Privé Safari Zuid Kenia – December 2016

Top!

Zeer netjes geregeld.

Sjoerd, Bram, Tobias, Thirza, Martijn, Johan, Anne Willemijn & Jasper

naar bovenkant pagina
Prive safari Zuid - Tanzania

Privé Safari Zuid Tanzania – December 2016

Zo anders!

Afwisselend, en van alles wat. Het zuiden van Tanzania is echt heel anders dan het noorden. Meer bergen, bossen en afwisseling.

Anneke & Timo

naar bovenkant pagina
Prive safari Zuid - Tanzania

Privé fly inn safari Tanzania – November 2016

Adembenemend!

Adembenemend!

Denise, Ad & Sven

naar bovenkant pagina
Selous nationaal park - Tanzania
Selous nationaal park - Tanzania
Zanzibar Ocean Paradise Beach Resort - Tanzania

Fly-in safari Kenia – November 2016

Safari was overgetelijk!

Na een aantal keren in Afrika geweest te zijn ontstaat een duidelijk beeld van wat je als persoon het fijnst, het mooiste vindt. OnsKenia heeft dat zeer goed begrepen! Deze safari was een samenvatting van onze wensen en daardoor een onvergetelijke vakantie!

Roos & Irene

naar bovenkant pagina
Loisaba Tented Camp, Laikipia Kenia
Lewa Safari Camp, Laikipia Kenia

Privé safari Tanzania – November 2016

Geweldige reis!

Het was een geweldige reis, super georganiseerd en we komen graag een keer terug!

Joleen & Wim

naar bovenkant pagina
Zebra's Serengeti - Tanzania

Privé safari Kenia – November 2016

ALLEMACHTIG PRACHTIG

ALLEMACHTIG PRACHTIG “of “KENIA, land waar men van houden moet”, maar het laatste bestaat met veel kans al.

De hele reis was een aaneenschakeling van sublieme ervaringen, niets, maar dan was niet in orde. Kenia heeft me terug leren lachen, iedereen lijkt daar goedgezind en lachen doen ze maar al te graag; pole pole (= langzaam) heb ik ook in dankbaarheid terug toegepast.

Vera

naar bovenkant pagina
Leeuwenwelp samburu rivier - Kenia

Privé safari Tanzania – Oktober 2016

Geweldig!!

Onze verwachtingen zijn overtroffen!

In 9 dagen heeft geweldige gids Kalebi ons de parken Arusha, Tarangire, Lake Manyara, Serengeti en Ngorongoro laten zien. Het was geweldig en heeft onze verwachtingen overtroffen! In Tarangire en Serengeti hebben wij het meeste wild gezien. In Tarangire hebben wij onder andere leeuwen op 1 meter afstand van onze auto gehad, hebben wij leeuwen van een gnoe zien eten en hebben wij olifanten naar water zien graven in de droge rivier. De Osupuko Lodge bij Tarangire was een droomplek waar wij nooit meer weg wilden! Vanaf ons prive terras hebben wij zitten genieten van de binnen 20 meter voorbij trekkende impala’s, gnoes, olifanten, pumba’s, waterbokken en ga zo maar door. In de Serengeti hebben wij onder andere het geluk gehad om twee keer een actief luipaard te mogen zien! Zelfs eentje die een rondje om onze auto heeft gelopen! De opbouw en samenstelling van onze reis was perfect! De organisatie van OnsKenia was ook super en raden wij zeker aan!

Roel & Marjolein

naar bovenkant pagina
Luipaard Tarangire NP - Tanzania
Leeuw Tarangire NP - Tanzania

Privé safari Kenia – Oktober 2016

Best Ever!!!

Overweldigend en blij dat we voor een private safari gekozen hebben.

Jolanda & Theo
naar bovenkant pagina

Familie Safari Tanzania – September 2016

Once in a lifetime experience!

We hebben een unieke reis mogen ervaren langs de noordelijke parken van Tanzania. De verwachtingen waren hoog maar de resultaten hebben de verwachtingen zelfs overtroffen. Super gids/driver Kaleby die ons vlekkeloos langs de hobbels van park naar park bracht. De hadzabe hunting experience is een unieke ervaring. Big 5 zonder probleem gehaald alhoewel het geen makkelijke opdracht is om in het droogseizoen een rhino te vinden in Ngorongoro. Het toezien hoe een troep hyena’s een buffeljong neerhaalde heeft een diepe indruk nagelaten en zorgde zelfs voor een lange stilte in de wagen.

