Avontuurlijke safari reizen voor mindervaliden

Jaren geleden werden de safari’s maar met mondjesmaat uitgevoerd. Maar de tijden zijn veranderd. Er is vandaag de dag gelukkig zoveel meer mogelijk. Noem maar het reizen per vliegtuig, de voertuigen en accommodaties. Met ons inlevingsvermogen verzorgen wij mindervalide safari reizen naar Kenia en Tanzania.

mindervaliden reizen Tanzania

Specialiteit aangepaste mindervalidereizen

Door regelmatig op tourinspecties te gaan met ons team bekijken wij hoe het is gesteld met de infrastructuur en inspecteren wij accommodaties. De accommodaties kunnen wij onder andere aanbevelen op basis van het jaargetijde, het budget, de locatie en de toegankelijkheid per rolstoel. Zo komen wij ook steeds weer op nieuwe bijzondere plekken. Door lokaal te opereren worden wij dagelijks van allerlei zaken op de hoogte gehouden.
gehandicapten safarireizen Kenia

Het plannen van aangepaste reizen voor mindervaliden

Om in een wildreservaat te overnachten en daarbij vooral te genieten van de geluiden van de bush bij het vallen van de avond is een degelijke planning noodzakelijk. Er zijn zeker mogelijkheden voor een safari waar aangepast vervoer gewenst is. Zo ook voor de reiziger die gebonden is aan een rolstoel. Wij zullen de reiziger adviseren welke mogelijkheden er zijn rekening houdend met de individuele behoefte tijdens de reis. Ons doel is een safari reis voor een ieder mogelijk te maken naar Afrika. Het is een onbeschrijfelijke beleving om op de savanne het wild te observeren. Deze onvergetelijk ervaringen willen wij graag met u delen!

gehandicapte reizen tanzania

Accommodaties aangepast voor mindervaliden

Wij inspecteren de accommodaties waar u verblijft op uw safari rondreis. Safari lodges en beach resorts worden ook op rolstoel toegankelijkheid beoordeeld. Niet iedere accommodatie is echter geschikt. Wij inventariseren in samenwerking met de reiziger de persoonlijke wensen en adviseren u bij het selecteren van de accommodaties voor uw rondreis. Waardoor het ook voor mindervalide reizigers mogelijk is om eens in een wildreservaat te overnachten en daarbij vooral te genieten van de geluiden van de bush bij het vallen van de avond.
gehandicapten reizen kenia

Reizen met partner of familie

Een beperking hoeft niet direct een belemmering te zijn voor het maken van safari rondreis door Kenia en/ of Tanzania. Wij bieden maatwerk reizen aan waarbij ook de reispartner en/of familieleden kan genieten van een luxe onbezorgde vakantie tijdens de safari reis.
ngorongoro krater - tanzania

Het vervoer en assistentie voor mindervaliden

De safari voertuigen zijn aangepast voor het reizen met een handicap, het gebruik van een rolstoel – elektrische rolstoel of andere vormen van mobiliteit beperking. Het voertuig is bijvoorbeeld uitgevoerd met oprijplaten. De veiligheid staat voorop, zo is er een bepaald kliksysteem in het voertuig voor de Europese rolstoel zodat men veilig op reis gaat. De gidsen hebben veel ervaring en zullen de (mede) reiziger(s) bijstaan waar nodig is. Eventueel aanvullende assistentie die nodig is bij de dagelijkse beperkingen kunnen ook geleverd worden. – veel is mogelijk om de reis zo comfortabel mogelijk te maken!
nakuru np neushoorns

Contact en informatie

Informatie over safari reizen voor mindervaliden naar Kenia of Tanzania ?

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw persoonlijke reisplannen. U kunt een afspraak maken bij ons op kantoor, waar u in alle rust uw vragen kunt stellen hetgeen ons in staat stelt om u een goed persoonlijk advies te geven. Overdag van maandag t/m zaterdag, en in de avonduren van maandag t/m vrijdag. Wij vragen u vriendelijk hiervoor telefonisch of per email een afspraak te maken want wij willen graag voldoende tijd en aandacht aan u kunnen besteden. Eveneens is het mogelijk op redelijke afstand dat u een afspraak kunt maken bij u thuis als u dit wenst.
Contact formulier | OnsKenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385