar het westen van de Serengeti, een vlakte die zich uitstrekt van de Grumeti rivier tot aan het Victoriameer. Rond de periode van juli trekken de gnoes naar het noordwestelijk deel van de Serengeti om uiteindelijk de grens over te steken en verder door te de Masai Mara in Kenia te trekken.

Kati Kati Camp is een mobiel tentenkamp voor een ware “bush-experience” gelegen in het hart van de Serengeti nabij de Seronera rivier. Het tentenkamp is opgebouwd rondom de centraal gelegen Mess tent waar de maaltijden worden geserveerd. Bij terugkomst van de middag gamedrive is een groot kampvuur. Het kamp bestaat uit 20 tenten waar het wild door het kamp kan lopen en de lokale Masai (=ashkari) de gasten bewaken. De safari tenten waarin u overnacht zijn voorzien van comfortabele bedden met een eigen douche en toilet. Het tentenkamp heeft geen elektriciteit en maakt gebruik van een generator, daarnaast bestaat de warmwater voorziening van de douche in een originele safari verwarmde bush-bucket shower.

Accommodatie : Serengeti Kati Kati Camp op basis van volpension
Accommodatie Serengeti Kati Kati Camp centrale mess-tent met restaurant en bar gelegenheid, Serengeti Nationaal Park Tanzania Accommodatie Serengeti Kati Kati Camp luxe safari tent met shower bucket douche, Serengeti Nationaal Park Tanzania Accommodatie Serengeti Kati Kati Camp uitzicht over de savanne, Serengeti Nationaal Park Tanzania

Dag 7 t/m 8 - Masai Mara reservaat

 
Vroeg in de ochtend vertrekt u naar de grens van Tanzania. Waar u afscheid neemt van uw chauffeur in Tanzania en uw nieuwe chauffeur voor Kenia u opwacht aan de grens. Na het regelen van de formaliteiten aan de grens reist u verder deze safari door het wereldberoemde wildpark in Kenia het Masai Mara reservaat grenzend aan het Serengeti reservaat in Tanzania.

Het Masai Mara reservaat, met haar heuvelachtige landschap en weidse savannes is de ideale omgeving om de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te bewonderen, tijdens de diverse gamedrives door het reservaat. De mooie mannetjes leeuwen met hen zwarte manen, jachtluipaarden en vele gazellen soorten die zorgen voor de "the circle of life". In het reservaat zult u meerdere malen verrast worden door het aanwezige wild waaronder de Topi met zijn "leatherlook", de giraffen ver boven de steppen uitsteken met hen lange nek en de vele andere diersoorten die de Mara rijk zal zijn. In het reservaat zijn tijdens de grote gnoe migratie in de maanden juli t/m september duizenden gnoes aanwezig en zebra's die de Mara rivier moeten trotseren tijdens de migratie op hen terugweg naar de Serengeti in Tanzania.

Ilkeliani is een eco-vriendelijke klein permanent tentenkamp, centraal gelegen in de Masai Mara aan de Talek rivier. Ilkeliani betekent de “jonge krijger”, voordat hij zichzelf Moran mag noemen in de Masai cultuur. Een centrale tent is ingericht als huiskamer met een kleine veranda, met aangrenzend het restaurant met uitzicht op de Talek rivier. Naast de lounge bevindt zich een platform om op grote hoogte te genieten van een vergezicht over de savannes van de Masai Mara. Het kamp is ruim van opzet waardoor gasten veel privacy hebben en ongestoord kunnen genieten en relaxen. De tenten zijn uitgerust met comfortabele bedden met en-suite een douche en toilet, met een kleine zithoek onder de grote overdekte luifel.

Optioneel is het mogelijk om hier een ballonvaart te maken in de ochtend.

Accommodatie:Ilkeliani Tented Camp op basis van volpension
Ilkeliani Camp is een eco-vriendelijke klein permanent luxe tenten kamp, centraal gelegen in de Masai Mara aan de Talek rivier. Ilkeliani Camp is een eco-vriendelijke klein permanent luxe tenten kamp, centraal gelegen in de Masai Mara aan de Talek rivier. Masai Mara gnoe crossing mara rivier Kenia

Dag 9 - Naivasha meer

 
In de loop van de ochtend verlaat u de Masai Mara en rijden we terug via Narok naar de Rift Vallei. Hier passeren we verschillende vulkanen waaronder Mount Suswa en Mount Longonot. We rijden richting uw overnachtingplaats aan de oevers van het Naivasha meer.

Het Naivasha meer, is één van de weinige zoetwatermeren in de Rift Vallei, omzoomd met papyrusplanten, gele koortsbomen en grasweiden, en een paradijs voor vogelliefhebbers. Hier vinden we de Afrikaanse visarend, vele andere typische watervogels als pelikanen en aalscholvers. Het meer is rijk aan vis en zoetwaterkreeften, maar ook grote dieren zoals het nijlpaard zijn hier aanwezig.

