OnsKenia is aangesloten als reisorganisatie bij de SGR


OnsKenia.nl KvK nr. 30244848 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

OnsKenia is aangesloten als reisorganisatie bij het Calamiteitenfonds


OnsKenia.nl KvK nr. 30244848 is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.Oost-Afrika bestemming vliegreizen

OnsKenia reist samen met de partners van het Skyteam waardoor uw vakantie met KLM / Kenya Airways al begint aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service zonder dat u daarvoor hoeft bij te betalen. En met welk type vliegtuig u ook reist, u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten.

Wij vliegen met KLM en Kenya Airways direct op de bestemmingen Kenia, Tanzania en Zanzibar. Samen met onze partner Air France verzorgen deze jaarlijks 65 miljoen passagiers naar 316 bestemmingen. Mondiaal werken we samen met een aantal topmaatschappijen in het SkyTeam. Dat betekent voor u eenvoudig overstappen en vluchten die goed op elkaar aansluiten.

Kortom, vliegt u met KLM, dan kunt u zich verheugen op een inspirerende reis onbekommerde, zorgeloze tijd. Dat verwacht u van uw vakantie. Wij vinden het belangrijk om u dat gevoel al tijdens uw vlucht te geven. Een vakantie die begint met KLM, begint goed. Zoals u het van ons gewend bent. Een rustige, inspirerende reis. Waarin u alle tijd heeft om u voor te bereiden of juist even niets te doen. Een reis die begint met KLM, begint goed. Zoals u het van ons gewend bent.

Ontspannen leunt u achterover in uw vliegtuigstoel. U kiest de muziek of film waar u zin in heeft. Of misschien besluit u de taal te leren van het land waar u naartoe vliegt. Onderweg geniet u van heerlijk biologische maaltijden. En heeft u speciale dieetwensen of vliegt u met kleine kinderen? Als u het uiterlijk 48 uur van tevoren aan uw reisagent doorgeeft, maken wij de aangepaste maaltijden voor u klaar.

Rustig inchecken

Dankzij het online inchecken, dat vanaf 30 uur voor uw vlucht al mogelijk is, zijn lange wachtrijen verleden tijd. Via internet of de telefoon kiest u de beste stoelen uit. Op Schiphol laat u uw bagage achter bij een bagage-afgiftepunt en wandelt daarna rustig naar uw gate. Of naar één van de lounges, waar Flying Blue Gold- of Platinum deelnemers relaxen of ongestoord gebruik kunnen maken van internet faciliteiten.

Internet Check-in

Snel en eenvoudig inchecken via klm.nl vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek van uw vlucht. Deze manier van inchecken is bedoeld voor passagiers die reizen met een E-ticket afgegeven door KLM waarbij u een eigen boarding-pass thuis dient te printen. Bij aankomst op de luchthaven kunt u de bagage voor vertrek eenvoudig inchecken bij een KLM-afgiftepunt op de luchthaven.

Selfservice check-in

Door gebruik te maken van de handige incheckautomaten op de luchthaven Schiphol kunt u de wachtrijen omzeilen. U voert uw frequent flyer-kaart, paspoort of creditcard in en kunt dan binnen enkele tellen uw stoel selecteren en met uw boarding-pass doorlopen naar de gate.

Business Class check-in.

Vertrekhal 2 zijn de balie rij 10 en 11 speciaal gereserveerd voor alle Flying Blue Platinum-, Gold- en Silver-kaarthouders en passagiers met een World Business Class-ticket of Europe Select-ticket. Voor een snelle en persoonlijke service kunt u gebruikmaken van deze Business Class incheckbalies of van de incheckautomaten. Handig, want ze staan vlakbij de paspoortcontrole.

Lounge check-in

Wilt u comfortabel en in alle rust inchecken? Dat kan in onze KLM Crown-lounges op Amsterdam Airport Schiphol, Houston en Toronto, en in alle Northwest WorldClub-lounges. Inchecken is tevens mogelijk in alle Northwest WorldClub-lounges en in de Air France-lounge in terminal 2D op Parijs Charles de Gaulle.

Stoelen reserveringen

Vanaf 1 december 2015 is het niet meer mogelijk om direct stoelen te reserveren in de Economy Class. Voor vluchten vanaf 26 januari 2016 is het alleen mogelijk om tegen een betaling van € 20,00 per enkele reis op voorhand een stoel te reserveren. Na het boeken van de vlucht kunnen klanten stoelen op voorhand reserveren op de KLM website.

Kosteloze stoelselectie mogelijk voor:

Het selecteren van stoelen blijft gratis bij het online-inchecken, 30 uur voor vertrek voor stoelen in de Economy Class op intercontinentale vluchten. KLM zorgt dat groepen en gezinnen met kleine kinderen kosteloos bij elkaar kunnen zitten bij boeken, zonder betaalde stoelreserveringen.

