Informatie

Gastenboek


Wilderness Adventure - fly-in safari 7 dagen Kenia

Elegantie en romantiek van weleer in luxe safari tenten overnachting in het hart van de wildernis. Unieke wildparken waar u in alle rust het wild kunt observeren en waar u begeleid zal worden in de wildparken door de nomadische stammen de Boran en de Masai. In alle rust en comfort vliegt u tussen de reservaten naar uw bestemming die wij voor u geselecteerd hebben om van alle weldaad te kunnen genieten.

Met deze luxe fly-in safari vliegt u naar enkele wildparken in Kenia waar u kunt genieten van de aangeboden luxe en comfort tijdens uw verblijf in Kenia. Met binnenlandse vluchten worden de verschillende parken aangedaan vermeld in het reisprogramma. Bij aankomst op de landingsbaan worden alle transfers verzorgd door de lodge waar u verblijft. Gamedrives worden uitgevoerd in open voertuigen 4WD met professionele gidsen waarbij het voertuig gedeeld zal worden met anderen gasten die in de lodge verblijven.

Dag programma
Dagen MP OvernachtingenInbegrepen
Dag 1 AI Laikipia - Loisaba Tented Camp1 x GP Vlucht Nairobi - Loisaba
Dag 2 AI Laikipia - Loisaba Tented Camp1 x GP
Dag 3 AI Laikipia - Loisaba Tented Camp1 x GP
Dag 4 AI Masai Mara- Elephant Pepper Camp1 x GP Vlucht Loisaba - Mara
Dag 5 AI Masai Mara- Elephant Pepper Camp1 x GP
Dag 6 AI Masai Mara- Elephant Pepper Camp1 x GP
Dag 7 -- Nairobi 1 x GD Vlucht Mara - Nairobi
LG = Logies  LO = Logies en Ontbijt  HP = Half pension  VP = Vol Pension
GD = Gamedrive FDG = Full-Day Gamedrive + Picknick GP = Game Package

Dag 1 t/ 3 - Shaba Nationaal reservaat

 
Karibu wa Kenya, wij verwelkomen u op de luchthaven van Nairobi Jomo Kenyatta International Airport waarna wij uw transfer verzorgen naar Wilson Airport in Nairobi. Vanaf Wilson Airport vliegt u met een binnenlandse vlucht naar het noordelijk gelegen Laikipia wildreservaat.

Het Laikipia wildreservaat ligt op een enorm plateau op de hoogvlakte met uitzicht op de Mount Kenya, ten noorden van de evenaar in Kenia. Het Laikipia plateau strekt zich uit over de Great Rift Valley met de prachtige steile hellingen die afdalen in het noordelijk district. Deze vlaktes zijn fysiek divers en spectaculair te noemen, gedekt door open graslanden, basalten heuvels, eenzame kopjes en dichte ceder bossen, gevoed door de Ewaso Nyiro en Ewaso Narok rivieren, de levensaderen van dit gebied.

Loisaba Tented Camp is een kleinschalige accommodatie voor reizigers die op zoek zijn naar een avontuurlijke safari in combinatie met uitzicht over een weidse ongerepte wildernis in combinatie met een overnachting in alle luxe en comfort in stijl. Onder begeleiding van ervaren rangers en de lokale Samburu maakt u gamedrives op het plateau waarbij u alleen bent met het wild in het reservaat. Daarnaast is het mogelijk om een ongekende unieke ervaring op te doen om gamedrives af te wisselen per kameel, paard of per voet. Een ongekende ervaring om per paard het gebied te verkennen waarbij de dieren getraind zijn in de bush, waardoor u op korte nabijheid zebra’s, giraffen en olifanten kunt benaderen.

Loisaba Tented Camp hoog gelegen op het plateau met een wijds uitzicht over het reservaat kunnen gasten relaxen bij het zwembad omgeven door een groot zonneterras en vanaf de veranda met een cocktail. De luxe safari tenten zijn voorzien van een mahonie houten dek met een overdekte veranda ingericht met een zeer groot comfortabel bed met een aparte zithoek met fauteuils met -en-suite een ruime badkamer..

