Fly-in safari reizen
Kenia

Exclusieve safari reizen Kenia

Fly-in safari reizen
Tanzania

Exclusieve safari reizen Kenia

Ervaar de magie van een fly-in safari vakantie naar Kenia en Tanzania

Wij bieden u de mogelijkheid om op een exclusieve van lodge naar lodge te vliegen! Vlieg laag over het Afrikaanse landschap naar diverse parken en ontdek op een unieke wijze dit magische Afrikaans continent op een fly-in safari vakantie door Kenia en Tanzania. Ontspan in uw stoel en vlieg laag over kuddes olifanten en grote groepen gnoes op weg naar uw volgend avontuur als het Afrikaanse landschap als een warme deken onder u doorglijd.
fly-in safari vakantie bestemming Samburu Kenia

Diverse safari vakantie vluchten bestemmingen voor Kenia en Tanzania.

Vlieg naar ver weggelegen reservaten in Kenia en Tanzania waar u bij aankomst opgewacht zal worden door lokale gidsen die u verder begeleiden in open 4x4 WD voertuigen. Ontdekt de ongerepte wildernis in de zuidelijke safari parken van Tanzania op uw fly-in safari vakantie. Een combinatie van unieke wildparken, het droge klimaat van Ruaha en de dichte wouden langs de Rufiji rivier in Selous om door te vliegen naar het ongerepte Katavi park waar u één zal zijn met het wild.
safari vakantie reizen Selous Tanzania

Avontuurlijke belevingen op uw safari vakantie naar Kenia en Tanzania

Het is een spannende en magische ervaring om met lichte vliegtuigen naar de wildparken te vliegen. Waardoor u meer tijd kan doorbrengen in het wildreservaat waar u overnacht in een selectie van luxe bushcamps en unieke lodges. Ervaar vooral de rust van de gamedrives in de wildparken. Met lunches in de bush een ongekende mogelijkheden om het magische wild te observeren waar u de gamedrives kunt afwisselen met wandelingen in de bush onder begeleiding.

Avontuurlijke belevingen op uw luxe safari vakantie naar Kenia en Tanzania

safari vakantie bestemming Samburu Kenia
Deze vorm van safari vakantie reizen zijn vooral bestemd voor reizigers die comfort en rust zoeken in combinatie met avontuur! Wij maken het voor u mogelijk om de Afrikaanse wildernis te ontdekken. Waarbij wij uw eigen wensen en kennis combineren om de vliegroute te bepalen en verder adviseren over de mogelijkheden. Kenia en Tanzania zijn beiden geschikt als een fly-in safari vakantie bestemming met een grote diversiteit aan wildparken om te ontdekken.
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385