Privé Safari Kenia – September 2019

Geweldig!

Onvergetelijk , genoten van de big five!

Mieke en Hans

naar bovenkant pagina
Prive safari rondreis - Kenia Samburu
Prive safari rondreis - Kenia
Prive safari rondreis - Kenia

Prive Safari Kenia – Augustus 2019

De safari was prachtig!

Een fantastische, onvergetelijke belevenis door de geweldige locaties maar bovenal ook door de geweldige gids Leonhard.

Truus, Marcel, Ine & Johan

naar bovenkant pagina
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia

Prive Safari Kenia – Augustus 2019

De safari was prachtig!

Het lijkt alweer zo'n lange tijd geleden maar het was echt fantastisch!!

De safari was prachtig, adembenemend, spannend en ontspannend. Het is mooi om te zien hoe de dieren vrij kunnen leven en hoe de natuur groeit en bloeit.

Malissa & Frank

naar bovenkant pagina
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia

Familie safari – Augustus 2019

Onvergetelijke reis gehad en genieten nog steeds!

Wij willen OnsKenia bedanken voor deze geweldige mooie reis. Alles was tot in de punten goed geregeld. Wij hebben genoten en kijken terug op een belevenis welke wij niet hadden willen missen. Complimenten voor Peter, een betere chauffeur konden wij ons niet wensen.

Ingrid, Eric, Stefano & Speranza

naar bovenkant pagina

Familie Safari Kenia – Augustus 2019

Een zeer mooie reis!

Voor onze kleinzoon was het een openbaring om zoveel dieren in het wild te zien. Hij genoot er elke dag van. De luipaarden, cheeta’s en leeuwen hadden zijn voorkeur. De neushoorns en nijlpaarden vond hij ook indrukwekkend. We hebben van de reis genoten.

Cecilia, Theo, Rosetta & Kobe

naar bovenkant pagina
Familie safari - Kenia
Familie safari - Kenia
Familie safari - Kenia
Familie safari - Kenia

– Augustus 2019

Unieke safari-reis met perfecte mix van natuur en relaxen!

Het was een hele mooie afwisselende en uitgebalanceerde reis, waarbij we dankzij de alle zorg en aandacht van Onskenia zorgeloos konden genieten van spectaculaire natuur, wildlife, zee en strand.

Rianne, Bart, Fieke & Koen

naar bovenkant pagina
Familiesafari - Kenia

Familiesafari – Augustus 2019

Overweldigend!

Eric van Stapele heeft voor ons gezin (43, 40, 14, 9) een geweldige safari door Kenia samengesteld, met een prachtig einde aan het strand. We hebben van deze overweldigende reis zeer intens genoten. Na Nairobi, waar we giraffen eten hebben gegeven en een olifanten project hebben gezien, zijn we op gamedrive gegaan door Masai Mara, Naivasha Lake, Amboseli, Tsavo West en Lumo concessive. Deze 5 parken zijn zo verschillend in flora en fauna van elkaar, dat het iedere keer weer een verrassing is in wat je ziet en meemaakt. We hebben prachtige dieren vlak voor ons neus mogen bewonderen!

We eindigde op Chale Island (Diani Beach). Een prachtig, goed en rustig resort op een eiland, met mooie zwembaden en een geweldig privé strand. Hier konden we goed tot rust komen na de overweldigende safari tocht. Tussendoor hebben we Diani Children Villige bezocht en wat gedoneerd. Een mooi project wat door OnsKenia en Go Africa Safaris ondersteund wordt.

Paul Ngigi was de perfecte chauffeur en gids voor ons! Hij paste als mens precies bij hoe en wie wij zijn. Dit ging heel natuurlijk en koste geen moeite. Hij werd tijdens de gamedrives echt onderdeel van ons en beleefde gezamenlijk het avontuur. Paul heeft veel kennis en vaardigheden als chauffeur én gids, die hij ook goed kan overbrengen. Met zijn oog voor details, zijn rustige karakter en zijn gevoel voor humor wist hij ons alle vier telkens weer te boeien. Paul heeft een zeer vriendelijk karakter en is een zeer goed mens voor flora, fauna en de mensen om hem heen. Iedere ochtend stond hij met een grote glimlach en een frisse blik voor ons klaar, om met ons weer een dag het prachtig Kenia te ontdekken. Wij zijn erg blij dat Paul onze chauffeur en gids was en wij raden ieder gezin hem aan!

