December 2012

Heel hartelijk dank voor de goede zorgen, we hebben met ons gezin een fantastische onvergetelijke reis naar en door Kenia gemaakt. We hebben al vaker verre reizen gemaakt en het nog niet eerder meegemaakt dat echt alle lodges en hotelkamers helemaal in orde waren, nu wel! We hebben dankzij onze deskundige gids die in contact stond met de andere gidsen en rangers ontzettend veel wild gezien, waaronder zelfs 4 luipaarden in 3 gamedrives! De kwaliteitszorg die OnsKenia biedt is echt heel goed en dat is veel waard! We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Hartelijke groeten van Annette, Alfons, Joëlle, Levi en Jonathan
naar bovenkant pagina

November 2012

Voor het eerst op Safari betekent voor ons zo snel mogelijk onze vertrouwde cultuur en omgeving loslaten en onderdompelen in de natuur. Afrika met haar twee gezichten waarvan we er maar één willen zien. Wij zoeken het andere Afrika dat wij willen begrijpen en ervaren. We hebben gevonden wat we al lang zijn kwijt geraakt: ruimte, authenticiteit, tradities, echte wildernis, zeldzame dieren, fijne eerlijke mensen, schoonheid. Afrika dwingt respect af en vraagt om begrip voor de natuur. De waarheid is dat wij als mens nooit de natuur kunnen vernietigen want zij hertstelt. Alles is in de natuur is in evenwicht en dat herstelt zich weer als wij verdwenen zijn… Op naar onze eerste reservaat, Amboseli, aan de voet van de Kilimanjaro. De weg naar Amboseli gaat gedeeltelijk over de drukke weg naar Mombasa maar na een tijdje slaan we af de natuur in. Rust. Tsavo West blijkt achteraf het mooiste reservaat te zijn van onze Safari. Het is een oerlandschap van oude vulkanen en heeft iets weg van Jurrasic Park. Alleen de natuur boeit al en de dieren zijn de spelers in dit weidse decor. Onze lodge was als een arendsnest geplakt aan een rots en we hadden daardoor dag en nacht (volle maan) een prachtig uitzicht. Hier kwamen ons eerste luipaard tegen. Het luipaard die volgens de Masai krijger die ons ’s avonds naar onze hut bracht, rond de lodge sluipt. Drie boeren verenigden hun gebied om Lumo te late ontstaan. Lumo is een conservancy van deze boeren en het biedt plaats aan veel dieren. Opvallend is de schade die olifanten aan bomen teweeg brengen. Een kerkhof van dode bomen is het gevolg van het ontvellen van boomstammen met hun slurf. Olifanten hebben een menselijk trekje… Het slotstuk van de reis was de kust bij Msambweni, een half uur rijden van Mombasa. Het contrast was enorm tussen de prachtige strandhuizen en de eenvoud van het dorp erachter. We maakten door Opa (31) kennis met het dorp met als eindbestemming het weesopvangcentrum. Wat opvalt is de harmonie, iedereen is familie van elkaar en men vangt elkaar op. Zo ook de wezen die bij familie wonen en zondag verzorgd worden in het weeshuis.