Marie-Jeanne & Dirk en Jenny & Lucien

naar bovenkant pagina
Familiereis experience in Tanzania

Privé Safari Tanzania - September 2016

Daar word je echt stil van!

Vijf jaar geleden zijn we met OnsKenia naar Kenia geweest toen we 12,5 jaar getrouwd waren. Toen hebben we alleen maar in lodges en luxe tent lodges overnacht op zeer bijzondere plekjes. Die ervaring met de natuur en al dat wild gecombineerd was zo overweldigend, dat we het nog een keer over wilden doen maar dan naar ons droompark, de Serengeti.

Het was wederom een onvergetelijke reis, mede dankzij Eric en onze chauffeur Jamal! Zoals gezegd zijn we aangekomen als toeristen maar zijn we als vrienden uit elkaar gegaan. We hebben in totaal 9 dagen safari gedaan met picknick lunches. We zijn gestart met 2 dagen Tarangire, waarbij we hebben overnacht in de Osupuko lodge, waar je het wild gewoon een paar meter vanaf je terras voorbij zag trekken en een magnifiek uitzicht vanuit je bed. Ook het personeel was geweldig, met dank aan David namens Mrs. Wooden Shoe. In het park hebben we al echt mega veel wild gezien zoals uiteraard olifanten en leeuwen, maar zelfs ook ’n kleine slang.

Daarna zijn we via een alternatieve route langs de boeren met groentekassen (heel mooi) naar Lake Manyara gereden. Helaas was het geen heldere dag vandaag maar was wel een leuke afwisseling. We hebben overnacht op een prachtige locatie bovenop een heuvel, de Karatu lodge. Vervolgens hebben we via de Ngorongoro krater een lange reis naar het Noorden van de Serengeti gemaakt, maar oh wat hebben we veel moois gezien onderweg en op ’t laatst nog familie leeuw met welpjes die wat hadden gevangen maar deze niet het water uit kregen, prachtig gewoon! Daar hebben we overnacht in een luxe tentenkamp. De afwisseling van de luxe lodges met tentenkampen vonden wij hartstikke leuk. In zo’n tent heb je toch meer het safari gevoel als er geroezemoes van wilde dieren rondom je tent is. De tafels waren trouwens super netjes gedekt en het eten was voortreffelijk onder het genot van een drankje en kaarslicht.

We zijn ’s ochtends vroeg naar de grens met Kenia gereden en hebben een stukje van de trek gezien in de Mara rivier. Wat ’n spektakel! Daar word je echt stil van. Daarna zijn we weer afgezakt naar het centrale gedeelte van de Serengeti waar we 3 overnachtingen hebben gehad in een eenvoudig tentenkamp waarbij het water om te douchen in een soort infuuszak gemengd moest worden. Maar wat waren de dieren weer indrukwekkend. En we hebben ook veel jonkies gezien: girafjes, jonge hyena’s, cheeta’s, een aapje van 1 dag oud etc. En moeder natuur mag natuurlijk ook niet ontbreken haha. Ook was er net een kleintje geboren toen we langs reden. We zijn blijven staan wachten tot het diertje op eigen benen kon staan en met moeder meeliep en meteen door de rest van de groep werd opgenomen. Heel bijzonder!

De laatste safaridag was in de Ngorongoro krater, ook een mooi gebied. De laatste overnachting was formidabel, we voelden ons gebaad in luxe! Heerlijk een wc die doortrekt en onbeperkt douchen om al het vuil van je lijf af te scrubben. Daarna hebben we nog een reisdagje gehad met onderweg een hoop zangkunsten van onze chauffeur Jamal al rijdend langs diverse dorpjes met een voortreffelijke lunch onderweg in de Arusha Coffee Garden waar we bij de Shanga Foundation geweest. We hebben ’n kijkje in de werkplaats genomen waar mindervaliden van recyclebare materialen o.a. nieuwe kunstvoorwerpen maken. In de loop van de middag kwamen we weer terug bij de Kia Lodge, waar we onder het genot van ‘n hapje/drankje konden terugkijken op deze mooie reis totdat het tijd was naar het vliegveld te gaan.