We willen Eric, Musa, Esther, Yvonne én Paul erg bedanken voor deze overweldigende reis. Een droom die mede door jullie is uitgekomen!

Sander, Diana, Jelte & Fenne

naar bovenkant pagina
Familie safari - Kenia
Familie safari - Kenia
Familie safari - Kenia
Familie safari - Kenia
Familie safari - Kenia

Familiesafari Kenia – Augustus 2019

Amazing!!!

Na een nachtvlucht aangekomen in Nairobi was het een hartelijk weerzien met onze gids Peter die ons ook in 2018 had begeleid. Na een rit van ca. 1 uur werden we (6 personen waarvan 4 kinderen 13 -20 jaar) afgezet bij het Amazing Kenya Retreat waar we een dag en een nacht heerlijk konden acclimatiseren en bijkomen van de reis. Lekker zwembad, lekker eten en lekker slapen waarna we de volgende dag samen met Peter naar het Kibo Safari Camp in Amboseli afreisden. Prima accommodatie met mooie lodges en het park (ca. 400 km2) is erg open waardoor je ver van je af kunt kijken. Veel olifanten en nijlpaarden die zich veelal rond of in de moerassen verzamelen. Een ochtendsafari om 6 uur is vroeg opstaan maar biedt weer een hele nieuwe ervaring waardoor het ontbijt erna extra lekker is. Na 2 nachten trokken we verder naar Severin Safari Camp (eten en slapen midden tussen de dieren) in Tsavo West wat een erg variabel landschap bood met veel heuvels, bergen en dalen. Dus veel kruip-door-sluip-door wat wij als erg boeiend en prettig ervaren. Daar ook onze eerste luipaard gezien in een boom vlak langs de weg. Ook het vulkanisch element van het park werd ook door de kinderen als erg interessant ervaren. Na 2 nachten verder getrokken naar Satao Camp in Tsavo Oost waar we in een prima accommodatie midden tussen de dieren (veel olifanten) van nog een aantal gamedrives hebben genoten. Heel groot park waar we slechts een stukje van hebben kunnen zien, erg vlak, dus veel uitzicht op de dieren met o.a. leeuwen. Ook hier wederom na 2 nachten verder getrokken naar de kust waar Peter ons afzette aan de kust bij Chale Island. Met een boot werden we overgezet, ca 400 meter uit de kust, waar we nog heerlijk 4 nachten op dit prachtige “Bounty” eiland hebben doorgebracht op een heerlijk resort, met prachtige stranden en geweldige mensen die ons enorm verwenden. Heerlijk om zo een paar dagen lekker bij te komen van een intensieve safarireis.

Na een onvergetelijke reis in 2018 met OnsKenia.nl heeft Eric en Peter ons wederom niet teleurgesteld en zijn we mede door hun helemaal verliefd geworden op het land Kenia maar vooral op de lokale bevolking binnen en buiten de resorts. Geef je ze een glimlach dan krijg je een drie keer zo grote glimlach retour…

Arie, Angélique, Jesse, Quinten, Gina & Jaron,

naar bovenkant pagina
Familie safari juli 2019 - Kenia
Familie safari juli 2019 - Kenia
Familie safari juli 2019 - Kenia
Familie safari juli 2019 - Kenia
Familie safari juli 2019 - Kenia
Familie safari juli 2019 - Kenia
Familie safari juli 2019 - Kenia

Privé Safari Tanzania – Juli 2019!

Geweldig en goed uitgebalanceerde reis!

Mooiste reis ooit. Mooier dan we hadden verwacht.

Lucy, Peer, Alexander & Max

naar bovenkant pagina
Familie safari avontuur - Tanzania
Familie safari avontuur - Tanzania
Familie safari avontuur - Tanzania

Familie Safari Kenia – Juli 2019

Fantastische ervaring !