Gerard en Patrice
naar bovenkant pagina

November 2012

Mount Kenya is zeker mooi om te doen qua landschap en het hotel was ook goed en bijzonder maar ik zou daar niet langer willen zitten. Persoonlijk heb ik het idee dat ik van Laikipia te weinig heb gezien en was het bezoek aan de chimpansees en de blinde neushoorn voor mij overbodig. Ik had meer een idee dat dit een bliksembezoek was terwijl het toch een mooi park moet zijn, ik had daar zeker een dag langer willen zijn. Zeker aan te bevelen is de rondtour die we gemaakt hebben in Nairobi. De giraffen vond ik niet de moeite waard maar gelukkig hadden we zelf met de driver het olifantenweeshuis bedacht en dat was een hele ervaring. Ook het bezoek aan het Kazuri kralenproject vond ik heel interessant evenals de Nanyuki spinner & weavers. De tentkampen waren zonder uitzondering allemaal goed verzorgd en goed qua maaltijden. Wij zijn overal zeer vriendelijke mensen tegen gekomen. Sopa Lodge in Naivasha was leuk als afscheid maar ik zou daar ook niet lang willen te zitten, het is te groots. Ons beviel met name de kleinschaligheid in Ashnil in Samburu en Ilkeliani in Maasai Mara. Ook Sentrim in Amboseli was goed. Uiteraard is het bezoek aan Andre & Zoe in embu Cottage als zeer speciaal ervaren. Ik wil zeker nog eens met jullie naar Tsavo- West & East gaan en als het even kan met Raphael Masika. Zeer vriendelijk en ook intelligente man. Rijdt goed en doet zijn best voor je.

Cora
naar bovenkant pagina

November 2012

Deze safari was een geweldige ervaring en ondanks dat ik al een keer eerder in Kenia ben geweest (weliswaar een stuk korter) was het deze keer nog indrukwekkender en hebben we ontzettend veel dieren gezien (waaronder de bijzondere variaties in Samburu). Elk park heeft zijn eigen schoonheid en de route die we gereden hebben heeft ons veel van Kenia laten zien. Achteraf hebben we gehoord dat ook Tsavo (east voornamelijk) erg mooi is en ook zeker de moeite waard is, dit terwijl wij op de beurs van enkele andere organisaties hebben gehoord dat Tsavo zo tegen valt. Maar dit kan je ook weer zien als een reden om nog eens terug te komen ;) Kortom een geweldige reis gehad, geweldige driver en fantastisch georganiseerd!

Lisette
naar bovenkant pagina

November 2012

Onze geboekte reis bij OnsKenia, was naar mijn mening al een succes vanaf we de reisvoorstellen ontvingen. Onze route was zo samengesteld dat de reis ons een prima beeld van Kenia heeft gegeven. De tented lodges waren allemaal erg mooi en lagen stuk voor stuk op prima locaties. Kembu cottage was prachtig, wij hebben in het huis in de “ Yellow room” gelogeerd. Andrew en Zoe Nightingale hebben ons heel hartelijk ontvangen en ons als familieleden opgenomen in hun gezien. Deze locatie is zeker een aanrader als men naar Nakuru gaat. Ondanks de korte regentijd waarin wij in Kenia verbleven, hebben wij tijdens onze safari’s geen regen gehad. Hierdoor is wel een nacht safari niet doorgegaan en was het aan het eind van sommige dagen meer bewolkt. Een volgende keer zou ik waarschijnlijk toch buiten het korte regenseizoen op safari gaan, maar wij hebben evengoed een schitterende reis gehad. Naar mijn mening hebben we alle dieren gezien die wij graag wilden zien, veel Cheetah’s enkele met cubs, door onze driver werden wij ook de Cheetah ladies genoemd. Natuurlijk zijn de big five gespot, maar ook de special five in Samburu. Tevens zijn er talloze verschillende foto’s vastgelegd en hebben wij een phyton gezien en twee nijlvaranen. Voor mij geldt zeker het gezegde dat als je eens in Afrika bent geweest, je altijd weer terug wilt gaan en ik wil jullie dank ook hartelijke danken voor de prima organisatie van onze tour door Kenia!! Voor mij is deze reis mijn mooiste safari reis ooit geweest en ik zou in de toekomst weer voor OnsKenia kiezen. Met vriendelijke groet en ik hoop tot een volgende keer!!!

Anneke
naar bovenkant pagina

September 2012

Beste Eric,
Dank voor je mail - en ook nog voor jullie felicitatieberichten tijdens de reis. We hebben een zeer boeiende en inderdaad onvergetelijke reis gehad - en alles is echt prima verlopen. Een van de komende dagen zullen we ons over het evaluatieformulier buigen, dus dat kun je binnenkort tegemoet zien.

