Informatie

GastenboekReisaanbod
De reizen worden uitgevoerd op individuele basis met een Engelstalige chauffeur gids. Het reisaanbod van de Tanzania rondreizen aanbiedingen zijn standaard voorbeeldreizen waarbij u iedere safari kunt aanpassen naar eigen wensen.

Vertrekdata aanbiedingen
Voor de rondreis aanbiedingen kunt u naar eigen inzicht uw eigen vertrekdatum vaststellen. Vertrekdata van de standaard Tanzania aanbieding reizen, kunnen het gehele jaar naar eigen inzicht door ons worden uitgevoerd.

Maatwerk reizen
Wij verzorgen ook maatwerk rondreizen door Tanzania en Kenia. Wenst u een individuele rondreis op maat neemt u dan vooral contact op. Voor een geheel vrijblijvend advies voor een safari geheel aangepast aan uw eigen wensen.

Safari reizen

Veel reizigers hebben die droom - eens een safari door Kenia.


Voor u hebben wij een aantal standaard safari rondreizen door Kenia uitgewerkt waarover u alleen nog maar heeft gedroomd. Wij bieden geheel verzorgde privé safari reizen aan door Kenia. Deze privé safari's kunt u eventueel combineren met een safari door Tanzania of een strandvakantie in Kenia, strandvakantie op het pittoreske eiland Lamu of het eeuwenoude specerijen eiland Zanzibar.

Prive safari

OnsKenia biedt naast standaard reisprogramma's ook individuele maatwerk safari's door Kenia aan, strandvakanties, familiereizen en minder valide safari reizen. Avontuurlijke safari reizen met aandacht op de individuele wensen van de reiziger. Bekijk onze standaard safari reizen voor Kenia, die u eenvoudig naar eigen inzicht kunt wijzigen of verder aanvullen met uw eigen wensen. Wij adviseren onze klanten bij het samenstellen van de op maat gemaakte privé safari reizen door Kenia. Maatwerk reizen door Kenia kunnen worden samengesteld op interesse, cultuur en natuurlijk de indrukwekkende flora en fauna van Kenia.
nakuru np leeuwen

Wildlife safari

Op zoek naar het wildleven in de beroemde parken mogen niet ontbreken op uw safari reis waaronder de Masai Mara en Samburu. Beide wildparken waar u ook de lokale Masai stammen kunt bezoeken. Overnacht aan de voet van de Kilimanjaro de hoogste berg van Afrika in het Amboseli Nationaal Park bekend om de grote populatie van olifanten in het reservaat. Tijdens de boeiende wildlife safari reizen kunt u overnachten in comfortabele lodges en avontuurlijke luxe safari tenten in de wildparken. Accommodaties zijn ingericht met comfortabele bedden met en-suite een badkamer met douche en toilet. OnsKenia kent een grote diversiteit aan lodges die wij u kunnen aanbieden op basis van comfort en luxe. Geheel afgestemd op uw individuele wensen.
aberdare np olifanten

Doelgroepen

  • Wildlife safari reizen
  • Gezinsreizen
  • Groepsreizen
  • Huwelijksreizen
  • Senioren reizen
  • Peetouder reizen
  • Fotografie workshop reizen
  • Minder valide safari reizen
  • Wandel safari reizen
  • Vogelliefhebbers

Offerte

Wij verzorgen geheel vrijblijvende offerte voor een standaard safari reis Kenia gepubliceerd op onze website, daarnaast verzorgen wij ook offertes voor maatwerk safari reizen Kenia afgestemd op uw eigen wensen.

Contact en informatie

Wenst u informatie over reizen door Oost Afrika?

Voor een goed advies en een passende offerte nemen wij graag de tijd. Afspraak bij ons op kantoor in Leusden om uw reiswensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Woont u op grote afstand, kunt u ook bij ons terecht voor een telefonisch advies op een tijdstip wat u het beste schikt.
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385