Disclaimer

Op geen enkele wijze kunnen rechten worden ontleend aan / dan wel aanspraak gemaakt worden op de inhoud van de website van OnsKenia. Bij het samenstellen van de inhoud van de website heeft OnsKenia de zorgvuldigheid betracht tot het verstrekken van informatie wat inmiddels weer verouderd kan zijn en dan wel onderhavig is aan invloeden en niet meer correct kan worden weer gegeven. OnsKenia is niet aansprakelijk in de breedste zin van het woord voor eventuele schade die eventueel zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens weergegeven op de website. OnsKenia verwerpt enige vorm van aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze website verwijzen.

Gehele inhoud en links op deze website kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd, geven geen garanties met betrekking tot de aard van de informatie van de website op basis van de inhoud van deze website. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van de informatie verkregen van de website wordt door OnsKenia uitdrukkelijk afgewezen. Gekoppelde links voor het verstrekken van informatie zijn slechts opgenomen ter informatie. OnsKenia aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op websites van derden waarvan een link bestaat naar of afkomstig is van OnsKenia.nl OnsKenia.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke websites of bronnen.

© Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden aan OnsKenia.nl niets uit deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze tenzij hiervoor rechten zijn ontleend door de webmaster van OnsKenia.nl
Naar boven
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385