Karin & Koos
naar bovenkant pagina

September 2012

Nogmaals elke dag was weer een sensatie van beleving en vol met geweldige indrukken, mede door de reisleiders Rafael *door zijn humor en inzet . Isaac *door zijn toewijding en enorme kennis. We zijn ze daar zeer dankbaar voor. Beide hadden veel geduld met al onze vragen over de flora en fauna want we wisten natuurlijk bijna niets van de gewoonten van de dieren. Veel geleerd. De lodges en tenten waren alle even goed verzorgd. De afwisseling van de lodges was zeer prettig overal vriendelijkheid, behulpzaam en tijd voor een kletspraatje. Alleen de in Tarangire was een wat oudere heer minder vriendelijk en stuurde ons om half 9 naar bed, omdat er wilde dieren zouden komen, als hij had gezegd dat het voor hem ook een lange dag was, dan hadden we dat begrepen. Bijzonder was bijvoorbeeld Katikati in de Serengeti met de wonderlijke en toch goedwerkende bucket-shower. Met zo weinig luxe gaven ze toch elke dag een uitstekende maaltijd. Dit soort reizen stijgt boven al onze ervaringen Nieuw-Zeeland, Australië, Noorwegen, California en 20 jaar Zwitserland uit door de combinatie van indrukken over de bevolking en flora en fauna. Je ziet een landschap waar mensen moeten overleven en bijna niets hebben en toch altijd vriendelijk en blij en behulpzaam zijn voor de toerist. Waar je ook kwam altijd een goed woord, alleen bij een bank in Nairobi had je moment van wat is er aan hand, een half uur om wat geld te wisselen, hoewel ze vriendelijk bleven. Het bijzondere karakter van de gehele reis zat hem dus in het totaal van de belevenissen. Mens dier en natuur.

Welbedankt !

Rina, Ben & Hanny
naar bovenkant pagina

September 2012

Door met OnsKenia in zee te gaan was een schot in de roos! Mede door Eric zijn geweldige ervaring op gebied van Safari’s door Kenia en zijn persoonlijke benadering naar ons als klant toe, maakte deze reis voor ons heel speciaal! Daar wij eerder in Kenia op Safari waren geweest wilden we dit keer ook nog andere gebieden ontdekken. Dat is zeker gelukt door Eric zijn advies, geweldig! Onder andere bij de Elephant Bedroom liepen de olifanten langs de tent, een heel bijzondere ervaring! Ook het verschil in landschap van de parken heeft ons zeer verrast, zo verschillend en super mooi! Kortom een heel bijzondere reis met Raphael als onze gids. Met Raphael klikte het van af het begin bijzonder goed: veel gezien, veel gelachen en de klant is koning bij hem, niets was te veel! SUPER! OnsKenia is zeker aan te bevelen voor een bijzondere Safari vakantie. Voor een volgende Safari in Kenia komen wij zeker terug bij OnsKenia.

Groeten Jannie en Conny
naar bovenkant pagina

September 2012

Onze reiservaring komt op een later tijdstip, Sander heeft van de hele reis een dagboek bijgehouden dit moet nog verder worden uitgewerkt en zodra dat klaar is zullen we dit mailen. Hierbij willen we jullie hartelijk danken voor deze onvergetelijke reis.

Groeten Sander en John
naar bovenkant pagina

Augustus 2012

Onze reis door Kenia georganiseerd door OnsKenia was in één woord fantastisch. We werden overal zeer gastvrij ontvangen, er werd alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken. Onze chauffeur David was zeer ervaren en deed erg zijn best om alle dieren die er te zien waren ook voor ons te zoeken en ons de tijd te geven om de dieren uitgebreid te bekijken en te fotograferen. We waren ruim 2 weken in Kenia maar voor ons gevoel waren het er wel 4. Onze tenten waren zeer luxe en we vonden het apart dat er bij sommige kampen de dieren rond onze tent liepen. Het resort aan het strand was ook geweldig en ook daar werden we zeer gastvrij ontvangen. Dit was een reis om nooit te vergeten en het was echt een Droomvakantie, zoals jullie ons ook al hadden beloofd. We gaan sparen om dit nog een keer te kunnen meemaken.