Naivasha Country Club is een rustieke lodge gelegen aan de zuidelijke kant van het Naivasha meer omgeven door een schitterende inheemse tuin en beschikt over een zwembad. Een steiger loopt direct in het meer waar men een mooi uitzicht heeft over het meer en Cresent Island. Vooral de inheemse tuin is een paradijs voor vogelaars en waterbokken door de gele koorts bomen dwalen en in de avond nijlpaarden soms de kant bezoeken om te grazen. U overnacht in één van de bungalows van de Naivasha Country Club, eenvoudig ingericht met een kleine zithoek met comfortabele bedden voorzien van een klamboe met en-suite een douche en toilet en een klein terras.

In de namiddag hebben wij een boottocht voor u gepland waar u al het flora en fauna van het Naivasha meer kunt gaan verkennen. Het Naivasha meer staat bekend om haar grote populatie nijlpaarden in het meer, daarnaast zijn er ook buffels en waterbokken vooral langs de oevers van het meer vindt u een grote diversiteit aan vogelsoorten.

Accommodatie : Naivasha Country Club op basis van volpension
Naivasha Country Club Naivasha meer Kenia Naivasha Country Club interieur kamer - Naivasha meer Kenia Naivasha meer Crescent Island Kenia

Dag 10 t/m 11 - Amboseli Nationaal Park

 
Na het ontbijt vertrekt u vroeg en verlaten we de Rift Vallei om terug te keren op de hoogvlakte richting Nairobi. We stoppen even bij het viewpoint voor een vergezicht over de grote Rift Vallei. We vervolgen daarna onze weg richting Nairobi waar het drukker zal worden richting de stad, we trotseren de drukte van de stad om weer de rust op te zoeken. Nadat we Nairobi achter ons hebben gelaten vervolgen wij onze weg naar het Amboseli Nationaal Park aan de voet van de Kilimanjaro.

Amboseli Nationaal Park is vlak en kent weinig bergen en veel moerassen waardoor het een apart decor vormt. Heel vroeger was het een bebost gedeelte echter door de vele olifanten is hier nog weinig over en is de vegetatie sterk teruggedrongen. Amboseli betekent "zoute stof" in de taal van de Masai, een ideaal medium voor het volgen van dier sporen. Amboseli is een totaal ander park en uniek in haar soort, door de ligging aan de voet van de Kilimanjaro die boven het landschap uit toornt. Vooral in de ochtend trekt het wild naar de moerassen waardoor hier mooie opnamen te maken zijn. met heel veel geluk olifanten voor de Kilimanjaro. Vooral de olifanten en de buffels waden door het moeras naast de nijlpaarden die hier ook aanwezig zijn. Giraffen die zich statig voort bewegen en stof baden van de gnoes en zebra’s die constant waken voor de leeuwen in het reservaat. Bij helder weer vroeg in de ochtend of aan het einde van de middag heeft u de kans een schitterende foto te maken van de Kilimanjaro met haar besneeuwde toppen.

Kibo Safari Camp een tentenkamp gelegen nabij de zuidoostelijke toegangspoort van Amboseli NP in een eigen concessie van de Kimano Tikindo Ranch. Centraal gelegen in het kamp is de lounge en het restaurant rijk gedecoreerd met Afrikaanse artefacten met uitzicht op de Mount Kilimanjaro. Kibo Safari Camp beschikt over een vrij gevormde zwembad omringd met ligbedden. U overnacht in één van de klassieke safari tenten met eigen veranda, zeer kleurrijk ingericht met comfortabele bedden voorzien van een klamboe met en-suite een douche en toilet.

Accommodatie: Kibo Safari Camp op basis van volpension
OnsKenia, Kibo Safari Camp OnsKenia, Kibo Safari Camp zwembad OnsKenia, Amboseli Nationaal Park in Kenia

Dag 12 t/m 13 - Tsavo West Nationaal Park

 
Vandaag vertrekken we na het ontbijt over het plateau naar het aangrenzende Tsavo West Nationaal Park, ontstaan uit vulkanische activiteiten tot ongeveer 500 jaar geleden. De zuidelijk gelegen Shetani lavavelden en Chaimu krater zijn hieruit ontstaan en het reservaat heeft een bijzonder heuvelachtig landschap.

Tsavo West Nationaal Park is een reservaat met indrukwekkende geologische verschijnselen waaronder de Chyulu, Ngulia heuvels, de Chaimu krater, rivieren en meren zoals Lake Jipe, Tsavo rivier en Mzima Springs unieke onderwater observatiepost. Tsavo staat bekend om haar “rode” olifanten door het opvallende rode stof van de aarde in het park, de olifanten bestuiven zich namelijk regelmatig met stof en modder om af te koelen en om insecten te verjagen. In het park vinden we een diversiteit aan wild waaronder antilopen zoals de Fringed Ear Oryx en de schichtige Koedoe. Hier raden wij u aan om naar Poachers Lookout te rijden voor een mooi panoramisch vergezicht met uitzicht op de Kilimanjaro.