Accommodatie : Loisaba Tented Camp op basis van volpension inclusief drankjes
Loisaba Tented Camp Laikipia wildreservaat Kenia

Dag 4 t/m 6 - Masai Mara reservaat

 
Vandaag vliegt u met een binnenlandse vlucht naar de Masai Mara het wereldberoemde park in het zuiden van Kenia. De Masai Mara geliefd vanwege de grote aantallen wild en de roodgekleurde nomaden stam de Masai.

Het Masai Mara reservaat heeft de grootste populatie leeuwen van Kenia die zwerven over de grote open savannes. Het hoogtepunt van het reservaat is de jaarlijkse trek van miljoenen wildebeesten, zebra’s en gazellen. Dit spectaculaire schouwspel van de gnoe migratie vindt plaatst omstreeks juni tot en met september. Vooral zonsondergangen zullen nog lang in de herinneringen blijven voortleven vanwege als de zon de steppe goudkleurig laat opglooien.

Elephant Pepper Camp is een exclusief tentenkamp op de hellingen van de Koyak Lemek privé concessie met een schitterend panoramisch uitzicht over de Masai Mara. Ver weg van alle andere lodges genieten van het natuurlijke ritme en geluiden van de Afrikaanse bush. De gasten kunnen hier het wild observeren tijdens de avontuurlijke nachtelijke gamedrives en nagenieten bij het kampvuur onder de Afrikaanse sterrenhemel. Het personeel zal u verwennen en verassen met de overheerlijke maaltijden, een barbecue bij het kampvuur of een bush-breakfast op de openvlaktes van de savanne.

Om de romantiek van de safari van weleer te beleven bestaat de accommodatie slechts uit acht zeer luxe ingerichte canvas tenten met veel privacy. De tenten zijn voorzien van comfortabele bedden met een eigen toilet, en een traditionele bucket shower als douche voor het ware Out of Africa gevoel.

Accommodatie : Elephant Pepper Camp op basis van volpension inclusief drankjes
Elephant Pepper Camp Masai Mara Kenia

Dag 7 - Nairobi

 
Vandaag vliegt u terug naar Nairobi Wilson Aiport, waar wij u uitnodigen voor een diner voor wij uw transfer verzorgen naar Jomo Kenyatta International Airport waarna wij afscheid van u nemen in Kenia.

Nairobi terugvlucht
Seizoen 2022
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
05 januari t/m maart € 4.455
april t/m mei  gesloten 
juni € 4.455
juli t/m oktober € 5.040
november t/m 20 december  € 4.455
21 december t/m 31 december  € 5.040

Districten Shaba en Masai Mara Nationaal Reservaat
Optioneel - dagkamer reservering dag van vertrek uit Kenia
- verlenging strandvakantie Kenia, Lamu of Zanzibar
- uitbreiding extra overnachting reservaten
Inclusief - transfers van en naar luchthaven(s) in Kenia
- continentale vluchten in Kenia
- accommodaties en maaltijden zoals aangegeven
- drankjes op fly-in safari bier, wijn en water
- entreegelden nationale parken/reservaten
- Engelstalige chauffeur/gids
- Gamedrives 4x4 voertuig gedeeld met gasten op accommodatie
- Amref Flying Doctor service membership
Exclusief - internationale vluchten
- visum
- reis- en/of annuleringsverzekering
- niet genoemde maaltijden en drankjes
- niet genoemde additionele excursies
- fooi voor hotels en additionele fooi gids
Bagage - hand en ruimbagage limiet 15 kilo op binnenlandse vluchten
  Alle genoemde prijzen zijn ter indicatie aangeboden onder voorbehoud van, beschikbaarheid van accommodatie, tussentijdse prijswijzigingen in verband met dollarkoersen en exclusief toeslagen voor Pasen, Kerst en Nieuwjaarsdag.
  Aanvraagformulier safari

Safari activiteiten

  • Gamedrives 4WD
  • Night Gamedrives
  • Bush walks
  • Bush breakfast
  • Sundowners
  • Cultural Visits
  • Joy Adamson Museum
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385