Onze safari naar Kenia was voor ons een memorabele reis, zeker met 3 jonge kinderen. Wij hebben genoten van de gastvrijheid van de Kenianen, het wild in de natuurparken, en het strand van Chale Island. Heel bijzonder om dit met elkaar te kunnen beleven, we denken er nog dagelijks aan terug en hebben het er vaak over, herinneringen voor het leven!

Margreet, Gerard, Julius, Olivier & Valentijn

naar bovenkant pagina
Familie safari avontuur - Kenia
Familie safari avontuur - Kenia
Familie safari avontuur - Kenia
Familie safari avontuur - Kenia
Familie safari avontuur - Kenia

Familie Safari Kenia – Juli 2019

Onvergetelijke reis bezorgd!!

Schitterende rondreis en privé safari, mooier kan ik mij niet voorstellen (en ik heb veel gereisd met partner en kinderen)! Eric van Stapele van Onskenia heeft voor mij (58 jaar) en mijn 3 zoons (20, 25,27 jaar) een schitterende safari-op-maat samengesteld in juli 2019. Een werkelijk onvergetelijk mooie reis en zó bijzonder goed georganiseerd. Wij (en ik zelf ) hebben al heel veel gereisd (voor vakanties en beroepsmatig) en regelen dan meestal alles zelf. Ditmaal was onze reis echter korter en heb ik mij om die reden laten adviseren door Eric van Stapele bij de planning van deze reis. De voorbereiding van de reis was zeer plezierig en ik kreeg veel leuke keuzes en Eric van Stapele hielp mij/ons dan om dat in te passen in het totaal plan. Uiteindelijk zou ook alles precies zo lopen in Kenia zoals wij tevoren gepland hadden- iets wat eigenlijk nooit eerder ervaren hadden op welke verre reis dan ooit!

Na een fijne nachtvlucht met de KLM landden wij in Nairobi waar wij heel soepel zonder lang wachten ons visum kregen. Op de luchthaven ontmoetten wij Simon Mwaniki die onze gids en chauffeur zou zijn. Een hele fijne, goed Engels sprekende man en vader van 3 kinderen uit Nairobi. Vanaf het begin was de sfeer met hem zeer goed. Hij bleek een uitstekende chauffeur en niet-te–stoppen wild spotter; hij wilde ons werkelijk alles laten zien en daar hebben wij van genoten! Simon is de volle 8 dagen met ons mee geweest tot het moment dat hij ons op de luchthaven van Nairobi weer afzette. Onze eerste etappe was Naivasha (Naivasha Country Club) direct gelegen aan een schitterend meer met veel wild life en vogels. We hebben genoten van de schitterende tuinen rondom het complex, het heerlijke eten en de luxe kamers in de tuin. Meteen na aankomst een prachtige boottocht op het meer en later die zelfde middag een fietstocht en lange wandeling in Hell’s Gate National Park. Dit was misschien wel een van onze hoogtepunten van de reis, omdat er niet veel momenten zijn in masai mara dat je oog-in-oog staat met wild life op een fiets! Daarna begon een meer hobbelige tocht naar Camp Oloshaiki, gelegen pal aan een riviertje in de Masai Mara. We hebben vele game drives gemaakt en elke dag bijzondere ervaringen gehad: schitterend landschap, zonsopgangen en sunsets midden in de natuur, overal wildlife om je heen! Hierna zijn we doorgereisd met onze gids Simon naar Trans Mara naar Kilima Camp. Een prachtig luxe tenten kamp gelegen op een heuvel uitkijkend over het imposante landschap van Trans Mara (juist ten westen, over de rivier de Mara heen). Opvallend aan dit gebied was de grote stilte en maar weinig andere safari auto’s. We hebben genoten van de luxe van dit Camp en de safari tochten in de omgeving. We waren heel verbaasd dat aan het hek van het camp 14 giraffes rustig stonden te grazen: je hoeft nooit ver te reizen om het overvloedige wild leven te zien.

