Accommodaties Lake Eyasi zijn er in een grote verscheidenheid van eenvoudige tot zeer luxueuze lodges. Een selectie van lodges en tented camps die wij kunnen aanbevelen voor een verblijf aan Lake Eyasi hebben wij hieronder vermeld. De boekingsklasse van een accommodatie wordt aangegeven door middel van de kleur van de balk boven de accommodaties. Voor verdere informatie van de lodge en de ligging in het reservaat kunt u gebruik maken van de iconen in de balk.
Website Kisima Ngeda Tented Camp in Lake Eyasi Tanzania Google Maps Lake Eyasi NP accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Kisima Ngeda Tented Camp is een traditioneel kleinschalig tentenkamp aan de oevers van Lake Eyasi met op de achtergrond het Ailipi Escarpment. Het kamp is gebouwd in een woud van acaciabomen en palmbomen aan de voet van de rotsen bij een water bron. De tenten zijn onderling verbonden met verschillende wandelpaden langs de vijvers die gevoed door de waterbron. Nani en Chris eigenaren van het kamp hebben het tentenkamp gebouwd in harmonie met de directe omgeving met gebruik van veel lokale materialen. Vanuit de open gebouwde constructie van de bar en het restaurant met een grote veranda hebben gasten uitzicht over het meer. In het restaurant worden eenvoudige maar zeer smaakvolle maaltijden aangeboden. De maaltijden worden dagelijks vers bereid met gebruik van lokale ingrediënten van eigen tuin en van de lokale boeren in de omgeving van Lake Eyasi. Voor gasten die verkoeling zoeken tijdens de warme dagen in Lake Eyasi beschikt Kisima Ngeda Tented Camp over een heerlijk zwembad met ligstoelen.

Kisima Ngeda Tented Camp bestaat uit slechts 7 permanente tenten die comfortabel ingericht zijn met handvervaardigde bedden uit boomstammen gevonden in de bush voorzien van een klamboe, met en-suite een badkamer met douche en toilet. De tenten zijn gebouwd op een veranda en overdekt met een dak van palmbladeren. De ligbedden op de veranda kunnen gasten zich even terugtrekken en genieten van het uitzicht over Lake Eyasi en schitterende zonsondergangen.

Aangeboden activiteiten zijn: kanotochten op het meer, wandelingen onder begeleiding en het bezoeken van de dorpen van de Hadzabe en Datoga stam.

Kisima Ngeda Tented Camp, Lake Eyasi Tanzania Kisima Ngeda Tented Camp restaurant, Lake Eyasi Tanzania Kisima Ngeda Tented Camp zwembad, Lake Eyasi Tanzania

Website Lake Eyasi Safari Lodge in Lake Eyasi Tanzania Google Maps Lake Eyasi NP accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Lake Eyasi Safari Lodge ligt op een glooiende heuvel met een wijds uitzicht over het Eyasi meer. De lodge is recent geopend waarbij de tuin ingericht is met behoud van de inheemse boom en plantsoorten van het district. In het centraal gelegen hoofdgebouw is een receptie en een lounge, met op de begane grond het restaurant en de bar. In het restaurant worden de maaltijden aangeboden in buffetvorm. Op de eerste verdieping is een grote schaduwrijke veranda met zithoeken met een wijds panoramisch vergezicht over Lake Eyasi met op de achtergrond de Ngorongoro concessie en Mount Londani.

Lake Eyasi Safari Lodge bestaat uit 14 bungalows waarvan één geschakelde bungalow ingericht als familiekamer. De bungalows beschikken over een schaduwrijke veranda met uitzicht op Lake Eyasi. De bungalows bestaan uit grote kamers ingericht met een zithoek en aangekleed met sisal gevlochten matten. Comfortabele hemel bedden voorzien van een klamboe met en-suite een grote badkamer met een overheerlijke regendouche, wastafel en toilet.

Aangeboden activiteiten zijn: vogel spotten wandelingen onder begeleiding en het bezoeken van de dorpen van de Hadzabe en Datoga stam, waar de gidsen van afstammen die u begeleiden.
Lake Eyasi Safari Lodge, Lake Eyasi Tanzania Lake Eyasi Safari Lodge Bungalow, Lake Eyasi Tanzania Lake Eyasi Safari Lodge Bungalow interieur, Lake Eyasi Tanzania
Naar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385