Asante Sana
Dave, Ellen, Mylène en Nathalie
naar bovenkant pagina

September 2012

Prachtig uitzicht en mooie cottage, Eric!

Groeten uit de Sunbird Lodge
naar bovenkant pagina

Augustus 2012

Voor ons was deze reis een eerste kennismaking met Kenia, of beter gezegd met Afrika. De reis heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Onder de uiterst bekwame en sympathieke begeleiding van onze gids en chauffeur William hebben we een stukje van dat overweldigende continent mee naar huis genomen. De prachtige natuur, het wild; maar ook de lodges met hun vriendelijke gastheren en -vrouwen die in ons programma waren opgenomen, hebben ons een onvergetelijke reis (safari) opgeleverd. Onze hartelijk dank! We broeden (zo gaat dat nu eenmaal) al weer op een vervolg.

Joost & Marion
naar bovenkant pagina

Augustus 2012

Wij hebben een super reis gehad naar Kenia/Tanzania/Zanzibar. Bij aankomst ontvingen we een welkomstpakket met een T-shirt/kleed/riem/hoed. De hoed kwam goed van pas, hier hebben we dan ook veelvuldig gebruik gemaakt. Onze hoop was uiteraard om de big 5 te zien. Op dag 1 in de Masai Mara hadden we er al 4 gespot m.u.v. de neushoorn, maar die kwam al snel op dag 2. Ook hebben we in de Masai Mara een immense populatie aan gnoes gezien. Geweldig! We stonden de hele dag zowel in Kenia als Tanzania als stokstaartjes in de auto wild te spotten. Het tented camp in de Serengeti was ook helemaal geweldig, bijna geen tent te noemen maar een luxe hotelkamer. Alles bij elkaar een top vakantie en een super attente reisagent!

Héléne en Wim & Leidi en Frank
naar bovenkant pagina

Augustus 2012

We hebben een fantastische en onvergetelijke reis gehad; waren alle vier erg onder de indruk. Alles was prima geregeld. Ook toen we plotseling (zaten te wachten op het vliegveld) 1.5 uur eerder konden vertrekken vanuit Arusha naar Zanzibar (Goodluck had volgens ons iets geregeld) , niks geen vluchtschema dus, werden we toch, ook 1.5 uur eerder, opgewacht door Tima Tours. (Afrika! Soms een enorme chaos, maar het komt altijd goed.) Het lastigste van de hele reis vonden we het vaststellen van de hoogte van de fooien! Verder echt geweldige lodges, met lieve mensen. Wij zullen OnsKenia zeker aanraden.

Hartelijke groet,
Jooske
naar bovenkant pagina

Augustus 2012

Via deze weg wil ik nog even laten weten dat ik een geweldige safari heb gehad en dat ik erg aangenaam verrast was door veel accommodaties (vooral Flamingo Hill en Sweetwaters Tented Camp, maar ook Ilkeliani).
Wij hebben lang gespaard voor deze reis en qua offerte kwamen jullie gewoon het beste overeen met wat wij qua prijs wilden betalen en welke parken we wilden bezoeken, maar achteraf blijkt dat we bij jullie in luxere accommodaties hebben verbleven dan wanneer we de goedkoopste keuze van andere organisaties hadden genomen.
Ik hoop dat jullie oprecht iets hebben aan de opmerkingen die we gestuurd hebben, voor 2 van ons was het immers de 5e keer safari in Kenia en voor mij en mijn broertje de 2e keer, er is dus voldoende vergelijkingsmateriaal. Ik vond dit jaar echter perfect en hoop niet dat de opmerkingen erg kritisch over kwamen. Ik hoop in de toekomst zeker nog een keer met jullie op safari te gaan, ik heb nog een vriend die ik nu hopelijk erg enthousiast heb gekregen met al onze foto's. We gaan nu kijken of we over 3 jaar na onze co-schappen kunnen gaan en beginnen daarom met sparen.