Loeke & Willem

naar bovenkant pagina
Tanzania safari rondreis Loeke en Willem
Tanzania safari rondreis Loeke en Willem
Tanzania safari rondreis Loeke en Willem
Tanzania safari rondreis Loeke en Willem
Tanzania safari rondreis Loeke en Willem
Tanzania safari rondreis Loeke en Willem
Tanzania safari rondreis Loeke en Willem

Privé familie safari Kenia – Augustus 2016

Speechless!

Jolanda, Gert, Cecile, Noa, Bianca & Jeroen

naar bovenkant pagina

Familie safari Tanzania – Juli 2016

Niets dan lof voor iedereen en alles!

Allereerst willen we jou super bedanken voor het samenstellen van deze reis! We hebben meer bijzondere dingen beleefd dan de meeste mensen, die alleen een safari doen. Zo was het mee gaan met de jacht in Lake Eyasi een hele bijzondere ervaring! Toen we aankwamen, bleken ze al weg te zijn en moesten we wachten tot een ander groepje wakker was. Knetterstoned van de marihuana liepen ze voor ons uit en wij als een kip zonder kop achter ze aan en hard, dat ze liepen! Na 12 km gelopen te hebben (zonder ontbijt!), was de opbrengst 1 duif en 3 aapjes. Dat was best heftig voor Stijn en Wisse, want nadat ze de aapjes gedood hadden, braken ze meteen de pootjes en daar waren we niet op voorbereid.... Bij terugkomst zagen we, dat er veel meer groepjes met toeristen waren en dat maakte het wel een beetje een toeristische attractie. Maar omdat wij zo vroeg waren, waren we toen we startten de enigen en dat was wel heel leuk!

Osupuko lodge was geweldig! Wat een aardige mensen en we hebben daar nog een een leuke wandeling met de Masai gemaakt en het eten was daar ook geweldig! De olifanten die voorbij lopen als je op de veranda zit en de steenbokken, die een kijkje namen toen we onder de buitendouche stonden; heel bijzonder! De reisdag naar Lake Natron was erg lang, maar daar was het prachtig in het kamp met tenten! Het was best een pittige wandeling van het meer (mooi met de flamingo's!) terug naar het kamp in de hitte. De wandeling naar de waterval was zooooo mooi! Onvoorstelbaar zoiets moois in de middle of nowhere! We vonden in dat kamp de drankjes overigens extreem duur, dus dat viel een klein beetje tegen in vergelijking met alle andere plekken.

Lobo wildlife lodge was een welkome luxe na toch wat eenvoudiger douches en beestjes in de tenten! Zeker voor Stijn, die erg bang is voor insecten een cadeautje! Serengeti was geweldig! Wat hebben we veel gezien: van een jagende cheetah tot leeuwen, veeeel nijlpaarden, zoooveel vogels, antilopes, teveel om op te noemen. Het tentenkamp was heel bijzonder, maar wel jammer dat er vrijwel geen andere gasten waren. Dat maakte het best 'genant', zoveel personeel alleen voor ons! En Rhotia Valley; tsja wat valt daar over te zeggen! Beter kan niet! Lieve mensen, het weeshuis, een mooie wandeling naar hun coffee corner, een mooie taart voor Wisse's verjaardag en leuke gasten! Een betere afsluiting van de safari had niet gekund!

Zanzibar was om heerlijk bij te komen na deze reis en lekker na te genieten! Daarom was het ook fijn, dat het wat grootschaliger was; ook voor de kinderen. We verveelden ons niet en hebben nog een dag een bezoek gebracht aan Stonetown en Prison Island.

Voor ons was deze reis helemaal naar onze wens. Ik kan me voorstellen, dat mensen met kinderen de reisdagen naar lake easy en lake natron te lang vinden. Maar wij hebben nu ook echt Tanzania en stammen gezien en niet alleen de big five. Tumsifo de gids was aardig, deskundig en heeft het goed gedaan!

