Informatie

Gastenboek

Algemeen reizen

Zonder beperking

Informatie

Zonder Beperking erop uit | Beursfabriek Nieuwegein


Zelfs met een handicap Afrika ontdekken?


Wij willen u inspireren het ware Afrika safarigevoel te verkrijgen op de “zonder beperking erop uit beurs”. Ontdek de mogelijkheden in de Beursfabriek in Nieuwegein!

De Beursfabriek in Nieuwegein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis! Voor meer informatie over de Zonder beperking erop uit Beurs, klik op bovenstaande link!.

Onvergetelijke ervaringen - verre reizen Afrika

Wij zijn gespecialiseerd in mindervaliden reizen naar Oost Afrika. Vakanties naar Kenia, Tanzania voor een ieder met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Voor reizigers met een mobiliteit beperking bieden wij rolstoelvriendelijke safari’s aan. Waarbij rekening gehouden zal worden met uw specifieke wensen. Door onze in de loop der jaren opgebouwde kennis, zorgvuldige planning en een geweldig team, kunnen wij uw droomreis waarmaken.

Comfort in de wildernis

Wij maken gebruik van aangepaste voertuigen en accommodaties zodat u van een avontuur in de wildernig kunt gaan genieten.

Ultieme belevingen ervaren, gecombineerd met een gevoel van vrijheid. Een zorgeloze privé safari. Een mindervalide vakantiereis waarin vele facetten aan bod kunnen komen zoals de wereldberoemde gnoe migratie, de Big5, spectaculaire landschappen en kleurrijke culturen.

Contact en informatie

Informatie of een persoonlijke advies na de
     Zonder Beperking erop uit Beurs in Nieuwegein?


Heeft u geen tijd om de Zonder Beperking erop uit Beurs in Nieuwegein te bezoeken of heeft u na uw bezoek nog vragen over een “onvergetelijke safarireis”, neemt u dan gerust contact op telefoonnummer 030-2204385 ook kunt u uw vragen stellen via het informatie formulier hiervoor kunt u gebruik maken van de knop Contact.

Voor een goed advies nemen wij graag de tijd. Wenst u een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor in Leusden om geheel vrijblijvend uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Maak dan een persoonlijke afspraak op een datum en tijdstip dat het u schikt.Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385