Met vriendelijke groetjes
Merel
naar bovenkant pagina

Augustus 2012

Hartelijk dank voor de verzorging van onze geweldig safari. Geertje en ik hebben het echt heel erg leuk gehad in het Lions Bluf lodge. Dit was precies wat wij nodig hadden om even te ontsnappen aan onze dagelijkse sleur. De enige min puntjes waren dat de driver geen water mee had, gelukkig hadden wij uit voorzorg zelf water bij ons. En dat hij op laatste dag heel vroeg weg wou en direct de snel weg op wou, toen de manager van Lions bluf hier lucht van kreeg heeft hij de driver hier over aan gesproken. Zonder dat wij daar bij waren wat resulteerde in een game drive op de weg naar buiten via de Taita Hills gate (waar wij niet het park binnen zijn gekomen). Geertje en ik komen wanneer wij in de omgeving zijn graag een keer bij je langs om je nog even persoonlijk te bedanken want door deze safari is onze rijs werkelijk gered. Het hotel the reef was prima maar geen plek waar ik me een week kan vermaken. hadden wij de financiële middelen gehad was ik de hele week in de loge gebleven.

Asante sana.
Geertje en Martin
naar bovenkant pagina

Juli 2012

Als je aan ons vraagt, hoe zou je deze vakantie kort willen omschrijven, schiet ons maar één woord te binnen “Overweldigend”. We hadden van te voren natuurlijk wel een verwachting van Afrika. Veel gehoord en gezien op o.a. t.v. , echter er gaat niets boven het met eigen ogen en alle andere zintuigen zelf te beleven. De grootsheid en verscheidenheid van de natuur, en hoeveelheid aan dieren. Bijna elke dag was weer een nieuwe ervaring en we hebben genoten van de grote verscheidenheid aan natuur, dan weer erg groen en wat later weer dor en droog. Onderweg, al die mensen leven en wonen langs de weg. De levens ader voor het land. Fred onze gids /chauffeur heeft ons prima naar alle bestemmingen gereden en veel verteld over Kenia. We voelden ons reuze op ons gemak bij hem in de auto. De reis zoals we hem hebben gemaakt hebben we als erg fijn ervaren, iedere keer weer waren we verrast door de natuur en de dieren, en toch bleek het iedere keer weer meer en imposanter te kunnen. Het hoogte punt was wel de Masai Mara, een overweldigende weidsheid en zoveel dieren. De Serengeti in het zuiden en een wat meer glooiend landschap in het noorden en een onvoorstelbare hoeveelheid Gnoes. We prijzen ons erg gelukkig om een klein stukje van de “grote trek” door de Mara rivier met eigen ogen te hebben gezien. De krokodillen waren nog niet aan de lunch toe. Ook hebben we genoten van de lodge’s bij de meren, een paradijs voor vogel liefhebbers(veel foto's gemaakt). De droom reis die we voor ogen hadden is uitgekomen en in gedachten zijn we elke dag wel even weer in Kenia. Onmogelijk om al onze belevingen in een kort verhaal samen te vatten, maar toch nog even alle giraffen, buffels,leeuwen ,cheeta’s,zebra’s,antilopen ,gazellen,wrattenzwijnen ,hyena’s, jakhalzen,gnoes ,waterbucks, dik-dik’s, gieren, visarend, krokodillen, hippo’s, en vele andere vogels in diverse mooie kleuren, van struisvogel tot kolibrie noemen. Ik ben er vast enkele vergeten, sorry. We hebben van ze genoten. Van Irma moet ik vooral de Olifanten nog even noemen en Naipoki ons adoptie fantje.

