Website Desert Rose Lodge Google Maps Turkana meer accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Desert Rose lodge, deze accommodatie wordt aangeboden als 5 individuele woningen en zijn deels uitgehouwen uit de rotsen, en deels van hout uit de omgeving. Het is voorzien van alle gemakken waaronder een open lucht en-suite badkamers, een eetzaal. De bibliotheek is deels met de hand gemaakt uit lokaal leisteen en fraai afgewerkt met cederhout en hout van de olijven bossen. Elke woning heeft een geweldig uitzicht op het omliggende platteland.

Voor gasten die graag eens de spanning en sensatie op willen zoeken is dit een locatie. Desert Rose Lodge ligt in een zeer afgelegen deel van noord Kenia. De lodge ligt ongeveer op 2000 mtr. hoogte aan de koele kant van Mount Nyiru dicht bij Lake Turkana. De bergtop is ongeveer 3000 mtr. en het gebied kent een ongelooflijke verscheidenheid van flora en fauna met klimatologische verandering in hoogte. De gasten kunnen genieten van prachtige wandelingen op Mount Nyiru onder begeleiding van een lokale gids. Hier is mogelijk voor de gasten om samen een uniek meubelstuk te vervaardigen met de lokale timmerman in een workshop.

De lodge heeft een 4WD om totaal 5 gasten te vervoeren van en naar de airstrip, ongeveer 30 minuten reistijd.


OnsKenia, Desert Rose Lodge, Turkana meer Kenia OnsKenia, Desert Rose Lodge zwembad, Turkana meer Kenia OnsKenia, Desert Rose Lodge panorama uitzicht, Turkana meer Kenia

Website Oasis Club, Lake Turkana Kenia Google Maps Turkana meer accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Oasis Club bestaat uit 24 cottages gebouwd uit natuurlijke materialen en voorzien van gras en palmbladeren daken. De kamers zijn eenvoudig van opzet met riante bedden en met en-suite badkamer, waar het warme water van de oase gebruikt wordt voor de warmwater voorziening.

Oasis Club ligt aan de zuidelijke kant van het Turkana meer in de buurt van een echte oase waar zoet water uit de hete stenen naar beneden stroomt en omringd met doum palmen. Het restaurant serveert de maaltijden op basis van verse vis uit het meer. Twee zoet water zwembaden worden gevoed door het warme water van de bronnen.

Lokichogio airstrip kan gebruikt worden om deze lodge aan te vliegen.

OnsKenia, Oasis Club, Turkana meer Kenia OnsKenia, Oasis Club, Turkana meer Kenia OnsKenia, Oasis Club lounge, Turkana meer Kenia

Website informatie Koobi Fora Google Maps Turkana meer accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Koobi Fora bestaat uit 3 bandas, ieder geschikt voor maximaal 3 personen, een bijgebouw doet dienst als toilet en douche. De bandas zijn zeer eenvoudig van opzet en hebben uitzicht op het Turkana meer.
Koobi Fora bandas bevinden zich aan de noordkant van het Turkana meer en liggen ongeveer 3 km. ten zuiden van het Koobi Fora Museum. De bandas liggen langs het Turkana meer en tijdens het verblijf kunnen de gasten het meer van in diverse kleuren zien wijzigen afhankelijk van de stand van de zon.


Koobi Fora bandas bevinden aan de noordkant van het Turkana meer in Kenia OnsKenia, OnsKenia,


Naar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385