KLM frequente reizigers mét een Flying Blue Platinum-, Gold- of Silver-status en passagiers die een Full Flex Economy-ticket hebben geboekt, kunnen direct na het boeken stoelen op de gewenste zitplaats reserveren.

Comfort Class stoelen

Naast de al bestaande extra comfortabele zitplaatsen met meer beenruimte of op een rij van twee, vindt u op intercontinentale vluchten een nieuwe zone van zitplaatsen in de Economy Class: Economy Comfort. In deze nieuwe Economy Comfort-zone hebben de stoelen extra beenruimte en een rugleuning die (tot twee keer) verder naar achteren kan. Het gaat om de voorste rijen van de Economy Class. U kunt na landing dus sneller van boord.

Kosteloos of met toeslag? Een stoel in de Economy Comfort-zone reserveert u vanaf 90 dagen voor vertrek. Toeslagen zijn afhankelijk van gekozen stoelreservering per enkele reis, afhankelijk van de duur van de vlucht. Heeft u een volledig flexibel Economy Class-ticket óf bent u Flying Blue Platinum-deelnemer, dan is Economy Comfort kosteloos.

Voor Flying Blue Gold-deelnemers geldt een korting van 50% op de toeslag, Silver-deelnemers ontvangen 25% korting.

Handbagage

Reisklasse

Aantal & afmetingen

Gewicht

Toegestane accessoire

Economy Class

1 x bagage stuk van

55 x 25 x 35cm

(lxbxh)*

Maximaal 12kg,
 incl. 1 x accessoire

1 van de volgende voorwerpen: handtas, aktetas, camera, kleine laptop of 1 ander voorwerp van gelijk of kleiner formaat

World Business
Class/Europe Select

1 x bagage stuk van

55 x 25 x 35cm
(lxbxh)* plus

1 stuk kleiner dan
45x20x35cm

(lxbxh)**

Maximaal 18kg,
incl. 1 accessoire
(zie kolom hiernaast)

1 van de volgende voorwerpen: handtas, aktetas, camera, kleine laptop of 1 ander voorwerp van gelijk of kleiner formaat

* De som van de afmetingen mag niet meer zijn dan 115 cm, incl. wielen en handvatten.

** Uitzondering voor World Business Class-passagiers: op vluchten vanuit India mogen zij slechts 1 stuk handbagage meenemen. Een tweede stuk kunnen zij gratis inchecken als ruimbagage.


Ruimbagage

Reisklasse

Aantal

Gewicht & afmetingen

Economy Class*

1 stuk ruimbagage

tot 23 kg

(l+b+h max. 158 cm)

World Business Class
Europe Select

3 stuks ruimbagage

elk tot 23 kg

(l+b+h max. 158 cm)

Flying Blue Silver-, Gold-
en Platinum-deelnemers

1 extra stuk ruimbagage

elk tot 23 kg

(l+b+h max. 158 cm)

* Let op: op sommige bestemmingen mogen reizigers 2 stuks ruimbagage meenemen.

** Regelt u uw overbagage al tijdens het online inchecken op www.klm.nl Dan ontvangt u een korting van 20%. Deze korting geldt voor alle KLM-vluchten vanaf Schiphol en de meeste vluchten naar Schiphol. Boven op de standaard bagagehoeveelheid mag u één golftas (met golfclubs) gratis meenemen als alle vluchten van uw reis worden uitgevoerd door KLM of AIR FRANCE.


Overbagage

KLM weegt elk bagagestuk apart. Als u meer meeneemt dan de gratis toegestane hoeveelheid, moet u een toeslag betalen. Afhankelijk van uw bestemming betaalt u een toeslag per gewicht of per bagagestuk. Als u tijdens het online inchecken op www.klm.nl alvast uw overgewicht regelt, bespaart u 20% op het standaard overbagage tarief. Deze korting geldt voor alle KLM-vluchten vanaf Schiphol en de meeste vluchten naar Schiphol. Vertrekt uw vliegtuig vanuit Australië, Cyprus, Duitsland (Berlijn, München, Frankfurt), Frankrijk, Hongarije, Ierland of Tsjechië? Dan kunt u de bagage alleen op de luchthaven inchecken. De korting is dan niet van toepassing.

Toekomst

Zorgeloos genieten betekent ook rekening houden met onze toekomst. KLM investeert fors in stille en schone vliegtuigen – onze nieuwste Boeing 777-300 verbruikt al 25% minder brandstof! Aan boord scheiden we alle afval en gebruiken we alleen milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. Met het Wereld Natuur Fonds hebben wij daarnaast bindende afspraken gemaakt over verdere vermindering van CO2-uitstoot. Wilt u zelf een steentje bijdragen? Via uw reisagent of de website van KLM kunt u uw vlucht compenseren, vaak al voor een paar euro’s. Dankzij een breedbandverbinding heeft de crew continu contact met de grond. Dikke handboeken hoeven niet meer mee, alle informatie is altijd digitaal beschikbaar en daardoor helemaal up-to-date.

Naar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385