Erik je hebt de reis echt op ons afgestemd. Bedankt.
Bert en Irma

naar bovenkant pagina

Juli 2012

Toch nog even een reactie naar jullie toe. Ik weet niet of het evaluatie formulier genoeg duidelijk maakt dat wij zo ontzettend hebben genoten en een prachtige reis hebben gehad, die we ons waarschijnlijk altijd zullen blijven herinneren als heel bijzonder! Het was de eerste kennismaking met Kenia voor ons, maar ook de eerste kennismaking met Afrika. Werkelijk alles heeft een enorme indruk op ons gemaakt en daarbij denk ik vooral aan de prachtige natuur en de aardige mensen. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken en het was super luxe om zelf helemaal niets te hoeven doen zodat we alleen maar bezig waren met genieten. ( normaal gaan wij met tentjes naar Italië en koken grotendeels zelf dus toch wel een verschil....) De goede zorg van William heeft ook voor de nodige ontspanning gezorgd. Hij is niet alleen een uitstekend chauffeur en gids, maar je hebt gelijk, ook een heel bijzondere fijne en warme man. Toen we terug kwamen uit Msambweni en hij ons ophaalde van het vliegveld, gaven de kinderen aan; hé fijn, daar is William, het is net of we al thuis komen'... Dit zegt genoeg lijkt mij, we waren allemaal heel blij om hem weer te zien.

Tot onze spijt was het verblijf aan de kust wel wat teleurstellend. Dit is het enige minpunt en ik wil het toch even aangeven. Natuurlijk is alles persoonlijk en kunnen anderen het heel anders ervaren. Het slapen in het privé huis was op zich geen probleem geweest als we daarnaast voldoende andere contacten hadden gekregen. Zoals ik al aangaf op het formulier, wij waren in de veronderstelling dat wij de maaltijden in een naast gelegen restaurant zouden mogen gebruiken, tussen andere toeristen. Al met al was het daar echter te rustig en waren we te veel op ons zelf. Toch blijven alle goede, mooie ervaringen van de Safaris vooral in onze herinnering en hier zullen we ook nog lang van na genieten. Ondertussen hebben wij contact gehad met de andere reizigers voor wie we de souvenirs hadden meegenomen. Het doosje is vanochtend door ons opgestuurd dus dat komt wel goed denk ik. Wij willen jullie bedanken voor het organiseren van deze mooie reis voor ons en hopen elkaar nog eens in levend lijve te ontmoeten. Ook hopen we natuurlijk dat we nog een keer van Kenia mogen genieten. Wie weet, het zal nu altijd blijven trekken dat weet ik zeker.

Hartelijke groet en tot ziens ook namens de rest van de familie,
Mirjam, Manfred, Olaf en Pauline
naar bovenkant pagina

Juli 2012

Het moge duidelijk zijn: wij hebben een reis gemaakt die onze verwachtingen (die al hoog waren) overtrof. Mede door jullie inspanningen is het een reis geworden die ons altijd bij zal blijven. Onze dank daarvoor.

Michel, Joyce, Floris en Bo
naar bovenkant pagina

Juli 2012

Reis als zeer goed verzorgd ervaren, ook kleinzoon van 12 heeft genoten, voor ons was het een prettig deja vu gevoel. Veel gelachen met Raphael.

Ciska, Rob en Mike
naar bovenkant pagina

Juli 2012

OnsKenia.nl heeft ons als gezin met drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar een prachtige reis bezorgd. Olifanten, luipaarden, leeuwen, buffels, giraffen, we hebben ze allemaal veelvuldig gespot onder leiding van onze zeer competente en altijd vrolijke gids Josephat!
Prachtig om deze dieren in hun eigen, natuurlijke omgeving te kunnen zien. De lodges waren over het algemeen uitstekend, lekker eten en de meeste hadden een zwembad, heerlijk voor de kinderen na een ochtend op safari. Ook de ontmoetingen met ‘de Masai’ hebben veel indruk gemaakt. Na deze safari was een weekje strand om lekker bij te komen zeer welkom. Een bezoekje aan de plaatselijke basisschool maakte het bezoek compleet!