We hebben genoten van de reis, de verzorging en de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Kenianen. En tot slot: Eric en Onskenia weten echt wat organiseren is en hebben ons een onvergetelijke reis bezorgd! Dank namens mijn 3 zoons en mij zelf!

Arne Arthur Thijs & Jesse

naar bovenkant pagina
Familie safari julie 2019 - Kenia
Familie safari julie 2019 - Kenia
Familie safari julie 2019 - Kenia
Familie safari julie 2019 - Kenia
Familie safari julie 2019 - Kenia
Familie safari julie 2019 - Kenia

Privé Safari Tanzania – Juli 2019

Fantastische reis gehad!

We hebben fantastische reis gehad en indeling reis en duur was prima zo. We waren blij met eerst 2 dagen acclimatisering in Arusha en hier eigen plan trekken. Dag van KatiKati naar Bologonja was een lange dag maar zeer de moeite waard om toch nog migratie te ervaren. Besluit om retour te vliegen vanuit Serengetti naar Arusha een goede. Chauffeur/gids zeer professioneel en zeer goed in communicatie. Al met al zeer geslaagde reis.

Georgette, Michiel, Sophie & Philippe

naar bovenkant pagina
- Kenia
- Kenia

Familiesafari – Juli 2019

Once in a lifetime !!

Heaven !

Miet, Geert, Pieter & Eline

naar bovenkant pagina
Prive safari juli 2019 - Kenia
Prive safari juli 2019 - Kenia
Prive safari juli 2019 - Kenia
Prive safari juli 2019 - Kenia

Familiesafari Kenia – Juli 2019

Unieke ervaring van op safari gaan !

Onze 3 weekse rondreis door Kenia met aan het einde een aantal relaxdagen aan het strand kunnen we iedereen aanbevelen. De unieke ervaring van op safari gaan met de overdaad aan wild, landschap en verrassende belevenissen gecombineerd met het reizen door de zeer verschillende landstreken van Kenia maakten deze reis voor ons fantastisch. De accommodaties zijn allemaal on-Nederlands royaal en luxe en aankomen is telkens een belevenis vanwege de Afrikaanse of koloniale ambiance. Het comfort niveau, de accommodaties, de maaltijden en de chauffeur zijn zonder meer uitstekend. Met de standaard die OnsKenia heeft voor de kwaliteit kun je zonder zorg op reis door Afrika. Onbezorgd voor verkeerd voedsel, ziekte of veiligheid. Wel volop intensief genieten en goed verzorgd door de gids, het zeer behulpzame personeel en de keukenstaf van de lodges.

Wij bezochten met onze kinderen van 13 en 15 de Masai Mara, Kakamega Forest, Samburu, de Solio Ranch en de Aberderes. Daarna verbleven we 1 nacht in de Castle Forest Lodge, wandelden door het regenwoud aldaar en reisden vervolgens per trein van Nairobi naar Mombassa. We besloten onze vakantie met 5 heerlijke verwendagen op Chale Island met uitrusten, zwemmen en lezen.

Annelies, Nico, Carolien & Thijs

naar bovenkant pagina
Familiesafari juli 2019 - Kenia
Familiesafari juli 2019 - Kenia
Familiesafari juli 2019 - Kenia
Familiesafari juli 2019 - Kenia
Familiesafari juli 2019 - Kenia
Familiesafari juli 2019 - Kenia

Privé Safari Kenia- Juni 2019

Niet eerder zo onder de indruk geweest!

Een ervaring om echt nooit meer te vergeten, mede mogelijk gemaakt door het goede advies van Eric in de voorbereidingen en de goede zorgen van onze gids Peter ter plaatse. Binnen 2 dagen de big 5 al gezien en elke dag was er wel weer iets nieuws te zien. Ben niet eerder zo onder de indruk geweest van een vakantie. Wij gaan ook zeker nog een keer terug en dan ook zeker weer met OnsKenia.