Kortom: niets dan lof voor iedereen en alles! Wij zouden deze reis iedereen aanbevelen. We zijn druk met foto's selecteren en een boek te maken dus dan komen de herinneringen ook weer! Dus Eric, dank voor alles (asanti...)!

Hans, Patricia, Stijn en Wisse

naar bovenkant pagina
Familie safari met kinderen - Tanzania
Familie safari met kinderen - Tanzania
Familie safari met kinderen - Tanzania

Privé safari Kenia – Juli 2016

Top!

Onze safari met OnsKenia was heel bijzonder. We hebben héél veel wild gezien en de afwisseling in de route en de verschillende parken was prima. Onze chauffeur Fred was heel aardig en wist veel te vertellen. De gnoes in de Masai Mara hebben de meeste indruk op ons gemaakt!

Marjan & Carmen

naar bovenkant pagina
Luipaard Masai Mara - Kenia
Gnoe migratie Masai Mara - Kenia

Privé safari Tanzania – Juli 2016

Een 9+!

Een fantastische ervaring vanaf de eerste tot aan de laatste minuut. Met af en toe overweldigende gevoelens, welke je bijna niet beschrijven kan. Een absolute aanrader.

Edith & Arjan

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia – Juli 2016

Simpelweg geweldig!

We hebben een onvergetelijke vakantie gehad waarbij alles tot in de perfectie door Onskenia was geregeld. Nergens onduidelijkheid of discussie over. Heel fijn om zo onbezorgd op vakantie te gaan in een onbekend en spannend land voor ons. De dieren in hun eigen omgeving te zien was adembenemend en verveeld nooit, ook niet na de 6 de game drive.

Anyta & Frans

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia – Juni 2016

Advies is goud waard!!!

We hebben een prachtige reis door Kenia gemaakt met Onskenia die ons goed geholpen heeft om deze reis samen te stellen. Zeer vakkundige mensen die weten waar ze het over hebben en hun advies is dan ook goud waard. Laat je vooral door hen leiden, dan zal je een prachtige safari gaan beleven.

Karin & Henny

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia – Juni 2016

Puur Geluk - Onbeschrijflijk!!!

10 Juni 2016 begon onze reis op Schiphol. We waren vol enthousiasme, want voor het eerst naar Kenia en we wisten totaal niet wat ons te wachten stond. Voor het eerst vliegen met KLM en een vlucht van ongeveer 7 en halve uur. De vliegreis ging helemaal goed. Een heel groot vliegtuig waar we nog nooit eerder in hadden gezeten, maar je kunt films kijken, muziek luisteren en je krijgt allemaal heerlijk eten en drinken. En je hoeft je nergens meer druk over te maken. De vakantie begint!!!!

s'Avonds laat kwamen we aan en de gids moesten we even zoeken, maar hij was netjes op ons aan het wachten aan de overkant. Hij nam ons mee naar de auto waar we meteen een welkomstgeschenk kregen en de weg werd vervolgd naar het Hotel Sarova Panafric. Waar we warm werden onthaald met warme doekjes en limonade, vervolgens werden we naar onze kamer gebracht.

Na een kort nachtje slapen gingen we onderweg naar Samburu. Wat een lange rit is, maar wat we zeker niet hadden willen missen. We reden dwars door de binnenlanden en het was zo mooi om te zien hoe die mensen leven. Allemaal dieren langs de weg van de lokale mensen en de huizen waar ze zelf in wonen is soms ook niet meer dan een houten hutje. Echt heel indrukwekkend om dat allemaal te zien en zal ik zeker nooit vergeten.. Die zelfde dag kwamen we aan bij het Samburu Ashnil Lodge en werden weer geweldig verwelkomd met doekjes en limonade. Het was echt een geweldige plek en konden even tot rust konden komen omdat we er twee dagen bleven. Op het park zelf waren allemaal aapjes die we ook wel heel erg leuk vonden. En het uitzicht vanaf de lodge was geweldig je kon je over de savanne olifanten en andere dieren zien lopen. En voor het eerst in een Lodge slapen dat was dat mooi, zo midden in de natuur met allemaal wilde dieren om je heen. Begin van de avond starten onze eerste gamedrive. En natuurlijk zo benieuwd over wat je allemaal gaat zien. Op de heenweg naar lodge kwamen we al giraffen tegen, wat al zo mooi was. We kwamen gelukkig al veel dieren tegen zoals zebra’s, giraffe, olifanten gewoon teveel om op te noemen. En het is gewoon geweldig om die savannes af te speuren op zoek naar dieren, je weet nooit wat je gaat zien. En de dieren zijn zo prachtig!! En de natuur is zo PUUR! Gewoon onbeschrijflijk mooi.