Noortje, Thomas, Maartje, Tijn en Tom
naar bovenkant pagina

Juli 2012

Met OnsKenia hebben wij een fantastische, onvergetelijke Safari-vakantie in Kenya en Tanzania gehad: veel wild gezien – groot en klein, een verscheidenheid aan natuur en landschappen, heerlijke lodges en een gids met veel kennis en ervaring. Uit alles werd duidelijk dat OnsKenia – Eric – veel ervaring heeft met Kenya & Tanzania, dat is heel veel waard in verre landen!

Dank voor de heerlijke vakantie en goede zorgen!!
Familie van der Linden
naar bovenkant pagina

Juni 2012

Een zeer goed verzorgde vakantie en we zijn erg tevreden, mochten we weer wat willen boeken in de toekomst in deze regio dan weten we jullie zeker te vinden. Nu kunnen we dan wel nog iets meer beïnvloeden wat we anders zouden willen doen, heerlijk veel ideeën opgedaan van wat we allemaal nog meer willen en een fantastische ervaring om zo veel mogelijk te zien op deze reis.

Rene & Susan
naar bovenkant pagina

April 2012

Wij hebben met onze dochter een dagje op getrokken in de stad Kisumu en de sloppenwijk. Dit was een meerwaarde van de vakantie. We hebben daar echt tussen de Kenianen gelopen. Iets gekocht op de lokale markt en gedronken in een barretje. Met drie man op een scooter gereden en gezeten in de tuktuk. Kinderen die langs liepen en aan onze blanke huid voelde. Tijdens de reis met Rafael hebben we meer de parken bezocht. Wij vonden de mix juist tussen de bevolking en de dieren een goede samenstelling. Ook het huisje in Vihiga was voor ons een pluspunt. De mensen daar waren ontzettend gastvrij. Kan dit adresje zeker aanbevelen aan andere gasten. Het was een geweldige vakantie.

Marie-Jose & Jaap
naar bovenkant pagina

Maart 2012

Wij zijn al weer 2 weken terug uit Kenia, waar we drie weken hebben genoten van de rozenfarm Mount Elgon ) en van het werken in de kliniek ( SOK-project ) en daarna van de week safari. Voor Pien was dit de eerste keer in een Afrikaans land en het heeft diepe indruk op haar gemaakt. Zo dicht te zijn bij de bevolking in al zijn facetten. De safariweek met onze chauffeur George Kimoko was een prachtige afsluiting. George was een vaardige chauffeur en wij hebben grote bewondering hoe hij het busje over de kuilige, modderige wegen manoeuvreerde. Wij zagen de “Big Five “!. Prachtig om de dieren ( giraffen vinden wij mooie dieren ) in hun eigen omgeving te aanschouwen. In de laatste lodge ( Bilashaka ) was het onthaal heel bijzonder omdat we in het Nederlands werden verwelkomd. Ook de overige verblijfplaatsen waren prima. Kortom wij hebben heel erg genoten en voelden ons uitstekend verzorgd. Onze hartelijke dank!

Met vriendelijke groet,
Marije en Pien
naar bovenkant pagina

Februari 2012

Eric,
De reis is prima verlopen, alles volgens schema. We hebben ervan genoten, de lodges zeer verzorgd en vriendelijk personeel. Ook de ballonvaart over de Masai Mara was een ervaring. Onze chauffeur/gids heeft zéér goed werk geleverd. Indien mogelijk wil hem nogmaals bedanken voor de prima service en zijn aangenaam gezelschap. Wij danken ook de persoon (ben zijn naam vergeten,sorry) die Fred vergezelde bij onze aankomst in Nairobi en vertrek huiswaarts. We danken ook voor de geschenken welke we ontvangen hebben bij onze aankomst. Hopen een volgende maal een safari te maken naar Tanzania op het moment van de grote trek van de dieren!

Met vriendelijke groeten voor alle medewerkers
Laurence en Cedric
naar bovenkant pagina
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Horsterweg 22C
3835 PS Stoutenburg / Leusden
Telefoon 030 - 220 4385