Pauline & Mandy

naar bovenkant pagina
Prive safari Kenia - Juni 2019
Prive safari Kenia - Juni 2019
Prive safari Kenia - Juni 2019
Prive safari Kenia - Juni 2019
Prive safari Kenia - Juni 2019
Prive safari Kenia - Juni 2019

Privé Safari Tanzania - Juni 2019

Fantastische tijd gehad in het prachtige Tanzania!

Osopuko is een fantastische plek, wat een geweldig team en de locatie was boven verwachting!

Nelleke, Carl en Jolenne

naar bovenkant pagina
Prive safari Tanzania - Osupuko Juni 2019

Privé Safari Kenia - Juni 2019

Super, fantastisch en schitterend, ofwel: mrembo!

Het zien van alle dieren, maar met name de leeuwen, cheetahs en de hyena’s, maar ook de krokodillen bij Mzumi springs, de drinkplaats bij Ngutuni lodge en het bezoek aan het Masai dorp (ofwel eigenlijk alles)!

Claudia & Amy-Joy

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia - Juni 2019

Een safari in Kenia is uitdagend en echt de andere vakantie!

Een unieke manier om in korte tijd het land, de mensen en de wilde dieren van Kenia te leren kennen.

Wij hebben als gezin met opgroeiende kinderen in 18 dagen tijd op een unieke en zeer plezierige manier Kenia kunnen ontdekken. We hebben heel veel kunnen zien, kunnen leren en ervaren van dit prachtige land. De Keniaanse Masai cultuur is heel bijzonder. De savannen met de grote aantallen wilde dieren zijn onvergetelijk. De Keniaanse mensen zijn vriendelijk en overal waar wij kwamen in de lodges en hotels werd er prima gekookt. Ook hebben wij hele leuke foto’s kunnen maken. Er is wel af en toe een zeker uithoudingsvermogen voor nodig, want zo’ n reis in Kenia is ook een beetje een uitdaging en echt anders dan wanneer je binnen West Europa blijft. Al met al een vakantie om nooit te vergeten en zeker om aan te raden.

Wies, Peter, Christaan & Justine

naar bovenkant pagina
Tsavo oost - Kenia - Februari 2019

Privé Safari Kenia - Juni 2019

ONS thuiskomen!

Ervaar de BIG 6. Leeuw, olifant, luipaard, buffel, neushoorn en ONSKENIA

Bij OnsKenia voelen wij als regelmatige klant terug te komen in ons Kenia; ONS thuiskomen.

Ria & Ko

naar bovenkant pagina
Prive safari Juni Kenia - Maart 2019

Privé Safari Kenia - Maart 2019

Zeer afwisselend en prachtige dieren gezien!!

Zonopkomst en ontbijt om 9.00 uur in de vrije natuur op een Masai kleed.

Wilma & Zadiki

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia - Maart 2019

Wederom een perfecte safari!!

Alles weer prima geregeld door OnsKenia en Go Africa. Raphael voor ons de perfecte gids. Zelfde safari als vorig jaar juni maar in maart rustiger en meer te zien.

Karin & Jan

naar bovenkant pagina
Prive safari Masai Mara Kenia - Maart 2019

Privé Safari Kenia - Februari 2019

Onvergetelijk!!

“Overweldigend” en een “unieke” ervaring.

Marjanne, Derk, Carrie en Mathijs

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia - Februari 2019

Wilde beesten en geluiden van de natuur!!

Beste Eric,

We maakten, dankzij jullie een prachtige reis, zeer afwisselend en indrukwekkend. Na de parken waren we echt toe aan een paar dagen rust ( ook omdat we een beetje ziek waren).

Chale island is zo prachtig, een klein paradijs! Enorm ook daar weer genoten van flora en fauna ( Baboons en Colobus aapjes ), en we maakten een boottocht langs de Mangrove bossen, ook daar veel vogels!

Helaas kwam daar ook weer de laatste dag, en nu we weer thuis zijn, denken we nog vaak terug aan alle mooie beelden en kleuren.

Veel dank voor de fijne organisatie, ook aan Yvonne, en we hopen nog eens van jullie diensten gebruik te maken.

Hartelijke groeten
Francoise Enklaar en Jan Verhage

naar bovenkant pagina
Tsavo oost - Kenia - Februari 2019

Privé Safari Kenia - Februari 2019

Een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen. Wow!!!

