Informatie

Gastenboek

Fotografie Workshop

Wildlife FotograafWildlife Fotografie Workshop Afrika

De Wildlife fotografie workshop van Christian Biemans is gericht op die eenmalige kans die men soms heeft tijdens een safari. Tijdens de workshop wordt op praktijkgerichte wijze uitleg gegeven hoe een foto de ultieme opname wordt.

De Workshop natuurfotografie is een aanrader voor een ieder die op safari gaat met de juiste focus!

Kenmerkend voor Christan Biemans is zijn liefde voor en affiniteit met Afrika. Zijn kennis delen met de gasten en hun zo de mogelijkheid geven de essentie vast te leggen van het ultieme Out of Africa gevoel is zijn drijfveer. Kijken is emotie en leren kijken is de wereld opnieuw beleven. Hoe maak je optimaal gebruik van het bijzondere licht en de composities. Hoe zorg je voor kleuropbouw en wanneer gebruik je welk objectief. Wat is het juiste moment. Na deze ervaring is een dier niet alleen maar een dier en is het panorama uitzicht niet alleen een mooi vergezicht maar een horizon vol ongekende mogelijkheden. Lees meer over Christian Biemans........

Christian Biemans - Nature Wildlife & Photography

Sinds zijn tiener jaren is Christian Biemans een gepassioneerd natuur- & wildfotograaf. Als professioneel natuurfotograaf reist hij de hele wereld over en fotografeerde hij onder andere in Alaska, Yellowstone, Australië, door heel Europa en veelvuldig in Oost Afrika.

Christian Biemans probeert altijd de zuiverheid en de emotie van de dieren in het wild vast te leggen, wat resulteert in prachtige foto’s die hij gebruikt voor onder andere publicaties en wedstrijden. Zo won Christian in de categorie ‘zoogdieren’ in 2009 de Europese Natuurfotowedstrijd ‘Glanzlichter’ en ontving hij deze prijs tijdens het grootste Europese natuurfotofestival. Daarnaast komen foto’s van Christian zeer regelmatig terecht in de finale van ’s werelds meest prestigieuze natuurfotowedstrijd ‘The Wildlife Photographer of the Year’.

Workshop Wildlife Fotografie onder begeleiding van Christian Biemans is mogelijk op een individuele basis of in een kleine samengestelde groep. Tijdens deze safari wildlife workshop leert Christian deelnemers de verschillende camera instellingen hanteren, hoe gebruik te maken van scherpte/diepte, het maken van een goede compositie, het (handmatig) belichten en het gebruik maken van invulflits- en telelens flitstechnieken. Dit onder soms zeer moeilijke omstandigheden met het harde licht op de evenaar en het mooie strijklicht bij zonsopkomst en de fraaie zonsondergangen op de savannes in Afrika.

Website Christian Biemans
Natuurfotograaf Wildlife Fotografie
verdere informatie website Nature Wildlife & Photography.
Glanzlichter 2009 - Winnaar
Christian Biemans categorie The World of Mammels 2009
verdere informatie website Projekt Natur Fotografie.
Deel de Natuur
Christian Biemans impressie foto's
verdere informatie website www.DeelDeNatuur.nl.
Nature in Stock
Christian Biemans impressie foto's
verdere informatie website www.NatureInStock.com.


Christian Biemans - Nature Wildlife Photography
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385