OnsKenia is aangesloten bij de SGR
OnsKenia is aangesloten bij het Calamiteitenfonds
Pittoreske tentenkamp verscholen tussen de rotsen ideale accommodatie in de Serengeti

Serengeti Nationaal Park - AccommodatiesAccommodatie overzicht Serengeti Nationaal Park

Serengeti Nationaal Park – Accommodaties

Accommodaties - Centraal Serengeti

 

Camp Zebra

Prijsindicatie
Camp Zebra is een kleinschalig rustiek safarikamp wat de gnoe migratie volgt over de eindeloze weidse savannevlaktes van de Serengeti. Het safarikamp kent vooral een warme en gezellige sfeer met een goede service en vriendelijk personeel, een ideale bestemming om te overnachten in de Serengeti.
Interieur restaurant
Interieur badkamer
Kampvuur met aperitief
Lees meer

Dunia Camp

Prijsindicatie
Dunia camp is een kleinschalig luxe permanent safarikamp gelegen tussen de fascinerende Moru Kopjes en de Seronera vallei in het centrale gedeelte van het Serengeti Nationaal Park. Ideaal gelegen voor de grote gnoe migratie die hier doorgaans twee keer per jaar door de vallei trekt nabij Moru Kopjes die dikwijls overdag bezocht worden door leeuwen om slaperig de dag door te brengen.
Dunia camp is luxe permanent safarikamp centraal gelegen in het Serengeti Nationaal Park.
Safaritent interieur
Badkamer interieur
Lees meer

Kati Kati Tented Camp

Prijsindicatie
Beleef de authentieke ervaring in Kati Kati Camp door onder canvas te overnachten op de weidse savannes van de Serengeti. Bij het vallen van de avond genieten van de symfonie geluiden van de nacht bij een knisperend kampvuur onder een schitterende sterrenhemel.
Lounge en restaurant
Interieur standaardtent
Interieur badkamer
Lees meer

Kubu Kubu Tented Camp

Prijsindicatie
Kubu Kubu Tented Camp ligt centraal gelegen in Seronera concessie in de Serengeti met een adembenemend uitzicht. Kubu Kubu Tented Camp heeft een modern interieur met gebruik van veel luxe materialen. Centraal gelegen in de lodge is de lounge, restaurant met uitzicht en op een lager gelegen veranda dek een zwembad.
Kubu Kubu Tented Camp ligt centraal gelegen in Seronera concessie in de Serengeti met een adembenemend uitzicht.
Tweepersoonskamer
Zwembad met handdoekserivce
Lees meer

Mbuzi Mawe Tented Camp

Prijsindicatie
Mbuzi Mawe Tented Camp is een kleinschalig tentenkamp gebouwd op een rotsformatie centraal gelegen in het noord-westen van de Serengeti nabij de Grumeti rivier. Het safarikamp ligt op de migratie corridor van de gnoes die trekken vanuit de westelijk gelegen Grumeti naar de Lobo concessie in het noorden.
Exterieur safaritent
Inrichting restaurant
Interieur safaritent
Lees meer

Nyikani Camp Central

Prijsindicatie
Nyikani Migration Camp is een permanent kleinschalig intiem safarikamp centraal gelegen in de Seronera concessie van de Serengeti. Zeer geliefd safarikamp in de periode van juni-augustus tijdens de grote gnoe migratie.
Lounge met kampvuur
Interieur standaard safaritent
Bush diner
Lees meer

Accommodaties - West Serengeti

 

Grumeti Migration Camp

Prijsindicatie
Grumeti Migration Camp is een kleinschalig intiem safarikamp nabij de Grumeti vallei grenzend aan het Serengeti reservaat aan de oostelijke zijde. De comfortabele safari tenten gebouwd op een verhoogd vlonder liggen verspreid over de savanne en deels tegen een heuvelrug tussen grote rotsblokken ideaal gelegen op de migratieroute van de gnoes.
Grumeti Migration Camp kleinschalig safarikamp nabij de Grumeti vallei in de Serengeti in Tanzania.
Vergezicht op savanne
Zwembad met handdoekservice
Lees meer

Kirawira Luxury Tented Camp

Prijsindicatie
Kirawira Luxury Tented Camp is een kleinschalig exclusieve luxe tentenkamp hoog gelegen aan de rand van de Kirawira vallei in het westelijk deel van Serengeti. Ontworpen in een Edwardiaanse klassieke simpele stijl met veel elegantie voor het ware Out of Africa gevoel.
Kirawira Luxury Tented Camp is een kleinschalig exclusieve luxe tentenkamp in de Kirawira vallei in het westelijk deel van Serengeti.
Interieur safaritent
Zwembad met plungepool
Lees meer

Lahia Tented Lodge

Prijsindicatie
Lahia Tented Lodge gelegen op de top van een heuvel met een panoramisch vergezicht over de Musabi vlaktes nabij de Grumeti in het centraal westelijk deel van de Serengeti. Ligging van de lodge is gunstig voor gamedrives naar de mythische locaties in de Serengeti zoals de Moru kopjes en naar de centrale gelegen Seronera vallei en voor de gnoe migratie in Juni nabij de Grumeti rivier.
Lahia Tented Lodge gelegen in het centraal westelijk deel van de Serengeti
Safari suite interieur
Zwembad met zonneterras
Lees meer