Wat een geweldige safari/strandvakantie hebben we gehad. Eric heeft onze wensen goed begrepen en vertaald naar de perfecte combi. De locaties voor onze overnachtingen waren verrassend en bijzonder. Iedere locatie had zijn eigen charme. Ook onze chauffeur/gids was een zeer gedreven goede verteller.

Angela, Clemens, Ruud, Ans en Monica

naar bovenkant pagina
Amboseli NP Kenia - Februari 2019 Naivasha meer Kenia - Februari 2019 Taita Hill NR Kenia - Februari 2019 Sands at Chale Island - Februari 2019 Sands at Chale Island - Februari 2019

Familiesafari Kenia - Februari 2019

Een fantastische reis met ons gezin om nooit te vergeten!

Een fantastische reis met ons gezin om nooit te vergeten.

Met het complete gezin op safari (van 64 tot 1.5 jaar), drie generaties wat fantastisch was dat. Eerst een dag in de hoofdstad en vanaf dag twee op safari. We begonnen in de masai mara, erg veel wild gezien op dag 1 hadden we er al 3 van de big five gezien. In totaal drie dagen in de masai mara geweest en uiteindelijk alles gezien behalve de neushoorn. Daarna door naar amboseli en heel ander park om te zien en ook daar weer veel gezien. Vooral grote families olifanten die voor ons overstaken om aan de voet van de Kilimanjaro te gaan drinken. Ze bleven komen wel honderden. Het blijft fantastisch om te zien. Hier zijn we twee dagen geweest en hebben we de game drive afgewisseld met zwemmen in de mooie logde. In de ochtend door naar Tsavo West een mooi vulkanisch landschap. Het spotte van dieren was hier wat moeilijker maar wat een geweldig park is dit. We sloten onze safari af in Tsavo East. Hier zagen we veel leeuwen en ook weer veel olifanten. Als klap op de vuurpijl nog een luipaard in een boom gespot en een paring van de leeuw gezien. We sloten onze vakantie af met drie dagen relaxen in een hotel in Mombasa. Een vakantie om nooit te vergeten.

Lodges:

Masai mara: Ilkeliani Tented camp
Een klein tentenkamp die je bereikt via een loopbrug over een rivier. Super vriendelijk personeel die erg leuk om gingen met onze kindjes en slapen in tenten met goed sanitair. Naar je tent lopen onder begeleiding van een echte Masai omdat er wild kan zitten. Een mooi platform waar je uitkijkt over de mooie savanne. De eerste avond zagen we hiervandaan leeuwen met hyena’s in gevecht wat was dat gaaf. Het eten was super en goed verzorgt.

Amboseli: Kibo Safari Camp
Een iets groter tentenkamp met goed sanitair (dubbel) omdat we een familie kamer hadden. Vriendelijk personeel een redelijk groot restaurant en een gezellige bar. Het eten was er goed verzorgt en keus genoeg. Ook was hier een fijn zwembad waar je even lekker kon ontspannen tussen de game drives door.

Tsavo West: Kilaguni Game Lodge
De mooiste lodge die we gehad hebben met een drinkplaats voor de dieren die vanuit onze kamer en het restaurant te zien was. Onvoorstelbaar wat we hier gezien hebben je bleef er naar kijken. En als je even niet had gekeken schrok je omdat er ineens 30 buffels aan het drinken zijn, voordat je het wist hadden ze plaats gemaakt voor een familie olifanten. Een avond hadden een paar mannelijke olifanten ruzie om een vrouwtje, wat was dit gaaf om te aanschouwen. Hier was het personeel ook erg aardig en het eten was hier erg luxe en lekker.

Tsavo East: Ashnil Aruba Lodge
Een van de oudste lodges in Kenia maar dit was niet te merken. Mooie kamers en goed verzorgt eten in het restaurant. Aardig personeel en een lekker zwembad om te relaxen.

OnsKenia bedankt voor deze geweldige verzorgde reis.