Severin Safari Camp ligt in centraal in Tsavo nationaal park met uitzicht op een drinkwaterplaats met op de achtergrond de majestueuze Kilimanjaro. Het tentenkamp kent geen afrastering waardoor het wild zich vrij kunnen begeven door het kamp gasten worden begeleid door een ashkari naar de tent. In het kamp ligt centraal de Thorn Tree bar en het restaurant waar nationale en internationale gerechten geserveerd worden. Direct naast het hoofdgebouw gelegen ligt de Kembali Spa voor een weldadige massage en een groot vrij gevormd zwembad. De ruime safari tenten liggen verspreid langs de diverse drinkwaterplaatsen en zijn voorzien van comfortabele bedden met en-suite een douche en toilet en een eigen overdekte patio.

Accommodatie : Severin Safari Camp op basis van volpension
Severin Safari Camp, luxe tentenkamp standaard tent met uitzicht op de drinkwaterplaats met op de achtergrond de Kilimanjaro, Tsavo West National Park in Kenia Severin Safari Camp, luxe tentenkamp Ken Bali welness spa en een vrijgevormd zwembad voor verkoeling tijdens het verblijf in Severin Safari Camp, Tsavo West National Park in Kenia OnsKenia, Tsavo Oost nationaal park Kenia

Dag 14 - Nairobi en/of Kustvakantie Kenia

Vandaag is de laatste dag van uw safari aangebroken. We verzorgen een transfer terug naar Nairobi en onderweg verzorgen wij een lunch. In de loop van de middag verzorgen wij voor u aansluitend uw transfer terug naar de luchthaven Jomo Kenyatta International Airport.

Additioneel is het mogelijk een dagkamer te boeken en/of een extra overnachting in Nairobi indien u gebruik wenst te maken van de dag vlucht uitgevoerd door Kenya Airways.

Additioneel is het mogelijk een strandvakantie verlenging te boeken aan de kust van Kenia. In de ochtend rijden we door naar Mombassa voor een strandvakantie aan de noordkust van Kenia of naar het zuidelijk gelegen Diani Beach. Voor de strandvakantie is er een ruime keuze aan accommodaties waarover wij u verder kunnen informeren.

OnsKenia, zonsondergang Tsavo Oost OnsKenia, Diani beach zuidkust Kenia OnsKenia, KLM vluchten Amsterdam - Nairobi
Seizoen 2022
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen 4 personen
5 januari t/m 31 januari  € 4.730 € 3.680
februari  € 4.785 € 3.735
maart € 4.730 € 3.680
april t/m mei p.o.a. p.o.a.
juni € 4.640 € 3.595
juli t/m augustus  € 5.225 € 4.165
september t/m oktober  € 5.190 € 4.130
november t/m 15 december  € 4.835 € 3.780
16 december t/m 4 januari 2015 p.o.a. p.o.a.
Laagseizoen Hoogseizoen
Eenpersoonskamer toeslag p.p € 658 € 764

Districten Tanzania:
Arusha, Tarangire, Manyara meer, Ngorongoro,Serengeti
Kenia:
Masai Mara, Naivasha, Amboseli NP, Tsavo-West NP
Optioneel - verlenging strandvakantie zuidkust Kenia / Zanzibar eiland
- uitbreiding extra overnachting parken, reservaten
Inclusief - transfers van de luchthaven Kilimanjaro Airport in Tanzania
- transfers naar de luchthaven JKIA airport in Kenia
- accommodaties en maaltijden zoals aangegeven
- entreegelden nationale parken/reservaten
- gamedrives in nationale parken/reservaten
- prive 6 persoons minibus met panorama dak in Kenia
- prive 6 persoons 4x4 WD met panorama dak in Tanzania
- Engelstalige chauffeur/gids
- Amref Flying Doctor service membership
Exclusief - internationale vlucht Amsterdam - Kilimanjaro
- internationale vlucht Nairobi - Amsterdam
- visum
- reis- en/of annuleringsverzekering
- niet genoemde maaltijden en drankjes
- niet genoemde additionele excursies
- fooi voor hotels en additionele fooi gids
  Alle genoemde prijzen zijn ter indicatie aangeboden onder voorbehoud van, beschikbaarheid van accommodatie, tussentijdse prijswijzigingen in verband met dollarkoersen en exclusief toeslagen voor Pasen, Kerst en Nieuwjaarsdag. Voor een vrijblijvende offerte voor deze prive rondreis Kenia kunt u gebruik maken van het aanvraag formulier.
  Aanvraagformulier safari

Optioneel strandvakantie verlenging

Optioneel nog nagenieten van de belevenissen van uw safari. Het is mogelijk om uw reis te combineren met een strandvakantie aan de Indische Oceaan of naar één van de exotische eilanden Lamu of Zanzibar. Alle reizen kunnen aangepast worden aan uw wensen. Wij zijn een maatwerk specialist waardoor wij u graag verder adviseren over het samenstellen van uw rondreis.
Aanbieding strandvakantie Diani Beach Leopard Beach Hotel Kenia - Aanbieding strandvakantie Leopard Beach Resort Kenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385