Website exclusieve accommodatie Funzi Keys Google Maps accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Funzi Keys is een exclusieve lodge gebouwd op het tropische eiland Funzi Island aan de zuidkust van Kenia, een mooie locatie voor een huwelijksreis. Funzi Keys heeft een groot zwembad waar gasten heerlijk kunnen ontspannen, een groot veranda dek waar de maaltijden geserveerd worden met een uitzicht op de lagune. Alles op Funzi Island is gericht om haar gasten een aangenaam verblijf mogelijk te maken, naast ontspanning is het ook mogelijk om hier een massage of een manicure te ondergaan.

Naast het relaxen op de prachtige stranden bij Funzi Keys kunt u hier ook zeilen, kanoŽn, vissen en windsurfen. Boottochten ondernemen over de Ramisi rivier of de Funzi kreek waar u mogelijk krokodillen of dolfijnen zal zien. Tegen extra betaling kunt u hier ook diepzeevissen of duiken in het Pemba kanaal.

Funzi Keys bestaat uit 7 deluxe beach, 2 deluxe familie cottages allen direct gelegen langs het stand. De accommodaties zijn opgebouwd uit veel natuurlijke materialen als steen en riet. Doordat de grote ramen alleen afgedekt zijn met gaas, kunt u ook 's nachts genieten van een briesje en de geluiden van de zee vanuit een met de hand gesneden kingsize hemelbed. Vanuit uw jacuzzi kijkt u uit over de lagune en mangrove struiken. Ook zijn er acht garden cottages. Alle cottages zijn ruim, sfeervol en kleurrijk gedecoreerd en beschikken over een en-suite badkamer. Voor uw cottage is een privť zitgedeelte, waar u in alle rust kunt genieten van een drankje, terwijl u de Afrikaanse zon onder ziet gaan.


Funzi Keys exclusieve lodge gebouwd op  Funzi Island aan de zuidkust van Kenia. Funzi Keys banda op het tropische eiland Funzi Island aan de zuidkust van Kenya. Funzi Keys luxe suite op het tropische eiland Funzi Island aan de zuidkust van Kenya.

Website Shimoni Reef Lodge Google Maps accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Shimoni Reef Lodge bestaat uit comfortabele eenvoudige cottages met veel privacy, dus zo ontworpen dat deze een bijdrage zijn aan gevoel van vrijheid. De medewerkers in de lodge hebben alle tijd om de gasten een persoonlijke service te bieden, weg van het lawaai, drukte en stress van een groot beach resort. De maaltijden worden geserveerd op een veranda welke bestaan uit een mix van Swahili, Zanzibari, Arabische, Indische en Afrikaanse invloeden. De cottages kijken uit op de zee. Vanaf de veranda ben je slechts in enkele minuten bij het zwembad of de zee.

De accommodatie van Shimoni Reef Lodge bestaat uit 9 cottages, een woonkamer met rustbanken, slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, douches met warm en koud stromend water.

Shimoni Reef Lodge bestaat uit kleine huisjes meest zuidelijk gelegen aan de kust van Kenia Shimoni Reef Lodge interieur van de huisjes meest zuidelijk gelegen plaats Shimoni aan de kust van Kenia Shimoni Reef Lodge zwembad meest zuidelijk gelegen plaats Shimoni aan de kust van KeniaNaar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385