Informatie

Gastenboek

Fotografie Workshop

Wildlife FotograafWildlife Fotografie Workshop Afrika

De Wildlife fotografie workshop van Louis Drent is gericht op die eenmalige kans die men soms heeft tijdens een safari. Tijdens de workshop wordt op praktijkgerichte wijze uitleg gegeven hoe een foto de ultieme opname wordt.

De Workshop natuurfotografie is een aanrader voor een ieder die op safari gaat met de juiste focus!

Kenmerkend voor Louis Drent is zijn liefde voor en affiniteit met Afrika. Zijn kennis delen met de gasten en hun zo de mogelijkheid geven de essentie vast te leggen van het ultieme Out of Africa gevoel is zijn drijfveer. Kijken is emotie en leren kijken is de wereld opnieuw beleven. Hoe maak je optimaal gebruik van het bijzondere licht en de composities. Hoe zorg je voor kleuropbouw en wanneer gebruik je welk objectief. Wat is het juiste moment. Na deze ervaring is een dier niet alleen maar een dier en is het panorama uitzicht niet alleen een mooi vergezicht maar een horizon vol ongekende mogelijkheden. Lees meer over Louis Drent........

Louis Drent - Beroepsfotograaf & Natuurfotografie

Kenmerkend voor Louis Drent is zijn liefde voor en affiniteit met Afrika. Zijn kennis delen met de gasten en hun zo de mogelijkheid geven de essentie vast te leggen van het ultieme Out of Africa gevoel is zijn drijfveer.

Kijken is emotie en leren kijken is de wereld opnieuw beleven. Hoe maak je optimaal gebruik van het bijzondere licht en de composities. Hoe zorg je voor kleuropbouw en wanneer gebruik je welk objectief. Wat is het juiste moment. Na deze ervaring is een dier niet alleen maar een dier en een uitzicht niet alleen een mooi vergezicht maar een horizon vol ongekende mogelijkheden.

Voor uw vertrek op zijn avontuurlijke Workshop Wildlife Fotografie Afrika verzorgt Louis samen met zijn vrouw Astrid een “high-tea” om alvast in de stemming te komen van de safari en deelnemers met elkaar kunnen kennis maken. Deze middag heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen om goed voorbereid aan uw safari te beginnen.

Website: Louis Drent Fotografie

1e Prijs Fotowedstrijd Benelux
Louis Drent winnaar categorie Zoogdieren 2014
zie verdere informatie in het artikel in Fotowedstrijd 2014.
Travel Photographer of the Year
Louis Drent winnaar categorie Expressions juli 2013
zie verdere informatie in het artikel in Bushdrums.


Chuylu Hills - Tsavo West Nationaal Park

Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385