Mbalageti Serengeti Lodge

Prijsindicatie
In het zuidwestelijk deel van de Serengeti hooggelegen ligt de Mbalageti Serengeti Lodge tegen de Mwamveni heuvel met een mooi panoramisch uitzicht over de lager gelegen vallei en de weidse savanne. Centraal gelegen op een groot verandadek is het restaurant gebouwd met een lager gelegen zwembad met een verandadek om heerlijk te loungen.
Mbalageti Serengeti ligt in de westelijke corridor van het Serengeti Nationaal Park
Lodge room chalet
Zwembad lodge
Lees meer

Serengeti Explorer

Prijsindicatie
De Serengeti Explorer is een grootschalige moderne lodge met een zwembad. De lodge is gebouwd tegen de Nyarboro heuvels Hills omgeven door een acacia woud in het zuidwestelijk deel van het Serengeti Nationaal Park. De lodge heeft diverse terrassen met een mooi vergezicht over de savannes.
Serengeti Sopa Lodge ligt in het zuidwestelijk deel van het Seregenti nationaal park
Inrichting luxe suite
Zithoek patio's
Lees meer

Serengeti Serena Safari Lodge

Prijsindicatie
Serengeti Serena Safari Lodge centraal gelegen in de Serengeti nabij de Grumeti rivier. De lodge bestaat uit rondavels gebouwd als koepels overdekt met traditioneel daken van makuti met een mooi uitzicht op de lager gelegen savannes. Aan het uiteinde van een rots ligt het zwembad omringd door diverse aangelegde terrassen met uitzicht op de Serengeti.
Exterieur standaardkamer
Interieur standaard kamer
Zwembad met panoramisch vergezicht
Lees meer

Serengeti Simba Lodge

Prijsindicatie
Serengeti Simba Lodge heeft een adembenemend panoramisch uitzicht op de uitgestrekte savannes van de Serengeti. Harmonieus verscholen tussen de Gambasage rotsen op de migratie route van de gnoes in de periode van mei tot juli in de westelijke corridor van de Serengeti in de Grumeti.
Serengeti Simba Lodge nabij de Grumeti in het westelijk deel van de Serengeti in Tanzania
Safaritent met veranda
Safaritent inrichting
Lees meer

Accommodaties - Noord Serengeti

 

Angata Bologonja Camp

Prijsindicatie
Angata Bologonja Camp is een seizoensgebonden nabij de Bologonja rivier in het noordelijk deel van de Serengeti. Ang’ata Bologonja Camp is ideaal gelegen als de gnoe migratie weer trekt vanuit de Masai Mara in Kenia naar de Serengeti en als tussenstop op weg naar Lake Natron
Angata Bologonja Camp is een seizoensgebonden nabij de Bologonja rivier in het noordelijk deel van de Serengeti.
Interieur standaard tent
Kampvuur
Lees meer

Lemala Mara Camp

Prijsindicatie
Lemala Mara is een kleinschalig mobiel safarikamp waar overnacht wordt in ruime Meru stijl safari tenten. Centraal gelegen in de concessies waar de gnoemigratie zich bevind tijdens de jaarlijkse trek door de Serengeti. Centraal gelegen in het safarikamp een lounge en het restaurant waar dagelijkse verse maaltijden bereid worden.
Lemala Mara een kleinschalig mobiel safarikamp nabij de Mara rivier in het noorden van de Serengeti in Tanzania.
Interieur standaard safari tent
test-00
Lees meer

Mara Mara Tented Lodge

Prijsindicatie
Mara Mara Tented Lodge een kleinschalig luxe safarikamp in Kogatende, een concessie in het noordelijk deel van de Serengeti. Het safarikamp ligt op een heuvelrug met een mooi vergezicht, door de ligging nabij de Mara rivier en een airstrip, bij uitstek geschikt voor de jaarlijkse gnoemigratie in de periode van juni tot augustus.
Mara Mara Tented Lodge kleinschalig luxe safarikamp in Kogatende in het noorden van de Serengeti in Tanzania
Uitzicht suite
Zwembad met zonneterras
Lees meer

Accommodaties - Zuid Serengeti

 

Lake Masek Tented Lodge

Prijsindicatie
Lake Masek Tented Lodge is een permanent safarikamp in Ndutu in het zuidwestelijk deel van de Serengeti. Vanaf verhoogde verandadekken een mooi uitzicht op het Masek geliefd tijdens de migratie in de periode van december tot maart, tevens als tussenstop op weg naar de Serengeti.
Restaurant met verandadek
Exterieur safaritent
Zwembad met handdoekservice
Lees meer

Ndutu Safari Lodge

Prijsindicatie
Ndutu Safari Lodge is eenvoudige accommodatie met uitzicht over het nabijgelegen Ndutu meer. De lodge ligt in het zuidoostelijk deel van de Serengeti in de Ngorongoro concessie ideaal gelegen voor het kalverseizoen van de grote gnoe migratie in de periode van december tot maart.
Cottage exterieur
Veranda uitzicht
Honymoon suite
Lees meer

Nyikani Migration Camp

Prijsindicatie
Nyikani Migration Camp is een seizoensgebonden mobiel safarikamp dat de grote gnoe migratie volgt door de Serengeti. Van december tot en met maart in Ndutu - Zuid Serengeti. In de periode vanaf mei tot oktober wordt het kamp verplaatst naar de Kogatende concessie in het noorden van de Serengeti.
Tweepersoons safaritent
Interieur familiekamer
test-00
Lees meer