website Lake Bogoria Hotel Google Maps accommodatie overzicht naar bovenkant pagina
Lake Bogoria Spa Hotel beschikt over 23 cottages, 21 standaard kamers en 2 VIP-suites. Dit hotel biedt onderdak voor 80 gasten. De kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon en kluis. Verdere faciliteiten zijn 2 restaurants met lokale en internationale lekkernijen, een zwembad, vergaderfaciliteiten. Ook wandelingen zijn mogelijk met een lokale natuuronderzoeker.

Lake Bogoria Hotel is gelegen onder acacia bomen in het midden van de savanne, en kan een tussen stop zijn tijdens uw rondreis. Het is gelegen nabij het Bogoria meer met op de achtergrond de oostelijke wand van de Rift Vallei en in het westen de Tugen Hills.

Lake Bogoria Hotel is de enige plaats in geheel Kenia wat bekend staat als de 'healing place' omwille van de therapeutische waarden van de hete bron geisers. Hier kunnen gasten ontspannen in de spa pool met op de achtergrond de vele zingende vogels die ervoor zorgen dat dit een waar paradijs op aarde is. De lodge ligt in het park en 150 km. van Nakuru en ongeveer 45 min. van het Baringomeer.

Lake Bogoria hotel aan het Bogoria meer in Kenia Lake Bogoria hotel aan het Bogoria meer in Kenia Lake Bogoria hotel zwembadNaar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385