Na twee dagen op deze geweldige locatie te zijn geweest gingen we naar Sweetwaters Tented Camp wat weer heel indrukwekkend was. Toen we daar aankwamen moesten we even wachten totdat onze tent klaar was, maar dat was zeker geen straf, want het uizicht was fenomenaal!!! En opeens in de verte zagen we witte neushoorns lopen. En die moesten natuurlijk op de foto. Wij haalde meteen onze camera ’s tevoorschijn en statief, want die hadden we niet voor niks mee en konden we nu goed gebruiken. We hebben wel 100 foto’s gemaakt. Uiteindelijk mochten we al snel naar onze tent die wederom weer te prachtig voor woorden was. En waar we heel snel onze spullen in gooide want we wouden die neushoorns op de foto hebben natuurlijk. Achteraf bleek het allemaal voor niks te zijn geweest die wazige foto’s, want ze kwamen voor onze neus in de waterpoel drinken en konden zo van dichtbij hele mooie foto’s maken, haha. Die middag hadden we ook weer een gamedrive, waar we ook de zwarte neushoorn hebben gezien. En het was weer wederom prachtig om over deze savanne’s te speuren naar dieren. We hebben daar ook een bezoek gebracht aan een chimpansee opvang en een opvang voor een blinde zwarte neushoorn wat heel mooi was.

De volgende morgen vertrokken we om naar Lake Elmenteita waar voorheen heel veel flamingo’s waren, maar door de stijging van het water er eigenlijk geen flamingo’s meer zijn. Voordat we bij de lodge aankwamen hadden we al een gamedrive en we hoopte op een luipaard. We hadden al zoveel dieren gezien, en mooie dingen meegemaakt en een luipaard zou echt geweldig zijn. Onze gids heeft ons enorm geprobeerd te helpen en meegezocht, maar tevergeefs. Aan de andere kant hebben we nu wel een rede om nog een keer terug moeten komen zodat we het luipaard en de cheeta kunnen zien.

Toen we aankwamen bij de lodge werden we weer warm onthaald zoals overal. We hebben S avonds heerlijk gegeten samen met onze chauffeur en zijn lekker op tijd gaan slapen. Want de volgende dag vertrokken we ietsje later zodat we even lekker uitgeslapen hadden. Zodat we vol frisse moed naar onze nieuwe bestemming konden. Maar voordat we op onze volgende bestemming kwamen hadden we eerst een boottrip op een meer met allemaal nijlpaarden.

We zagen nijlpaarden, maar ook een python. Je zag ook dat door de stijging van het water alle bomen dood gingen die in het water zaten wat eigenlijk ook wel een mooi apart gezicht was. Vervolgens gingen we naar onze nieuwe lodge en werden weer zeer warm onthaald. En wat we ook zo leuk vonden was dat ze daar andere aapjes hadden die zwart wit waren. We kregen echt een enorme kamer met een uitzicht om nooit te vergeten. Er liepen zebra’s, giraffe en waterbokken. Je kon als je wou een ritje op een paard maken, maar je kan natuurlijk ook zelf lopen. De omgeving was zo prachtig. De tuin die ze aangelegd hadden en dat alle dieren zo om je heen lopen. We hebben zelfs een selfie met een giraffe. En ‘s nachts kwamen daar de nijlpaarden op het gras om te grazen waardoor je beveiliging moest bellen om naar het diner te gaan en terug naar je lodge.