Marietje, Ad, Rob, Maud, Maikel, Vita, Miro, Maaike & Monique

naar bovenkant pagina
Privé familie safari Kenia - Februari 2019 Privé familie safari Kenia - Februari 2019 Privé familie safari Kenia - Februari 2019 Privé familie safari Kenia - Februari 2019

Privé safari Kenia - Februari 2019

Indrukwekkend, onvergetelijk!

Een goed geadviseerde en uitstekend verzorgde, zorgeloze reis.

Anje & Rik

naar bovenkant pagina
Privé Safari Kenia - Februari 2019 Privé Safari Kenia - Februari 2019 Privé Safari Kenia - Februari 2019 Privé Safari Kenia - Februari 2019

Mindervalide safari Kenia - Februari 2019

Fantastische, maar vermoeiende, reis!

Het is prachtig om dit minstens één keer in je leven mee te maken.

Annet & Mandy

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia - Januari 2019

Onvergetelijk.....!

Sweetwaters heeft echt zo’n ongekend mooie ligging van tenten rondom twee waterpools, werkelijk alle dieren zo recht voor je tent. Ongekend!

Birgit, Ronald en Melle

naar bovenkant pagina
Privé Safari Kenia 2019 - Sweetwaters Tented Camp

Privé Safari Kenia - Januari 2019

Geweldig!

Voor ons, Hanny en Ton en onze reisgenoten Marleen, Annelies, René en Jossy had OnKenia een prachtige veertiendaagse safarireis samengesteld met verblijf in Aberdares NP, Laikipia, Mount Kenya, Amboseli NP, Tsavo Oost en West en Lumo. Op 18 januari vertrokken we naar Kenia. In verband met een recente aanslag in Nairobi had Eric van Stapele geregeld dat we op de dag van aankomst meteen door konden reizen naar Aberdares NP. Na een heerlijk verblijf in The Aberdare Country Club, The Ark, The Rhino Watch Lodge en The Castle Forest Lodge zijn we op dag 5 doorgereisd naar Amboseli NP.

Tijdens een lange gamedrive in Amboseli NP kreeg Hanny ernstige rugproblemen. Zo ernstig dat we gebruik moesten maken van de door OnsKenia bij Amref / Flying Doctors geboekte tickets om ons van Amboseli NP naar een ziekenhuis in Nairobi te vervoeren. In Nairobi had OnsKenia in samenwerking met Go Africa Safaris er voor gezorgd dat we opgevangen werden in het Aga Khan University Hospital. Hier is Hanny 8 dagen opgenomen geweest. Voor mij was door Yvonne van Go Africa Safaris een verblijf geregeld in het IBIS hotel. Ook was er i.v.m. de onveiligheid in Nairobi gezorgd voor een chauffeur die mij elke dag naar het ziekenhuis en terug naar het hotel bracht. In het Aga Khan University Hospital zijn we fantastisch opgevangen en verzorgd. In de orthopeed professor Amer Karim troffen we een zeer kundige en empathische man. Na een geavanceerde behandeling, waarbij de beknellingen van de zenuwen in de rug werden verholpen werden we op 2 februari door de ANWB Alarmcentrale gerepatrieerd naar Nederland. Dit was ook weer geweldig goed geregeld met opvang op het vliegveld en vliegen in de businessclass.

Asante sana, duizendmaal dank voor iedereen die ons geholpen heeft om weer veilig en gezond thuis te komen. Wat een fantastische begeleiding door Eric van OnsKenia en Yvonne van Go Africa Safaris. Een diepe buiging is op zijn plaats.

Hannie & Ton

naar bovenkant pagina
naar bovenkant pagina
Privé Safari Kenia 2019 - Sweetwaters Tented Camp

Privé Safari Kenia - Januari 2019

Geweldig!

Indrukwekkende reis met goede informatieve begeleiding van Raphael.

Jossy, Rennee, Marleen, Annelies, Hanny & Ton

naar bovenkant pagina
Privé Safari Kenia - Tsavo west - Januari 2019
Privé Safari Kenia - Tsavo west - Januari 2019
naar bovenkant pagina
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385