En dit was het laatste van onze SAFARI alweer. We hadden hierna nog 7 dagen strand vakantie op het Tiwi beach resort wat een paradijsje onder de zon is. Alleen hadden wij helaas een aantal dagen regen, maar dat heeft de pret niet mogen drukken, want het animatie team vermaakt je elke keer weer. En het was al met al een prachtige rondreis om nooit te vergeten. En het was al met al een prachtige rondreis om nooit te vergeten.

We zijn iedereen zo dankbaar dat we dit zo hebben kunnen doen, want het had echt niet beter gekund. DANKJEWEL!!!!!

Hanneke & Arno | Producer Staatsloterij Puur Geluk | Endemol

naar bovenkant pagina
Puur Geluk - Kenia
Puur Geluk staatsloterij wens - Kenia
Puur Geluk staatsloterij wens - Kenia
Puur Geluk staatsloterij wens - Kenia
Puur Geluk staatsloterij wens - Kenia

Privé safari Tanzania – April 2016

Genoten en geboft in het regenseizoen!

We zijn dit jaar voor het eerst in het regenseizoen op safari gegaan. Net als 2 jaar geleden hebben wij ons laten adviseren door OnsKenia en wederom een heel fijn contact gehad en goed advies gekregen.

Wat hebben we weer genoten en geboft: het was laagseizoen en in 2 camps waren wij de enige gasten. Hoe heerlijk is dit voor de bushervaring: zittend bij het kampvuur genieten van het gegons van de krekels en ineens in de verte het gegrom van een leeuw en het gelach van de hyena’s. Kaleby, onze gids, heeft ons mee genomen op ons Afrikaanse avontuur. Gaan we het redden door de modderpoelen? Is dit enorme gat in de grond te omzeilen via het dichte struikgewas?

Het was een fantastische safari. Onze ziel is weer (voor even) gevoed.
Asante sana Eric!

Stella & Dick

naar bovenkant pagina
Privé safari Tanzania – April 2016
Privé safari Tanzania – April 2016

Privé Safari Kenia – April 2016

Terugkeer naar “de bruiloft locatie” !

In 2014 zijn wij, Rob & Judith, getrouwd in Kenia, boven op de berg met een prachtig uitzicht, midden in de natuur. Na 10 dagen zelf in een campertje rondtrekken in Zuid Afrika vlogen we naar Kenia. Daar gingen we op safari met onze gids Rachid, trouwden en sloten we onze vakantie af op het strand in Mombasa. OnsKenia had de safari, het strandverblijf en het huwelijk tot in de puntjes voor ons geregeld.

We trouwden op Poachers lookout in Tsavo West en werden bij Severin Safari Lodge in de watten gelegd. We mochten er een acaciaboom planten ter eren van ons huwelijk. We kijken met heel veel plezier terug op deze prachtige reis en ervaring. Nu, bijna 2 jaar later verraste Rob mij met een reis naar deze voor ons zo bijzondere plek; in het voorjaar van 2016 zijn we weer naar Severin Safari Lodge geweest om te zien hoe ons boompje is gegroeid. We werden warm en welkom ontvangen en ons boompje staat er mooi bij.

Fijn om nu in een wat rustiger tempo te genieten van al het moois, de lodge en de omgeving, de gastvrijheid en de fijne sfeer. We hebben dit keer ook een Masai dorp bezocht, een bushwalk gemaakt, een heerlijke massage gehad en genoten van het zwembad met uitzicht op de drinkwaterplaatsen. Allemaal helemaal de moeite waard! We hebben weer een voortreffelijke week en heerlijke tijd gehad in Severin, Tsavo!

Judith & Rob

naar bovenkant pagina
Privé Safari Kenia – April 2016
Privé Safari Kenia – April 2016
Privé Safari Kenia – April 2016
Privé Safari Kenia – April 2016

Mindervalide reis Kenia en Tanzania - Februari 2016

Wat een belevenis!

Afrika is natuurlijk een aaneenschakeling van bijzondere hoogtepunten. Het is zo verschillend van het dagelijks leven dat wij gewend zijn. Slapen in de meest geweldige accommodaties en ontmoetingen met wilde dieren die je normaal alleen in de dierentuin ziet! Ik vond de Ngorogoro Valei en de Serengeti wel echt hoogtepunten. Het zijn van die iconische gebieden waar je dan zelf rondrijdt en waarvan je van tevoren denkt dat het zo is in Afrika. Het feit dat ik eindelijk een luipaard heb gezien en nu de big five van mijn lijstje kan afstrepen was natuurlijk ook een hoogtepunt.

Jacqueline

naar bovenkant pagina
Mindervalide reis Kenia en Tanzania
Mindervalide reis Kenia en Tanzania
Mindervalide reis Kenia en Tanzania

Aangepaste Familiereis Tanzania – Februari 2016

Overtrof onze verwachtingen!

Dankzij de uitstekende voorbereiding door OnsKenia (ook m.b.t. de extra voorzieningen /aanpassingen) en onze fantastische chauffeur/gids Yahaya hebben wij een prachtige en onvergetelijke reis gehad.

Het overtrof onze verwachtingen. We hebben de hele Big Five gezien en daarnaast nog heel veel andere prachtige dieren. De uitleg was telkens zeer prettig. Onze gids Yahaya was op alle gebieden uitstekend: behulpzaam/zorgzaam, goede chauffeur, scherpe ogen waardoor geen dier onopgemerkt bleef en heel veel kennis van de natuur en de dieren. Ook de afwisseling van de verschillende plekken was goed. De Serengeti was heel indrukwekkend door de eindeloze vlaktes, de stiltes en de vele dieren. De mensen waren overal even vriendelijk en behulpzaam.

Het was jammer dat het voorbij was! Maar door de vele foto’s zullen wij de herinneringen kunnen blijven koesteren. We bevelen OnsKenia dan ook zeker aan!

Asante Sana!!

Marjan, Duco, Sophie & Anne

naar bovenkant pagina
Aangepaste Familiereis Tanzania
Aangepaste Familiereis Tanzania
Aangepaste Familiereis Tanzania
Aangepaste Familiereis Tanzania

Privé safari Kenia - Februari 2016

Blijft een adembenemende bestemming!

Een adembenemende bestemming, bereikbaar gemaakt door een professionele & begripvolle reisorganisatie. Een degelijke en sluitende dienstverlening & organisatie vooraf, wat ons de ruimte heeft gegeven om voor de volle 100% te kunnen genieten van Kenia als land & cultuur! Onze reis begint met een warm weerzien met onze familie en Fred onze gids/chauffeur op Nairobi Airport. Fred was 5 jaar geleden ook onze gids.

Een hoogtepunt was het bezoek aan Mount Elgon National Park en de cave. Een bijzondere ervaring. De natuur in Kenia is zo prachtig. Indrukwekkend groen landschap en de rode aarde. Mooi contrast! We gaan naar Lake Victoria, waar we logeren in Kiboko Bay Resort. Prachtige omgeving. Vroeg in de morgen liepen de nijlpaarden (moeder en kind) al grazend over het terrein. We reizen door naar Masai Mara reservaat. Fred, ervaren en kundig als hij is, laat ons ook hier weer de mooiste plekjes en dieren zien waaronder zebra's, waterbokken, leeuwen, impala's, struisvogels, olifanten en aasgieren. Tot besluit rijden we naar Limuru waar we de Kiambethu Farm de theeplantage bezoeken en weer onder de indruk zijn van de schitterende natuur.

Aangekomen op het vliegveld nemen we hartelijk afscheid van Fred met veel dank voor de geweldige begeleiding. Asante sana. Eric, heel hartelijk dank voor organisatie & voorbereiding van onze onvergetelijke reis.

Ruben, David & Hetty

naar bovenkant pagina
Privé safari Kenia  - Februari 2016

Familie Safari Kenia - Februari 2016

Ervaring ieder voor het leven!

Dit vergeet ieder van ons (van 7 tot 76 jaar) zijn leven niet meer!

Big 5 gezien plus plus plus ! Een kill door een cheetah gezien op 40 meter voor onze neuzen. Massai (onverwacht) nauwelijks toeristisch ! Ilkeliani Tented Camp boven alle lof verheven: basis gastvrijheid van hoge klasse.

Thea, Theo, kinderen en kleinkinderen

naar bovenkant pagina
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Horsterweg 22C
3835 PS Stoutenburg / Leusden
Telefoon 030 - 220 4385